The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
11 Temmuz 2018 Çarşamba

AWA Major League #6
TV Tapings
11/07/2018 @ Radisson Hotel (Santa Maria, CA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Geçen Elite şovundaki Lumberjack maçının özetiyle açılıyor bu program. Sonuçsuz kalan bu maçın tekrarı GAB'da bir ladder match'ta yapılacakmış. Bakalım Aldis özlemini duyduğu kemere bu sefer kavuşabilecek mi?
  • Sidney Bakabella, son haftalarda son derece düşünceli ve sıkıntılı görünen Cornette’in odasında ekranlara geliyor. Müvekkilllerinden Tremont’a yapılan saldırı ve akabinde Shaw’un aldığı cezaya değinip GAB’a kadar beklenilmemesi gerektiğini söylüyor. Hemen bu gece National kemeri için bir maç ayarlanmasını istiyor. Shaw doğal olarak maça gelemeyeceği için otomatik olarak kemer Tremont’a geçmiş olacak tabii; Bakabella bunun bilincinde olarak öneriyor maçı. Cornette zaten başındaki diğer mevzulardan dolayı bayağı darlanıyor ve maçı ayarlayıp Bakabella’yı kendisini rahat bırakması için odadan kovuyor.
  • Non-Title | Pete Dunne (w/Catrina) def. James Storm (w/Chris Harris, Maria Kanellis) via count out | Storm maçta üstünken Ascension üyeleri yine geçtiğimiz şovlarda olduğu gibi girişe geliyorlar ve dikkatini dağıtıyorlar Storm'un. Harris ringi korumak üzere hazır ve nazır görünürken ring dışındaki diğer isimlerden Catrina ve Maria birbirlerine giriyorlar! Harris onlara saldırmak isterken Konnor ve Viktor da kavgaya müdahil oluyorlar. Storm da olanlardan dikkati dağılınca maçı falan bırakıyor ve count out ile maçı kaybediyor.
  • Colt Cabana def. Andrew Everett | İki ismin de devamlı botchladığı bir maç oluyor. Birbirlerine uyumlu güreşemiyorlar ve biraz beklenenden uzun sürüyor maç; haliyle sıkıcı da oluyor.
  • Reklamların ardından GAB için takımlar kemeri maçı anons ediliyor; America's Most Wanted, The Ascension'a karşı kemerlerini korumaya çalışacak. Beklenen bir maçtı bu.
  • NWA National Heavyweight Championship | Samuel Shaw (c) vs. Matt Tremont (w/Sidney Bakabella) ended by no contest | Shaw bir süre gelmiyor. Tremont gelmeyeceğinden emin tabiki. Bir süre sonra da spiker masası bölümüne gidip kemeri almak istiyor fakat seyircilerin içinden sivil kıyafetlerle kapüşonlu biri çıkıp ona saldırıyor! Anlıyoruz ki bu kişi Shaw! Serbest bırakılmış! Maç başlamadan sonuçsuz bitiyor. İkilinin kavgası epey sürüyor. Bakalım National kemeri dörtlü maçta da korunabilecek mi?
Program kablo TV'de 0.65 reyting yaptı. (reyting rekoru)
Şovu arenadan 601 kişi takip etti.