The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
6 Haziran 2018 Çarşamba

AWA Major League #1
TV Tapings
06/06/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


AWA tarihini anlatan görkemli bir video çalışması ile gece başlıyor! Spikerlerimiz Todd Grisham, Eric Gargiulo ve "NWA Hall of Famer" Terry Funk! Grisham ve Gargiulo şirketin taze spikerlerinden. Çokça heyecanlı olduklarını ifade ediyorlar. Funk ise Sandseed'in baş antrenörü olduğundan dolayı konuyu oraya getiriyor. Genç yetenekleri bir bir övüyor ve bir gün her birinin büyük başarılar yaşayacağını, ancak öncelikle AWA'den geçeceklerini belirtiyor. Anlaşılan şuan AWA, NWA'in bir alt şovu olarak şirkete getirilmiş vaziyette.

Bu gece ana maçta; Ted DiBiase Jr vs. Samuel Shaw!

Theo Geindore def. Hanson (w/Raymond Rowe) in 6:34 | Geindore maçtan önce DiBiase ve MSL'den ring kenarında durmamalarını istemiş. Anlaşılan keyifli bir müsabaka ortaya koymak istiyor. Psikopat ucubemiz maçın ilk dakikalarında üstünlüğünü koyuyor. Ortalarda Hanson kendine gelip cevap vermeye çalışıyor. Nedense rakibinin maskesine bulaşıyor ve çıkartmak istiyor. Geindore epey sinirleniyor ve karşı saldırıya geçip rakibinin canını okuyor. Köşede Ode To Blitzkrieg ve tuş.

Tarihi AWA maçlarından görüntüler izliyoruz. Şirketin kurucusu ve efsanelerinden Verne Gagne anılıyor bir maçla. Ruhu şad olsun Verne abimizin ancak modern bakış açısıyla seyredince maç inanılmaz sıkıcı.

Ryback ile önceden yapılmış bir röportaj banttan ekranlara yansıyor. Aldis'in son Elite şovunda söylediği sözlere çok ayar olmuş ve içerlemiş. Kimseyi kullanmadığını ve onun üzerinden prim yapmadığını söylüyor. Kemeri kazanmasının sebepleri olarak bitmek bilmeyen özverisini ve başarıya olan inancını gösteriyor. Aldis'in bu şampiyonlukta hiçbir payı olmadığına inanıyormuş.

Aja Kong & Mercedes Martinez def. Jazz, ODB & Zoe Lucas in 2 on 3 handicap match in 9:17 | Şirketin kadınlar klasmanındaki yeni ismi genç Zoe Lucas da bu maçta. Kendisi geçen haftaki debut maçında Mercedes karşısında şok bir galibiyet almıştı. Mercedes epey sinirli bu maçta ve kendini aşağılanmış hissettiğini söyleyebiliriz. Maça Mercedes ve Jazz başlıyor. Mercedes rakibine saldırmadan Zoe'yi işaret edip onun oyuna girmesini istiyor aşırı sinirli biçimde. Zoe de gözü pek bir ablamız ve daveti hemen kabul ediyor. Mercedes başlarda ağzına sıçıyor. Ancak Zoe, seyirciden de aldığı destekle rakibinin bağladığı kilitten kurtulup cevaplar vermeye başlıyor! Neyse iyi taraf üstün vaziyete geliyor bir süre sonra sayı avantajını kullanarak. Mercedes sonlara doğru Kong'a tag çıkarmayı başarıyor ve o da ortalığı duman ediyor. Jazz ve ODB'yi hakladıktan sonra ringdeki en tecrübesiz isim olan Zoe'ye URKEN çekiyor ve tuşu buluyor. - Maçın ardından Mercedes kendine geldikten sonra Zoe'nin suratına eğilip kahkahalar atıyor. "İşte NWA bu hahahaa HOŞGELDİN!" diyor.

NWA Junior Title durumuna bakıyoruz. Şampiyon Dunne ve Swann arasında Mart ayından beri süren bir feud var. Swann halen kemere erişebilmiş değil. Ancak daha da önemlisi, ikili halen birbirleriyle güreşmekten vazgeçebilmiş değil. Bu pazar Capital Combat'ta ikili son kez kozlarını paylaşacaklar.

Yine AWA tarihinden görüntüler seyrediyoruz. Bu kez Frank Reed'in ilk promoter tecrübelerinden birini yaşadığı ve yine 2010'ların başında AWA'i yeniden diriltme çabalarını anlatan bir video izliyoruz. Verne Gagne'nın ölümüyle şirket yeniden kapanmıştı. Hatta Matt Tremont o zamanlar şirketteydi ve iyi adamdı. AAAAAAAAAAAAAH SWEET 10'S....

Ted DiBiase Jr. (w/Theo Geindore, Mister Saint Laurent) def. Samuel Shaw in 10:52 | Geçen hafta Elite şovundaki bitmeyen maçı hatırlıyoruz. Bu maç da öyle olmasın diye kesin emirler var. Maça bir kişi bile dahil olursa hakem derhal iki ismi de diskalifiye edecekmiş. DiBiase yaklaşan CC şovundaki dörtlü maç için kuvvetli bir mesaj vermek istiyor kazanacağına dair. Ancak maç gereğinden fazla uzuyor. Sonlarda bu uzunluğu fark eden Geindore, ringin altından çıkarttığı testeresini çalıştırıyor Shaw'a doğru tutuyor. Shaw birden arkasını dönünce ödü kopuyor ve dikkati tamamen dağılıyor. DiBiase de bu fırsattan yararlanıp ani bir roll up ile tuşu buluyor! Bakalım bu ufak kurnazlıklar CC'de de yapılabilecek mi? Çünkü Geindore ve DiBiase bilindiği gibi o dörtlü şampiyonluk maçında birbirlerine rakip olacaklar.

Kapanışta uzun bir Capital Combat promosu izliyoruz. Son olarak Aldis vs. Alberto maçı eklenmişti. Bir de 10-Man Battle Royal maçı ekleniyor!

Program kablo TV'de 0.50 reyting yaptı.
Şovu arenadan 885 kişi takip etti.