The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
13 Temmuz 2018 Cuma

NWA Elite #29
TV Tapings
13/07/2018 @ David Crockett High School (Jonesborough, TN)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • Kontratı biten ve şirketten ayrılan isimler Ted DiBiase Jr, Mister Saint Laurent ve Delta, Alumni'ye eklenmişler. Bu gece kemerin ortada olmadığı maçta kadınlar şampiyonu Jazz, Mercedes Martinez ile karşılaşacakmış.
  • Spikerlerimiz Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield. Elite bu hafta Jonesborough'ta! GAB'a da son bir hafta kaldı. Spikerler açılış konuşmasını yaparken birden kameralar sahne arkasına gidiyor; bir kargaşa çıkmış vaziyette. Nick Aldis ve şirketin diğer iyi güreşçileri bir olup Ryback'i dövüyorlar! Aldis ardından NWA kemerini çalıp gidiyor!
  • Rich Swann def. Viktor (w/Konnor) | Harika bir açılış maçı oluyor. GAB'da National kemeri için şans bulacak olan Swann iyi bir gösteri izletiyor izleyenlere. Viktor da başarılı bir maç ortaya koysa da Swann üst iplerden Pheonix Splash ile kazanmasını biliyor.
  • Curt Hawkins def. Tyrus | Hawkins epeydir güreşmemekteydi. Bu maçta da zaman doldurmak için kullanılmış görünüyor.
  • Reklam arasından önce Matt Tremont'un kolluk kuvvetleriyle binaya giriş yaptığını görüyoruz. Kendisi epey endişeli yeniden bir saldırıya uğramaktan.
  • NWA National şampiyonu Samuel Shaw ringde röportaj veriyor. Nasıl serbest bırakıldığını anlatıyor. Tracy, Shaw’un kemerinin antin kuntin işlerle ondan alınacağını öğrenmelerinden sonra tüm suçu üstlenmiş ve onun serbest bırakılmasını sağlamış. Tracy halen gözaltında tutuluyormuş dolayısıyla. “Tremont eğer kemerim için maç istiyorsa bunu gelip yüzüme karşı söyleyebilir, dolambaçlı işlere gerek yok, araya da kimseyi sokmaya çalışmasın” diyor. Tremont kolluk kuvvetleriyle girişe geliyor ve ona gelecek hafta için meydan okuyor. Shaw da bunu kabul ediyor ancak maçı kazanırsa Tracy’nin serbest bırakılmasını istiyor. Tremont da bunu kabul ediyor.
  • Non Title | Mercedes Martinez def. Jazz | Maç başlar başlamaz ODB, Mercedes ve Kong ringe girip öldüresiye Jazz’ı dövüyorlar. Hakem de doğal olarak anında diskalifiyeyi veriyor. ODB mikrofonu alıp “aaa hayır hayır! Jim, hemen buraya gel ve bu yanlışlığı düzelt. Diskalifiye falan yok, öyle değil mi?” diyor. Cornette bir süre sonra spiker masasına haber gönderiyor ve maçın No DQ olduğunu söyleyerek müsabakanın devam ettiğini bildiriyor. Ringdeki ekip Jazz’ı linç etmeye devam ediyor ve üçü birden tuş ediyorlar Jazz'ı. Spikerler “biri şunu durdursun” diye bağırsa da gelen Zoe Lucas oluyor. Zoe başlarda aha kurtardı derken o da lince maruz kalıyor. Bir süre sonra Maria Kanellis ve America's Most Wanted ekibi geliyor ve Jazz’ı kurtarıyorlar.
  • World League Showdown promosu izliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Frank Reed bizzat duyurmuş Starrcade yerine bu programı. 18 Kasım'da yapılacak bu etkinlikte Japon güreşçilerin bazı NWA kemerleri için şans bulacağı hatırlatılıyor.
  • Andrew Everett & Pete Dunne (w/Catrina) def. War Machine (Raymond Rowe & Hanson) | Everett oyundayken maçı kaybedecek gibi oluyorlar. Fakat Dunne zor da olsa tag aldıktan sonra iki rakibini de yere serip, Hanson'a Bitter End yaparak tuşu buluyor ve maçı takımına kazandırıyor. Dunne, Everett'i hiç tebrik etmiyor, sadece Catrina ile kutluyor galibiyeti.
  • Gecenin başında dayak yemiş olan Ryback çok sinirli bir şekilde etrafındakilerle yürürken ekranlara geliyor. Karşı saldırıya geçerek kemerini geri almaya çalışıyor. Fakat başaramıyor gibi görünüyor. Olay mahalline görevlilerle gelen Jim Cornette ortalığı sakinleştiriyor ve Aldis’den kemeri geri vermesini rica ediyor. Aksi halde yaptırım uygulamak zorunda kalacakmış. Aldis de “Ne yaparsın? Cezaevine mi tıkarsın? Neyse önemli değil zaten haftaya Pazar geri alacağım” diyerek isteksizce veriyor.
  • Alberto el Patron (w/Melina) def. Chris Harris (w/James Storm, Maria Kanellis) | Alberto yine geçen haftalardaki muhabbeti yapıyor; artık kemer maçı dışında maça çıkmayı falan reddediyormuş. Ancak bu gece yine bunu salacakmış çünkü insanlar kendisini izlemeye gelmiş. Kulaklarıyla chant'leri dinliyor gibi yapıyor ama insanlar boo'lamakta onu. Harris bu saçma konuşmaya daha dayanamayarak saldırıya geçiyor ve üstün başlıyor. Güzel bir maçın ardından Alberto rakibini armbar ile pes ettirmeyi biliyor.
  • GAB maç kartı duyurulurken programın sonuna geliyoruz. Ayrıca gelecek hafta Tremont vs. Shaw maçı da var ve Shaw kazanırsa Tracy serbest kalacak.
Program kablo TV'de 3.06 reyting yaptı.
Şovu arenadan 614 kişi takip etti.