The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
6 Temmuz 2018 Cuma

NWA Elite #28
TV Tapings
06/07/2018 @ Radisson Hotel (Santa Maria, CA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield ve debut yapan Stu Bennett. Kendisini önümüzdeki sene ikinci sezonu yapılacak WWW programının spikerlerinden olacakmış. Bennett, WWE'den de bildiğimiz gimmick'i olan "bad news"u benimsemiş vaziyette. WWW hakkında ileri geri konuşuyor ve berbat bir şov olduğunu, bu şirket için bir külfet olduğunu söylüyor. Zira zaten Reed bunu kendisi de açıklamıştı. Neyse bu gece iki kemer ortada; NWA şampiyonluğu için Ryback ve Nick Aldis bir lumberjack maçında karşılaşıyorlar. Ayrıca takımlar kemerinde de America's Most Wanted'ın rakibi şirketin genç kanları Von Erich'ler.
  • The Great American Bash için ilk maç duyurulmuş durumda Cornette tarafından; Jazz vs. Aja Kong - Women's title. Şov 22 Temmuz'da Armed Forces Center'da...
  • Aja Kong (ODB, Mercedes Martinez) def. Madison Eagles | Madison tekniğiyle son derece üstün götürüyor maçı. Kong çift elle chokeslam çekerek üstünlüğü alıyor ortalarda bir yerlerde. Sonlarda Zoe Lucas ring dışındaki Mercedes'e saldırıyor. Bunu gören ODB yardıma gelmek istiyor fakat izleyenler arasından sivil kıyafetlerle bir kadın atlayıp ona saldırıyor! Bu kişi Jazz.. Ringdeyse Kong maçı kazanmasını biliyor. Maçtan sonra o da kavgaya karışıyor. Çok geçmeden iyi taraf Aja Kong kötülük ekibini def ediyor ringden.
  • Theo Geindore def. Fedor Drago | Geindore ringe tek başına geliyor çünkü Moneypsychos geçen Elite'da dağılmıştı. Geindore geçen hafta DiBiase yüzünden diskalifiyeyle kaybetmişti hatırlayacaksanız. Bu sefer hiç öyle olmuyor ve Fedor'u ikinci maçında mağlup etmeyi başarıyor Geindore. Maçtan sonra yine psikopata bağlayacak gibi oluyor ancak sonradan vazgeçiyor ve elektrikli testeresiyle çekip gidiyor.
  • Bobby Boil, Jazz ile röportaj yapıyor. Cornette'in kendisine maç ayarlamasına kızmamış; bugüne kadar hiçbir maça çıkmaktan kaçmamış çünkü. Zaten Kong'u bir kere daha yenebileceğinden de eminmiş. "Cornette'in yerinde olmak istemezdim" diye ekliyor.
  • NWA World Tag Team Championship | Von Erich 3G (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) (w/Cathi Von Erich) def. America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris) (c) (w/Maria Kanellis) via count-out | Maç normal seyirde seyrederken Ascension üyeleri gelip ring dışındaki Maria’yı taciz etmeye başlıyorlar. Bu sırada oyunda olan Harris durumu görünce öfkelenip maçı bırakıp onlara girişiyor. Storm ilk başta maçı bırakmamaları gerektiğini izah etmeye çalışsa da daha sonra o da kayışı koparıyor ve Harris’e yardım ediyor. Bu sırada beklenen zaman içerisinde ringe dönemedikleri için count out ile maçı kaybediyorlar. Kemer el değiştirmiyor.
  • Matt Tremont def. Jevis Cottonbelly | Jevis geçen Major League'de yapmıştı yapacağını... Maça karışıp ODB'ye yardım etmişti aşkından. Bu gece de yine bu galibiyeti ODB'ye adayacakmış. Çat pat İngilizcesinden anladığımız kadarıyla tabii. Maçtaysa Tremont başlarda gülme krizine girmekten dövüşemiyor ve bu yüzden Jevis üstünlüğü alıyor hatta! Ancak Tremont çok geçmeden sitout powerbomb ile işi bitiriyor. Tremont maçtan sonra mikrofonu alıp gülme krizindeyken konuşmaya çalışıyor. Az önceki maçı olmuş kabul etmiyor ve kendisine ciddi bir rakip istiyormuş. Bu gece ikinci bir maça çıkacak kondisyona sahipmiş zira.
  • Matt Tremont def. Colt Cabana | Çağrıya cevap veren isim Colt Cabana oluyor! Cabana ringe girer girmez son derece üstün ve rakibini yoran bir maç ortaya koyuyor. Sonlarda rakibini köşede sıkıştırıp iplerde boğa boğa yoran Tremont, ani bir sitout powerbomb ile işi bitiriveriyor.
  • GAB için ikinci bir maç duyuruluyor! National title sahibi Samuel Shaw bir dörtlü maçta kemerini Matt Tremont, Rich Swann ve Theo Geindore'a karşı koruyacakmış. Ancak Shaw ve Tracy geçen hafta tutuklanmıştı. Maça gelebilecek mi belli değil. Gelmezse de maç triple threat'a dönecekmiş. Sidney Bakabella'nın bunda parmağı var gibi görünüyor.
  • Raymond Rowe (w/Hanson) def. Trent Seven | Sıkıcı bir zaman geçirme maçı olsa da iyi güreşiyor iki isim de.
  • NWA World Heavyweight Championship | Ryback (c) vs. Nick Aldis | Lumberjack match ended by no contest | İyi isimler Ryback’i, kötü isimler de Aldis’i dövüyor doğal olarak. Maç normal tempoda gidiyor ve seyircilerin Aldis’e desteği oldukça yüksek. Ryback artık şirketin en nefret edilen adamı diyebiliriz. Seyircilerin bu tavrından da inanılmaz derecede uyuz oluyor ve ring dışında lumberjack’lere sataşıyor. Uzun bir süre bir kaç isim birden üstüne çullanıyor ancak kötü isimler gelip müdahaleye başlayınca battle royalvari bir kargaşa yaşanıyor ringde. Arka arkaya zil çalınsa da umursayan olmuyor, zaten maç da sonuçsuz kalıyor. Herkes birbirine dalarken program bitiyor.
Program kablo TV'de 3.05 reyting yaptı.
Şovu arenadan 615 kişi takip etti.