The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
8 Haziran 2018 Cuma

NWA Elite #24
TV Tapings
08/06/2018 @ Salinas Valley Fair (King City, CA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

Capital Combat öncesi son Elite şovundan herkese iyi akşamlar! Spikerlerimiz her zaman olduğu gibi Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield. Açılışta spikerler birbirlerine hal hatır sorarlarken JBL çok çok mutlu olduğunu, çünkü Lilian Garcia'nın randevu teklifini bir kez daha kabul ettiğini söylüyor. Daha önceki randevuları kötü geçmişti hatırlayacağınız. Neyse bu gece; Aldis vs. Tremont!

Kısa bir reklam arasından sonra Aldis ringde. Abimiz çok sinirli. Artık ciddi manada hakkının yendiğini düşündüğünü belirttikten sonra lafı direkt Ryback'e bağlıyor. Cezaevi günlerinden bahsetmeye başlıyor. O günlerde Elite şovlarını hiç kaçırmamış. Ryback'in kendisinin adını kullanarak hak aramasını falan görünce çok çok duygulanmış ve gerçekten arkadaş olduklarına inanmış. "Ama şimdiyse gerçek bir dost gibi davranmıyor. 'Kazandığım bu şampiyonluğu gerçek sahibine, dostum Nick Aldis'e veriyorum' diyemiyor! Ne var biliyor musunuz? Kazanması için o çok desteklediğiniz adam da artık herkes gibi. Açgözlü bir insana dönüşmüş." Söylenenlerin ardından seyircilerin neredeyse tamamı Ryback aleyhinde slogan atıyorlar. Aldis çok geçmeden Ryback'i ringe çağırıyor ve bizzat kemeri gelip teslim etmesini istiyor. Ancak gelen yok. "Peki o zaman, cevabını bu gece boyunca bekleyeceğim" diyor.

Enzotone (w/Curt Hawkins) def. Chris Harris (w/James Storm, Maria Kanellis) in 7:32 | Şov bu bol tempolu maçla çok iyi başlıyor. Seyircilerin keyfi son derece yerinde. Maç başlarken nedense Matt Tremont gelerek spikerlere katılıyor. Tenay ve JBL ondan son derece rahatsız. Kendisine böyle davranılmaması gerektiğini çünkü iki gün sonra NWA şampiyonu olacağını söylüyor. Genel anlamda zevzekçe bir promo kesiyor. Konuyu AWA günlerine getiriyor. Daha önce de bu şirket çatısı altında uzun zaman şampiyonluk yaşamış. Hatta o günlerden görüntüler içeren bir CD de getirmiş beraberinde. Aşırı derecede darlıyor reji ekibini ve CD'yi sonunda yayına sokturmayı başarıyor. Ancak CD'den Samuel Shaw'ın Tremont ile yaptığı maçlarda onu dövdüğü sahneler ekranlara geliyor. Tremont deliriyor. Derhal kesmelerini söylüyor ancak sonuna kadar izlettiriliyor. Tüm arena gülerken Tremont kıpkırmızı ve sinirli bir biçimde backstage'in yolunu tutuyor. Anlaşılan Shaw CD'leri değiştirmiş çaktırmadna. Maçta ise genel anlamda başa baş geçen bir müsabaka seyrediyoruz. Yine de Enzotone iyi bir mücadele ortaya koyarak rakibini tuş etmeyi başarıyor. Hawkins ve o, Capital Combat'ta yapılacak takımlar kemeri maçı için son derece iddialı. Ayrıca bu gece Hawkins'in de maçı var.

Sahne arkasında Mercedes Martinez'i görüyoruz. Cornette'in odasına giriyor. Sebebi bilinmiyor.

The Ascension (Konnor & Viktor) def. War Machine (Raymond Rowe & Hanson) in 5:14 | Gerçekten bir yükseliş ve düşüş hikayesini gösteren çok iyi bir maç. Contendarlık haklarını mal gibi gaza gelip ortaya koyup, üstüne kaybettikleri günden bu yana düşüşte Rowe ve Hanson ikilisi. NWA'in yeni isimleri Konnor ve Viktor'da bu maçta oldukça üstün. Hanson'a yaptıkları Fall of Man ile kısa denilebilecek bir sürede maçı kazanıyorlar.

Curt Hawkins (w/Enzotone) def. Rich Swann in 7:28 | Reklam arasından hemen sonra başlıyor maç. Başlarda uzun süre karşılıklı kilitlerle sıkıcı bir müsabaka seyrediyoruz. Kilit yokken de sakinlik söz konusu iki isimde. Birden bire nedense Catrina ring kenarına gelip maçı izlemeye koyuluyor. Swann bunu fark edince biraz sapıtmaya başlıyor ve saçma sapan hatalar yapıyor. Nitekim bu hataların kurbanı oluyor ve maçı çok salakça bir şekilde tuş olup veriyor. Catrina hiçbir şey söylemeden çekip gidiyor. Swann onunla konuşmak için hareketlense de sonradan vazgeçiyor.

