The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
29 Haziran 2018 Cuma

NWA Elite #27
TV Tapings
29/06/2018 @ Oak Street (Rolla, MO)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Aja Kong ve ekibi, güzel bir gece yarısı operasyonuyla Cornette’in odasındaki gizli kasada bulunan görüntüleri ele geçiriyor. Bu görüntülerle program açılıyor.
  • FRP başkanı Frank Reed açılışta geçen haftadan belirtildiği gibi duyurusunu yapıyor. Artık senenin en büyük etkinliği Starrcade şovunun adı değişmiş; çünkü WWE isim haklarını satın almış. Artık bu PPV'un ismi World League Showdown olacakmış. Ve bu şova özel olarak Japon güreşçileri de o gece ringde görebilecekmişiz. Ayrıca WWW programının ikinci sezonunun seneye yapılacağını da haber veriyor. AWA'in de bünyeye katılmasından sonra bir de WWW şovunun olması şirketi finansal açıdan zora sokabilirmiş. Bir de Joe Galli ve WWE yıllarından Wade Barrett olarak tanıdığımız Stu Bennett da artık NWA'deymiş. Bu ikili seneye yapılacak WWW şovlarını sunacaklarmış.
  • Matt Tremont def. Andrew Everett | Tremont maçtan evvel konuşuyor. Geçtiğimiz haftalarda kendisine otoparkta saldıranlar bu gece layığını bulacaklarmış. O kişiler hiçbir şeyden habersiz binaya gelerek çok büyük hata etmişler.
  • America's Most Wanted ekibi geçen haftadan söylediği gibi ringde ve Ascension üyelerini bekliyor. Ancak gelen olmuyor. AMW promo kesip şöyle korkaklar böyle korkaklar diye atıp tutuyor Ascension için. AMW sahne arkasına doğru yol almaktayken birden seyircilerin arasından çıkan Konnor ve Viktor tarafından saldırıya uğruyor. Acil reklam arasına gidiliyor.
  • NWA World Tag Team Championship #1 Contendar No DQ Match | Von Erich 3G (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) def. War Machine (Raymond Rowe & Hanson) | Kazanan takım gelecek hafta takımlar kemeri için şans bulacak. Diskalifiye olmadığı için maç epey heyecanlı geçiyor. Marshall, Hanson'ın kafasını sandalyeye sıkıştırarak claw bağlayarak pes ettiriyor ve sürpriz bir şekilde contendar oluyorlar.
  • Fedor Drago def. Theo Geindore (w/Ted DiBiase Jr, Mister Saint Laurent) via DQ | Son haftalarda çalkantılı zamanlar geçiriyor Geindore ve DiBiase ikilisi. DiBiase maçta ring kenarında olmak istemese de MSL aralarını düzeltmek için bunun gerekliliğini vurgulayıp onu oraya zorla getirmiş. Bu arada Fedor Drago adında yeni bir isim debut yapıyor. Spikerler kendisinin Rocky filminden Ivan Drago'nun küçük kardeşi olduğundan bahsediyorlar. Fedor başlarda rakibi karşısında son derece üstün fiziğini de kullanarak. Geindore bir süre sonra psikopata bağlayıp yumruk işlemez hale gelince iki isim de birbirine çaktıkça hiçbir işe yaramıyor. En sonunda Geindore tam maçı alıyor derken DiBiase yine iplere çıkıp hakeme arkadan çakıyor ve yere seriyor. Geindore ise bu sırada Chainsaw Shot yapmış durumda ve tuşa gidiyor habersiz. Fakat sayacak hakem yok. Geindore durumun farkında varınca DiBiase ile tartışmaya başlıyor. MSL ringe girip aralarına giriyor kapışmamaları için. Bu sırada kendine gelen hakem de diskalifiye ile maçı Fedor'a veriyor. Fedor debut maçında kazanıyor böylece. Maçtan sonra deliren Geindore, MSL ve DiBiase'yi eşek sudan gelinceye kadar dövüyor. Ardından ringin altından elektrikli testeresini çıkarıyor! Tam onları doğrayacak derken DiBiase ve MSL ikilisi zor da olsa tüymeyi başarıyorlar. Sanırım Moneymaniacs'ın sonu gelmiş oldu.
  • Tyrus def. Barrett Brown | Standart bir zaman geçirme maçı. Fazla uzun olmuyor ve tek ilgi çeken yanı da Tyrus'un sanırım ikinci kez falan NWA'de maç kazanmış olması.
