The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
22 Haziran 2018 Cuma

NWA Elite #26
TV Tapings
22/06/2018 @ Metro Auction Company (Locust Grove, GA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Elite bu hafta Georgia'da! Spikerlerimiz Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield. JBL geçen hafta olmamasıyla ilgili Tenay'in sorusuna salak gibi sırıtarak cevap veriyor. Bir süre sonra geçen haftayı tamamen Lilian Garcia ile geçirdiğini söylüyor. Geçirdiği randevusunu tam anlatacakken onu kesiyor ve şova dönüyor Tenay. Geçen Elite'da olanları hatırlıyoruz. Tracy sahne arkasında Tremont tarafından saldırıya uğramıştı. Bu haftaki Major League şovunda da bu kez Tremont bilinmeyen kişiler tarafından saldırıya uğramıştı. Ayrıca bu gece Elite'da Jazz kadınlar kemeri için şans bulacakmış Cornette'in emriyle.
  • Nick Aldis def. Theo Geindore (w/Mister Saint Laurent, Ted DiBiase Jr) via DQ | Aldis’in maç sırasında evvelden kestiği promo sol altta küçük karede ekranlara geliyor. Ryback’e açık ve seçik bir şekilde meydan okuduğunu, artık ikili arasındaki düşmanlığın kesinleştiğini ve savaşın kaçınılmaz olduğunu söylüyor. Gelecek hafta Elite’a davet ediyor kendisini. Gelmezse eve gidip kulağından tutup kendisi getirecekmiş. Maçtaysa Geindore sonlarda önde giderken nedense DiBiase maça müdahalede bulunup Aldis’i pataklıyor. Ancak bunu iyi niyetle yardımcı olması amacıyla yapıyor. Hakem ise diskalifiye kararı verip Aldis’e maçı veriyor. Geindore deliriyor ve DiBiase’ye tokadı basıp sahne arkasının yolunu tutuyor. Böylesine anlaşmaz bir takımın halen nasıl birlikte çalıştığını anlamak güç.
  • NWA takımlar şampiyonları America's Most Wanted ilk kez Ascension’a cevap veriyor. Bir sıkıntıları varsa gelecek hafta onları bu ringde bekleyeceklermiş. Bu hafta olmazmış zira Storm’un maçı varmış ve kendisini gösterecekmiş.
  • James Storm (w/Chris Harris, Maria Kanellis) def. Andrew Everett | NWA’in yeni isimlerinden Everett üçüncü maçına çıkıyor şirketteki. Geldiğinden beri iki maçını da kazanmıştı fakat ikisi de Jevis'e karşıydı. Gayet iyi bir maç ortaya koymasına rağmen Storm ani bir Last Call çakarak tuşu buluyor.
  • Alberto el Patron, Melina ve Matt Tremont üçlüsü sahne arkasında konuşurlarken ekranlara geliyor. Ancak kameraman uzaktan çaktırmadan çektiği için ne konuştuklarını işitemiyoruz. Tremont daha sonra kameramanı fark edince yanına gidip ittirmeye başlıyor. "Seni Samuel mı yolladı?" falan diyerek bağırmaya başlıyor. Kendisine geçen Major League'de saldıranların kim olduğunu biliyormuş. Otoparkta güvenlik kamerası varmış ve kaset eline geçmek üzereymiş.
  • Madison Eagles def. Zoe Lucas | Genç Lucas için önemli bir maç; çünkü kendisini göstermek istiyor. Normalde Jazz'ı bu maçta onu desteklerken görebilirdik ancak Jazz bu gece kemer maçına çıkacağından tamamen ona konsantre olmuş vaziyette.
  • Jim Cornette'nin odasındayız. Aja Kong, Mercedes ve ODB etrafını sarmış Jazz'a kemer şansı verilmesi konusunda onunla tartışmaktalar. Cornette izah etmeye çalışsa da Kong aşırı sinirleniyor ve Cornette'i kravatından çekip boğmaya çalışıyor. Mercedes ve ODB zor alıyorlar adamcağızı elinden.
  • NWA World Women's Championship | Jazz def. Aja Kong (c) | Spikerlerin söylediğine göre; Cornette ring kenarında birinin bulunmasını yasaklamış ve maça karışan biri olursa da şirketten kovulacakmış. Başlarda bir süre Kong üstün olsa da Jazz zamanla ibreyi kendi tarafına çeviriyor. Cornette bu sırada spikerler arasına geliyor. Bitch Clamp bağlıyor rakibine sonlarda Jazz. Kong bir süre dayanıyor pes etmeden. Tam bu sırada Cornette yerinden kalkıyor ve zili çaldırıyor! Jazz kazanıyor! Kong’un pes ettiği anons ediliyor bir süre sonra da! Kong cinnet geçiriyor ve Cornette’e saldırıyor. Sahne arkasından Mercedes ve ODB de koşarak geliyorlar ve hep birlikte Jazz’a da saldırıyor. HERKES DAYAK YİYOR! Ancak Jazz ikinci kez kadınlar şampiyonu, karar değişmiyor.
  • Reklam arasından sonra sahne arkasına yöneliyoruz. Kong sinirden küplere binmiş vaziyette ve Frank Reed'i aramakta.
  • Alberto el Patron & Curt Hawkins def. Samuel Shaw & Tracy Williams | Son haftaların ayrılmaz ikilisi Shaw ve Tracy birlikte önemli bir maça çıkıyor. Alberto, Tracy üzerinde uzun süre bir dominasyonla maçı götürüyor üstün. Ne var ki Hawkins tag alınca Tracy maça dönüyor. Sonlarda Shaw oyundayken Tremont girişe geliyor ve onun dikkatini dağıtıyor. Tag alan Alberto da çaktırmadan low blow çakarak rakibini tuş etmeyi başarıyor. Maçın ardından Alberto, Hawkins ve Tremont üçlüsü galibiyeti kutluyorlar.
  • Kapanışta önümüzdeki Elite şovunda başkan Frank Reed'den önemli bir duyuru geleceği haber veriliyor.


Program kablo TV'de 2.72 reyting yaptı.
Şovu arenadan 820 kişi takip etti.