Capital Combat maç kartını hatırlıyoruz. Şov bu pazar! Tüm promo'ları izliyoruz uzun uzun. Sonrasında sıradaki maç için ringe doğru hareketlenen Theo Geindore ve Mister Saint Laurent'i görüyoruz sahne arkasında. MSL onu motive etmeye çalışıyor. "Kaybetsen de önemli değil, biz hep yanındayız" falan diyor. Geindore bayağı sinirleniyor en son ve pis bir bakış atıp kaçırıyor MSL'i önden.

Theo Geindore (w/Mister Saint Laurent) def. Trent Seven in 2:12 | Geindore için düzenlenmiş bir squash maçı. Seven yine de zorluyor ancak Chainsaw Shot ile Geindore galip. Maçtan sonra elektrikli testeresini alıyor her zamanki gibi ve rakibini doğrayacakmış gibi davranıyor. Hakemler baygın Seven'ı son anda kaçırıyorlar.

Takım şampiyonları America's Most Wanted ve Maria Kanellis promo kesiyorlar. Gecenin başındaki yenilgi Harris'in umrunda bile değilmiş. "Kardeşim James ile birbirimizi tamamlıyoruz. Bazı böcekler teke tekte kendilerini üstün sanabilir ancak gerçek takım oyunu diye işte buna denir. Bizi bu işte kimse yenemez! 7. kez sahip olduğumuz bu kemeri savunacağız" diyorlar.

The Great American Bash reklamı giriliyor. 22 Temmuz'da Armed Forces Center, Mt. Carmel, TN'de gerçekleşecek şov! Bakalım o güne kadar kim öle kim kala!

Jazz def. Zoe Lucas in 6:37 | Zoe bilindiği gibi çok genç bir isim ve Sandseed'den geldiği gibi Mercedes'i yendi. O günden bugüne ciddi anlamda dikkat çekmekte. Jazz da ona şirkette en çok destek olanlardan biri. Dolayısıyla maç çok dostane geçiyor. Zoe tecrübeli rakibini iyice zorluyor.  Ancak sonlarda bayağı sıçıyor ve Stinger yiyerek tuş olmaktan kaçamıyor. Maçtan sonra ikili sarılıyorlar. Zoe teşekkür ediyor maça çıktığı için falan.

Eğlenceli bir segment var sırada. DÜNYANIN EN KİBAR BEYEFENDİ İNSANLARINDAN JEVIS COTTONBELLY UZUN BİR ARADAN SONRA EKRANLARINIZDA! Jevis pek konuşmuyor bildiğiniz üzere. Ancak bugüne özel kendisine konuşma hazırlamış gibi. Çünkü kendisi ODB'ye abayı yakmış durumda! Evet yanlış okumadınız. Soyunma odasında elinde çok çok ufak bir papatya ile ona yaklaşıyor ve birden önüne çıkıyor. ODB sert mizaçlı olduğundan arkasından aniden geldiği için epey irkilip saldırı pozisyonuna geçiyor. Jevis ondan daha da çok irkiliyor ve çiçeği yiyor alkdjkladas Saçma sapan bakışıyorlar bir kaç dakika sessizce. ODB "ne vardı?" diye sorunca Jevis'den "sen, ben, date" kelimeleri dökülüyor. ODB aşağılayarak kovuyor onu oradan. Alacağın olsun ya.

Matt Tremont def. Nick Aldis in 9:44 | Gecenin ana maçı beklendiği gibi son derece yüksek tempolu ve sert başlıyor ve geçiyor da. Maç sırasında Ryback de spikerler arasında yerini almış durumda. Bugün Aldis çağrısıyla ilgili gelen sorulara cevap vermek istemediğini, çok yakın bir arkadaşından böylesine sözler duymaktan dolayı çok üzüldüğünü falan söylüyor. Ben samimi olduğunu söyleyemeyeceğim ama neyse. Sonlara doğru Alberto koşarak iplere çıkıyor ve Aldis'i oyalamaya çalışıyor. Tremont da hemen bu sayede ani bir roll up ile tuşa gidiyor. Aldis başta tuş olmuyor ama Tremont daha sonra aynı şekilde kurnazca bir kere daha deniyor ve bu sefer oluyor. Maç biter bitmez Alberto da ringe girip Tremont'la birlikte Aldis'i pataklamaya başlıyor! Ryback olanlara karışmıyor ve kemerini alıp sahne arkasına gidiyor. Ancak rampanın yarısında fikrini değiştiriyor ve ringe dönüp Aldis'i dallamalardan kurtarıyor! Aldis kendine gelince ayağa kalkıp bakışmaya başlıyor onunla. Bu görüntülerle şov sona eriyor.

Program kablo TV'de 3.07 reyting yaptı.
Şovu arenadan 678 kişi takip etti.