The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Haziran 2018 Pazar

Capital Combat
Live on Pay-per view
10/06/2018 @ Ramona Main Stage (Ramona, CA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

Capital Combat geldi çattı! California'dan herkese merhabalar! Bu gece, birbirinden hararetli maçlarla süslenmiş nefis bir şov olacağa benziyor. Gecenin ana maçında WrestleWar'ın galip takımı, bir dörtlü maçta aynı anda NWA şampiyonluğu için şans bulacaklar! Ryback bakalım kemerini zorlu üç rakibine karşı koruyabilecek mi? Takımlar kemerinde ise geçen ay yedinci kez şampiyonluklarını ilan eden Storm ve Harris ikilisinin rakipleri Enzotone ve Curt Hawkins! NWA Junior Title'da ise aylardır çekişme halinde olan Dunne-Swann ikilisi muhtemelen anlaşmazlıklarında ki son perdedeler. Maçın şov sırasında duyurulacak bir özel hakemi olacağını biliyoruz. Women's Title'da ise bir önceki şampiyon Jazz, contendarlık hakkını elde etmiş ve bu gece için Aja Kong'un rakibi olmaya hak kazanmıştı. Ayrıca aylar sonra şirkete geri dönen eski hükümlü Nick Aldis de kendisini haksız ve hukuksuz yere cezaevine tıktırdığı için Alberto el Patron ile karşılaşıyor!

PRE-SHOW | Zoe Lucas def. Madison Eagles via DQ in 6:27

Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield ve Todd Grisham. Eric Gargiulo da Pre-Show'da spikerler arasında bulunuyordu, fakat sonrasında ayrılmış.

NWA World Tag Team Championship | America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris) (w/Maria Kanellis) (c) def. Enzotone & Curt Hawkins in hardcore match in 11:36 | Maç inanılmaz bir hardcore mücadelesiyle açılıyor. Dörtlü ringe gelir gelmez birbirlerine eline ne geçirirlerse çakıyorlar. Bu arada hardcore türünde olduğu için güreşçilerin apronda tag bekleme zorunlulukları bulunmuyor. Başlarda rakiplerinden daha pis güreşen Hawkins/Enzotone ikilisi üstün görünüyorlar. Rakiplerini onların kemerleriyle falan pataklamaktalar. İlk 5 dakika böyle giderken Hawkins nedense ring dışındaki Maria'ya bulaşıyor, ancak bu takıma pahalıya patlıyor. Çünkü Enzotone ringde yalnız durumda kalıyor ve AMW ekibi toparlanma şansı buluyor. Harris bir süre sonra ring dışında az kalsın saldırıya uğrayacakken Maria'yı da kurtarıyor. 8. dakika civarında AMW ekibi masaları ringe sokuyor ve üstünlük kurdukları rakiplerini masaya powerbomb etmek istiyorlar. Fakat Hawkins kendine gelip cevap vermeye başlayınca takımını da şaha kaldırıyor birden bire. Enzotone hemen vakit kaybetmeden kurulu masanın üzerine Storm'a JawdonZo yapıyor! Storm tam tuş olacak derken Harris müdahalede bulunuyor! Sonlarda AMW üstünlüğü söküp alıveriyor Harris'in gaza gelmesiyle. Maria ringe sandalye fırlatıyor iş görür ümidiyle. Ancak Hawkins bunu ele geçiriyor ve Storm'a çakmak istiyor. Fakat Storm çekilince Enzotone'a isabet ediyor darbe! Hawkins şoku atlatamadan Storm'dan Eye of the Storm yiyor ve tuş oluyor.

Maçın ardından kendine gelen Enzotone Hawkins ile tartışmaya başlıyor. Sonrasında gecenin diğer maçları hakkında promolar dönüyor.

Soyunma odasına gidiyoruz. Rich Swann birden Catrina'nın karşısına çıkıp konuşmak istiyor. Catrina epey kötü oluyor ve konuşmak istemiyor. Ama Swann konuşmadan bırakmayacak belli. "En azından yaşadığımız onca şey için bu gece bana destek ver, hayatımın en önemli maçına çıkıyorum" diyor. Catrina kabul etmiyor ama kafası o kadar karışık ki. Konuşmak istemediğini söyleyip çekip gidiyor.

