The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
4 Temmuz 2018 Çarşamba

AWA Major League #5
TV Tapings
04/07/2018 @ Radisson Hotel (Santa Maria, CA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Colt Cabana vs. Curt Hawkins ended draw via time limit | AWA'in bu haftaki bölümü bu muhteşem maçla açılıyor. Colt Cabana, NWA'de! Son birkaç haftadır yapılan debutlar içerisinde kuşkusuz en heyecan verici olanı Cabana'nın ki oluyor. Cabana başlarda oldukça üstün ve nefis bir maç sunuyor izleyenlere. Ancak maç beklenenden de uzun sürüyor ve iki isim bir türlü yenişemiyor. Hakem en sonunda süre limiti dolduğu için maçı berabere bitiriyor.
  • Ryback, Bobby Boil’e konuşuyor. Bu Cuma Aldis’i paramparça edeceğini belirtiyor. Çünkü ring dışında bulunacak lumberjacklerin çoğu da artık ona uyuz oluyormuş. Bir güzel döveceklermiş falan. Ayrıca Alberto ile iş birliği yaptığı iddialarını da reddediyor sert bir şekilde.
  • Aja Kong's Villain Army (ODB & Mercedes Martinez) (w/Aja Kong) def. Jazz & Zoe Lucas | Zoe, mentoru ve takım arkadaşı olan Jazz ablasından bir şeyler öğrenmişe benziyor ki başlarda epey uyumlu ve başarılı bir maç ortaya koyuyor. ODB ve Martinez ortak çalışarak rakipleri karşısında üstün vaziyete geliyor. Zoe sonlarda tag alınca seyirciler coşuyor ancak beklenen tuşu bulamıyor. Çünkü ringin altından birden bire ODB'nin aşığı Jevis Cottonbelly çıkıyor! Kong hakemi oyalarken Jevis, Zoe'nin tam gözüne konfeti patlatıyor ve hemen kaçıyor. Anlaşılan ODB'ye yaranmak için habersiz bunu planlamış çünkü onlar da şaşırıyorlar duruma. Zoe de bu halde tuş oluyor çaresiz. Kong maçtan sonra saldırıya geçmek isteyen elemanlarını gülümseyerek durduruyor. Muhtemelen kendisini yakında yeniden şampiyon olarak göreceğine inanıyor.
  • Reklam arasına gidip gelindikten sonra Cottonbelly soyunma odasına gelip ODB’ye melun melun bakıyor. Teşekkür öpücüğü bekliyor gibi. ODB bunu çok geçmeden anlıyor. “Aaa demek öpücük bekliyorsun, kapa gözlerini” diyor, Cottonbelly’de söyleneni yaptıktan sonra suratına TOKADI yiyor. Bu jenerik sahneyi bize izleten AWA’e teşekkürler.
  • Chris Harris (w/James Storm, Maria Kanellis) def. Matt Tremont (w/Alberto el Patron, Melina) | Alberto, Tremont ve Melina üçlüsü bir süredir birlikte takılıyorlar. Alberto, Tremont'un AWA şovlarındaki üstünlüğünün kabul edilmesine inandığı için onu bu yolunda destekliyor. Harris, maçı Catatonic ile kazanmasını biliyor. Tremont kaybetse de pes edecek gibi durmuyor. Alberto ve Melina da onu teselli ediyorlar.
  • Kong kapanışta konuşuyor; “JIIIIIIIIIIIM, TİK TOK TİK TOK TİK TOK ZAMANIN AZALIYOR...” Beklediği maç ayarlanacak mı?
Program kablo TV'de 0.64 reyting yaptı. (reyting rekoru)
Şovu arenadan 610 kişi takip etti.