The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
20 Haziran 2018 Çarşamba

AWA Major League #3
TV Tapings
20/06/2018 @ Rentall Hall (St. Amant, LA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Program duyuruyla başlıyor. NWA resmi sitesinde artık maç anlatımlarında yepyeni bir döneme girilmiş ve bu şovla birlikte başlayacakmış bu. Spikerlerimiz Todd Grisham, Eric Gargiulo ve Bob Backlund. Bu gecenin ana maçında Von Erich'lerin gurur kaynaklarından Ross, National title için Samuel Shaw'un rakibi olacakmış.
  • Matt Tremont def. Pete Dunne (w/Catrina) via DQ | Maç esnasında Tremont, sürekli Catrina'ya sulanıyor. Üstün olduğu vaziyetlerde bile öpücük falan atıyor, ring dışına çıkıp dokunmaya çalışıyor falan. Dunne bayağı delleniyor ve en sonunda mayosuna saklamış olduğu muştayla Tremont'un ağzına vurarak kendini diskalifiye ettiriyor. Tremont'un istediği bir şeydi bu.
  • Sahne arkasında The Ascension var. Geçen hafta America's Most Wanted ekibine saldırılarını açıklıyorlar. Artık (özellikle Storm'un) "şirketin yüzü" gibi davranmalarını kaldıramıyorlarmış. Onların gücüne denk güç sadece kendileriymiş. Ne War Machine, Ne Moneypsychos ne de Von Erich... Bu sebeple NWA'e gelmişler.
  • Viktor (w/Konnor) def. Tyrus | Viktor için bir squash maçı şeklinde geçiyor. Maçı zorlanmadan kazanıyor. Tyrus'un JOBBER'LIK KARİYERİ devam ediyor...
  • The Great American Bash reklamı döndürülüyor. Maçların yakında duyurulması bekleniyormuş. Şov 22 Temmuz'da Mt. Carmel, Tennessee'de.
  • Andrew Everett def. Jevis Cottonbelly | İkili geçen Elite programında karşılaşmışlardı; bugün yeniden karşı karşıyalar. Everett biraz laubali tavırlar sergiliyor. Jevis geçen haftaki Major League şovuna program bittikten sonra geldiği için maçını kaçırmıştı. Bugün ise epey bir erken gelmiş olmalı. Taa sabahtan geldiği için uykulu uykulu soyunma odasında beklerken uyuyakalmış. Bunun haberi geliyor spiker masasına. Everett bir süre bekliyor rakibini ancak gelen olmuyor. Jevis bu sefer de uyuyakaldığı için maçını kaçırıyor. AHHHH BE JEVIS AHH BE KARDEŞİM, NE ÇEKTİN SEN BÖYLE?
  • Gecenin ana maçından evvel Von Erich 3G ekibi sahne arkasında ekranlara geliyor. Marshall, Cathi ve spiker masasından ayrılmış olan Backlund, Ross'a destekte bulunuyor ve tavsiyeler veriyor. Backlund özellikle "karın bölgesine çalış" falan gibi önerilerde bulunuyor. Bir süre sonra National şampiyonu Samuel Shaw da oraya geliyor ve başarılar diliyor kendisine.
  • NWA National Heavyweight Championship | Samuel Shaw (c) def. Ross Von Erich (w/Von Erich 3G) | Genç Von Erich'ler adına ciddi manada önemli bir gün. Ekipten ilk kez Ross bir tekli kemer müsabakasında şans buluyor. Başlarda epey maça çalıştığı belli oluyor ve denk bir mücadele ortaya koyuyor. Backlund'un desteği büyük. Fakat Shaw adım adım üstünlüğü alarak Kata Gatame ile rakibini pes ettirerek kemerini korumasını biliyor.
  • Program kapandıktan sonra bir segment ekranlara geliyor. Tremont binadan ayrılıp otoparkta arabasına yürürken maskeli şahıslarca darp ediliyor. İkili tam maskelerini çıkaracaklarken ekran kararıyor. Herhalde gelecek hafta öğreneceğiz.
Program kablo TV'de 0.41 reyting yaptı.
Şovu arenadan 840 kişi takip etti.