The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
27 Haziran 2018 Çarşamba

AWA Major League #4
TV Tapings
27/06/2018 @ Oak Street (Rolla, MO)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Tracy Williams (w/Samuel Shaw) def. Curt Hawkins | Program direkt bu maçla başlıyor. Geçen Elite'da Hawkins ve Alberto ikilisi takımlar maçında bu ikiliyi yenmişlerdi. Şimdi tekli maçta Tracy şansını deniyor. Maç sırasında Matt Tremont'un bir internet sitesine geçtiğimiz gün verdiği bir demeci konuşuyor spikerler. İki gün sonraki Elite şovunda kendisini darp edenleri açıklayacakmış kesin olarak. Başa baş giden maçı Tracy kazanmasını biliyor ve Shaw ile galibiyeti kutluyor.
  • America's Most Wanted ve The Ascension takımlarının karşışıklı horozlanmalarını hatırlıyoruz geçtiğimiz haftalarda. Bu hafta Elite şovunda artık karşılaşmaları bekleniyormuş.
  • Von Erich 3G (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) (w/Cathi Von Erich, Bob Backlund) def. Pete Dunne & Andrew Everett (w/Catrina) | Maç sırasında ring dışında Catrina ve Cathi'nin catfight yapmaları üzerine Dunne'nin dikkati dağılıyor ve kendisi maçı falan salıyor. Yalnız kalan Everett de kolayca maçı kaybetmiş oluyor. Müsabakanın ardından kaybeden tarafta itişmeler var.
  • Melina (w/Alberto el Patron) def. Zoe Lucas | Melina bu maçla birlikte çok uzun bir süre sonra ring içine dönmüş oluyor. Başlarda fena botch'lasa da genç isim Zoe'nin taze kanı etkisini gösteriyor ve el birliğiyle iyi bir maç ortaya koyuyorlar.
  • Bu hafta Elite'da NWA şampiyonu Ryback'in olacağı duyuruluyor. Capital Combat sonrası Nick Aldis ile ilk kez yüzleşecekler.
  • The Ascension (Konnor & Viktor) def. The Moneypsychos (Ted DiBiase Jr & Theo Geindore) (w/Mister Saint Laurent) | Geçen Elite şovundan beri DiBiase ve Geindore'un arası bozuk. Hatta bayağı itişe kakışa geliyorlar. Geindore epey sinirli görünüyor. MSL onları bir arada tutmaya çalışıyor. Bu anlaşmazlık maça da yansıyor. Geindore sürekli tag beklemesine rağmen alamayınca maçı bırakıp gidiyor; DiBiase de Viktor'a tuş oluyor tek kalınca. Ascension da AMW için gövde gösterisinde bulunmuş oluyor.
  • Kapanışta Aja Kong, Mercedes ve ODB, Cornette'in korktuğu o kaseti ele geçirmeye karar veriyorlar.
Program kablo TV'de 0.59 reyting yaptı.
Şovu arenadan 898 kişi takip etti.