  • Kong'un kötülük ekibi reklam arasından sonra ringdeler. Kong adına konuşmayı ODB yapıyor. Geçen hafta kendilerine yapılan haksızlığın derhal telafi edilmesi adına Great American Bash'ta Jazz için maç istiyorlar. Aslında direkt kemeri de isteyebilirlermiş ancak Kong, Jazz'ı dövmek istiyormuş. Daha sonra ellerinde bir kaset olduğundan bahsediyorlar. Eğer Cornette bu maçı ayarlamazsa bunu Frank Reed'e yollayacaklarmış.
  • Geçen haftaki saldırıdan ötürü Samuel Shaw ve Tracy Williams’ın gözaltına alındığı haberi geliyor. Tremont ikiliye dava açmış ve darp raporu almış. Ayrıca avukat olarak da Alberto’nun avukatıyla anlaşmış. Bu kişinin ismi Sidney Bakabella.
  • Alberto el Patron (w/Melina) def. Rich Swann | Alberto maçtan önce Swann ile dalga geçer gibi mikrofonu alıp konuşmalar yapıyor. Neden bu maça çıkıyor olduğunu anlayamadığını söylüyor. Çünkü kendisi artık kemer maçı dışında standart maçlara çıkmayı reddetmiş vaziyette. Ancak yine de bu gece maça çıkacakmış; zira arenaya gelen seyircilerin onun için geldiğini bildiğini söylüyor. (BOOOOO) Swann'ın geçtiğimiz aylarda Dunne karşısında kaybettiği maçları ve kazanamadığı kemer hakkında konuşunca Swann'ın tepesi atıyor ve direkt girişiyor; maç da böylece başlamış oluyor. Swann bu ani saldırısıyla beklenenden daha da uzun süre üstün götürüyor maçı. Durumun değişmeyeceğini düşünen Melina da aprona çıkıp Swann'ın dudaklarına yapışıyor! Bir anlık şoka uğrayan Swann'a hakeme çaktırmadan Alberto'dan low blow geliyor! Ardından da tuş.
  • Bobby Boil sahne arkasında Cornette ile röportaj yapmak istiyor. Ancak Cornette hızlı ve endişeli adımlarla ilerleyerek bunu reddediyor. Odasına giriyor ve ardından kilitliyor.
  • Artık kötü adam olmuş olan NWA şampiyonu Ryback ve Aldis, CC sonrası ilk kez yüzleşiyorlar. Aldis çok basit bir “neden” sorusu sorarak başlıyor. Ryback uzunca olanları anlatıyor. Gittiği tüm şirketlerde hakkının bir şekilde yendiğini ve başarılarını sürekli paylaşmak durumunda kaldığını anlatıyor. Ancak NWA’de kendisine bir şans verilmiş. Bay Reed’e bu şansı verdiği için minnettar olduğunu belirtiyor. “Sen buralarda yokken NWA şampiyonu olduğumda kariyerimde ilk kez bir şirketin yüzü olabilme hissini tattım. Ben bu kemer için bir dostumu feda edebilirim ve ettim de. Şunu bil, eğer benden bir şey almak istiyorsan, diğer herkes gibi bunu yapmak için cesedimi çiğnemek zorundasın!” diyor Ryback. Aldis ise “mağduru oynamayı kes. Sen aramızdakilere halen dostluk mu diyorsun? Sen kendine iyi bir insan gözüyle mi bakıyorsun? O gece arenada binlerce insan bana yaptığını gördü. Bundan sonra hayatın normale dönecek mi sanıyorsun? Ne var biliyor musun? Beni arkadaşın olarak gördüğüne inanmıyorum. Alberto malıyla birlikte bana tuzak kurup cezaevine tıktırdığınızı biliyorum ve bunu ispatlayacağım! Demek cesedini çiğnemem gerekiyor? Tamam o halde” diyerek yanıtlayıp saldırıya geçiyor! Aldis iyice pataklıyor Ryback’i ve kalabalık deliriyor. Ryback de cevap vermeye başlayınca karşılıklı bir yumruklaşma serisine dönüşüyor bu durum. Epey görevli koşarak geliyor ve ikiliyi ayırıyor. Cornette de gelenler arasında. “Bu böyle olmaz! Derhal kesin şunu! DERHAL! Gelecek hafta siz ikiniz, kargaşa mı istiyorsunuz? İstediğinizi alacaksınız! Bir lumberjack maçında NWA şampiyonluğu için dövüşeceksiniz!” Şov bu görüntülerle sona eriyor.

GELECEK HAFTA ELITE'I OKUMAK İÇİN 5 NEDEN!

  1. Ryback vs. Aldis - Lumberjack maçında neler olacak? Kemer el değiştirecek mi?
  2. Ascension, AMW'nin meydan okumasına ne yanıt verecek? Neden bu hafta şova gelmediler? Ayrıca Von Erich'ler takımlar kemeri maçında neler yapacaklar?
  3. Gözaltına alınan Samuel Shaw ve Tracy Williams ikilisi masum mu? Akıbetleri ne olacak?
  4. Sidney Bakabella denen herif de kim?
  5. Jim Cornette'in ele geçirilen kasetinde ne var?


Program kablo TV'de 2.81 reyting yaptı.
Şovu arenadan 854 kişi takip etti.