NWA World Women's Championship | Aja Kong (c) def. Mercedes Martinez and Jazz in triple threat match in 9:10 | Maç normalde tekli olarak duyurulmuştu ancak maç başlamadan evvel Cornette girişe gelip müsabakaya Mercedes'in de eklendiğini duyuruyor. Jazz epey tepki gösteriyor bu karara. Hatta ODB de sahne arkasından gelip karara itiraz ediyor. Ama durum bu şekilde. Tabii ki böyle olunca Jazz boku yiyor çünkü Mercedes biraz Kong sempatizanı. Maçın başından sonuna kadar onunla ortak çalışarak sürekli Jazz'ı dövüyorlar. ODB ring kenarından maçı seyrediyor ve bu haksızlığa karşı elinden geldiğince müdahalede bulunmaya çalışsa da hakem sürekli engel oluyor kurallar gereği. Sonlarda öyle veya böyle Jazz iki isme de karşı artık alıştığından mı olsa gerek iyi bir mücadele ortaya koymaya başlıyor. Her ikisine de cevaplar veriyor ve hatta Kong'a Stinger çekiyor! Seyirciler deliriyorlar! Jazz hemen tuşa gidip ikinci kez kemere koşuyor AMA O DA NE?!! ODB BACAĞINDAN ÇEKİYOR JAZZ'I RİNG DIŞINA VE AĞZININ TAM ORTASINA LARIAT'I ÇEKİP YERE YAPIŞTIRIYOR! OHA! NOLUYO LAN! ODB sonrasında Jazz'ı ringe fırlatıyor. Kötü isimler kendine gelince Jazz'ı iyice dövüyor ve Mercedes de Kong'un tuş etmesine izin veriyor. ODB şerefsiz bir heel turn geçirdi. Artık o da Kong'un elemanı olmuş durumda.

NWA Junior Heavyweight Championship | Special Guest Referee: Catrina | Pete Dunne (c) def. Rich Swann in 14:29 | Cornette maçtan önce spikerler arasında. Dunne ve Swann ringe geldikten sonra özel hakem duyuruluyor. CATRINA! YUUUH! Swann başlarda itiraz ediyor aslında epey. Dunne'ye karşı taraflı kararlar vereceğinden endişeli. Ama Catrina'nın gözlerinde şeytani bir mutluluktan ziyade biraz hüzün var. Swann bunu görünce durumu salıyor ve maça odaklanıyor. Maçın başlarında Dunne her hareketten sonra sürekli tuşa gidiyor ki Catrina hıphızlı sayıp tuşu versin. Swann buna müsaade etmeden hemen kurtuluyor. Neyse uzun süre hakemlik bir şey olmuyor. Bir ara ring dışına çıkılıyor. Dunne rakibinden önce dönünce Catrina count out için sayma hızını hiç hızlandırmadan normal şekilde saymaya devam edince Dunne bu duruma tepki gösteriyor. Neyse ortalarda da her tuştan sonra Catrina hızlı saymadığı için Dunne tarafından azarlanıyor. Tutup sallıyor falan, Catrina daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür ağlamaya başlıyor ve sahne arkasına gidiyor. Maç bir süre hakemsiz şekilde devam ediyor. Cornette hemen kurmaylarıyla falan konuşup başka bir hakem atıyor maça, o da geliyor. Sonlarda ringde rakibini masaya yatırmış olan Swann, 450 Splash atlamak için hazır. Hareketi yapmadan önce Catrina’yı çağırmak üzere eline mikrofon alıp konuşuyor. Onu ne olursa olsun halen sevdiğini, onun da kendisini sevdiğini bildiğini falan söylüyor. Az sonra Dunne’yi yeneceğini ve tuşu Catrina’nın vermesini istediğini söylüyor. “Bu en güzel barışma hediyemiz olur” falan diyor. Catrina geliyor, aptal bir gülümseme var suratında. Swann da gülüyor böylece. Rakibine hareketi yapmak için atlıyor ama O DA NE! ŞEREFSİZ KÖTÜ KADIN CATRINA YİNE YAPACAĞINI YAPIYOR! DUNNE’Yİ MASANIN ÜZERİNDEN ÇEKİYOR HEMEN VE SWANN MASAYI TEK BAŞINA KIRIYOR! CATRINA ARDINDAN DUNNE’Yİ SWANN’IN ÜZERİNE BIRAKIYOR VE HIZLICA TUŞU VERİYOR. DUNNE HALEN ŞAMPİYON. - Maçın ardından Catrina kötü kadın kahkahasını basıyor! "Ne aptal ama" diye bağırıyor sürekli.

Nick Aldis def. Alberto el Patron (w/Melina) in 20:33 | Gecenin en uzun maçına şahit oluyoruz. Maçtan evvel büyük ekranda olanları yeniden hatırlattırıyor herkese Aldis. Video oynatılırken de çok duygulanıyor. Haksızlığa uğramış olmanın verdiği acıyla maça bu şekilde üstün başlıyor. Alberto başlarda hiçbir varlık gösteremiyor. Melina'nın ring dışından müdahaleleriyle sürekli üstünlüğü ele geçiriyor Alberto. En sonunda hakem Melina'ya daha fazla dayanamayıp sahne arkasına kovuyor onu. Bu dakikadan itibaren tüm kilitlerden kurtulan Aldis 20 dakikalık süren maçı kazanıyor ve intikamını almış oluyor. Seyircilerin çok büyük desteği var. Hatta bir kaçıyla sarılıyor.

The Great American Bash reklamı dönüyor. Sonrasında AWA reklamını da seyrediyoruz.

NWA World Heavyweight Championship | Ryback (c) def. Ted DiBiase Jr, Theo Geindore and Matt Tremont in four-way match in 17:04 | Başlamadan önce Mister Saint Laurent büyükçe bir taht getirip ringin önüne koyuyor. DiBiase'nin bugün kazanacağından o kadar emin ki böyle bir organizasyon yapmış. Kazanınca da direkt "NWA'in tahtına" oturacakmış. Geindore bundan pek hoşnut değil ve şamata gibi görüyor. NWA şampiyonu Ryback ringe gelirken biraz yuhalanıyor. Ancak ringin önündeki tahtı tam bir hayvan gibi paramparça edince seyirciler hypelanıyor. Maç boyunca Geindore ve DiBiase ortak çalışıyorlar. Hatta başta Tremont bile onlara yardım edince Ryback uzun bir süre linç ediliyor. Ama yine de her zaman olduğu gibi kimin tuş edeceği konusuna gelince ortaklık bozuluyor ve Tremont da dayak yiyor. Geindore daha önceden ikna edilmişti DiBiase’ye bilerek tuş edileceğine. DiBiase de bunu uygulamaya çalışıyor ancak Geindore duraksıyor uzun bir süre, düşünüyor ve vazgeçiyor. İkili birbirlerine girmeye başlıyorlar. 11. dakikaya doğru artık herkes birbirine saldırıyor ve ciddi anlamda dörtlü maç olmuş vaziyette. Geindore'un plana sadık kalmamasından dolayı MSL ring dışından sürekli tepki göstermekte. Geindore daha fazla dayanamayıp ring dışına çıkarak onu hırpalamak istiyor fakat DiBiase buna engel oluyor. Bu sırada ringde kalan Tremont da iyice üstünlüğü alıp neredeyse Ryback'i tuş etmeye kadar yaklaşıyor. Fakat Geindore ve DiBiase yeniden ortaklaşa çalışarak bunu önlüyorlar. Neyse sonlara doğru yeniden bu ortaklık bozulunca Ryback bu kargaşadan faydalanıp herkesi tek tek spear ediyor. Tremont'a da Shell Shock çekerek bu zorlu maçı kazanıyor ve kemerini koruyor.

Maçtan sonra Aldis geliyor! Fakat geçen PPV'da olduğu gibi tebrik etmek için değil, yüzü çok asık. İkili ringde uzun bir süre bakışıyorlar pis bir şekilde. Seyircilerin neredeyse tamamı Aldis lehine tezahürata başlıyorlar kemeri ona iade etmesi adına. Ryback üzülüyor gibi görünüyor ve kemeri ona verecek gibi oluyor. AMA HAYIR! OHA! SURATINA ÇAKIYOR!!!!!!!!!!!!!!!! LANNNNNNNNNNNN????? RYBACK KÖTÜ ADAM OLDU!!!


Bu PPV şovu 0.41 satın alım rakamı yakaladı.
Şovu arenadan 4,987 kişi takip etti.