The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
15 Haziran 2018 Cuma

NWA Elite #25
LIVE
15/06/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

Capital Combat sonrası ilk Elite programındayız! Dolayısıyla o geceden enstantaneleri yeniden hatırlıyoruz fotoğraflarla. Artık NWA de PPV görüntülerini fotoğraf olarak verecekmiş. Fazlası için Capital Combat 2018 DVD'si satın alınabilir.

Spikerlerimiz Mike Tenay ve "NWA Hall of Famer" Terry Funk. JBL bu akşam şova gelmemiş ve sebebi yok. Şov Houma'dan canlı yayınla ekrana geliyor.

Von Erich 3G ekibi Bob Backlund ile beraber ringde. Backlund çok kısa bir özet geçiyor neden bu adamlarla birlikte olduğuna dair. Von Erich ailesinin trajik hikayelerinden de bahsedince arenada hüzünlü anlar yaşanıyor. Backlund'a emanetmiş Marshall ve Ross. Ancak artık kendisi yaşlanmış ve onları başka birine emanet etmek; daha ziyade yeni bir yoldaş ayarlamak gibi bir hedefe odaklanmış. "İşte o kişi" diyerek girişi işaret ediyor. Bir süre sonra hoplaya zıplaya gelen genç bir kız oluyor. Marshall ve Ross şaşırıyorlar epey. Ancak izleyenler elbette tanımıyorlar bu kişiyi. Backlund kafa karışıklığını gideriyor: bu kişi kuzenleri Cathi Von Erich! Kendisi artık NWA'de ve Von Erich'lerle beraber. Bakalım hep birlikte güzel günler görebilecekler mi?

Andrew Everett def. Jevis Cottonbelly in 4:04 | Yine NWA'de debut yapan bir isim var. Bu kişi Andrew Everett! Jevis yine eğlenceli tavırlarla maçı kendine has o tarzıyla idare ediyor. Tabii ki baştan sona dayak yiyor. Everett açısından bir squash maçı. Maçı üst iplerden (biraz botch'layarak) Shooting Star Press yaparak alıyor.

War Machine (Raymond Rowe & Hanson) def. Trent Seven & Barrett Brown in 7:16 | Eski takımlar şampiyonu War Machine ekibini bir süredir haftalık şovlarda seyredemiyorduk. Bu açıdan gayet mutlu bir an. Seven ve Brown ise geçmişte çokça tek gecelik takım arkadaşları olmuş fakat boyna kaybetmişlerdi. Bu kez bayağı hazırlıklı gelmişler anlaşılan. Girişte ve maç başlayana kadar sürekli aralarında taktiklerini konuşuyorlar ve müthiş odaklılar maça. Brown maça başlıyor ve gerçekten de bir süre önde götürmeyi başarıyor. "Ulan cidden kazancaklar mı?" derken üçüncü dakikadan sonra Rowe'un tag almasıyla War Machine sazı eline alıyor ve bitime kadar üstünlüğü tutuyor. Bir ara Seven tag alıp her şeyi değiştirecekmiş gibisinden çıldırıyor apronda. Tag alınca bir şey değişmiyor ve bir araba dayak da o yiyor. Rowe sonuçta onu tuş ediyor ve kazanan War Machine oluyor. Maçın ardından kaybeden taraf neyi yanlış yaptıklarını tartışırken birbirlerini ittiriyorlar.

Capital Combat'ta Ryback'in kötü adam oluşunu ve AWA şovundaki maçı hatırlıyoruz. Seyircilerin kendisine inanılmaz bir nefreti vardı geçen AWA'de. Bugün canlı yayınlanan Elite şovunda da yetkililer bu durumdan korktuklarından dolayı Ryback'e segment yazmamışlar. Ancak kendisi binada muhtemelen. Yine de bu saklanıyor bir yaygara çıkmasının önlenmesi adına. İhanete uğradığını hisseden Nick Aldis büyük ekrana yansıyor. Kendisi binada değil polis merkezinde. Bir NWA modası olan polise şikayette bulunma ritüeli değişmiyor. Aldis şikayet sebebini de kameralara aktarıyor: "Ben haksız yere aylarca cezaevinde kalırken Ryback'i desteklemeyi ihmal etmedim. Kurtçuklarla doluşan akşam yemeklerinde, uykusuz geçen gecelerde hep özgürlüğümü ve kemere yeniden ulaşacak olmamı hayal ettim. Ama geçen hafta zamanında kendisine dostum dediğim için şuan utandığım Ryback şerefsizi tüm bunları sildi attı. Boşuna cezaevinde yatmışım, komploya maruz kaldım... Her şey boşunaymış!"

Bu gece: Alberto el Patron vs. Samuel Shaw... Kemer ortada olmayacak.

James Storm (w/Chris Harris, Maria Kanellis) def. Rich Swann in 8:54 | Capital Combat sonrası Swann ilk kez ekranlarda. Kendisinde Catrina sebebiyle bir aşk acısı var ve moraller bozuk. Takımlar şampiyonu AMW'de ise keyifler yerinde. Bu sebeplerden dolayı Storm tabi çok üstün. Swann bazen olanları hatırlayıp hırslanıyor ve üstünlüğü alıyor. Bu şekilde git-geller ile yaklaşık 10 dakika süren maçı Last Call ile Storm kazanıyor. Maç biter bitmez reklamlara gidiyoruz.

Reklamların ardından AMW soyunma odasına giderken Curt Hawkins'e rastlanıyor. Enzotone kovulduğu için artık solo takılmaya başlayan Hawkins'e laf atıyor AMW. Hawkins anında aralarına dalıp face-to-face yapıyor her biriyle. "Artık boş konuşma devirleri benim için geçti, bir diyeceğin varsa sahneye gel" diyerek meydan okuyor Hawkins. Harris anında kabul ediyor.

Chris Harris (w/James Storm, Maria Kanellis) def. Curt Hawkins via DQ in 5:30 | Maçın başlarında resmen 3'e 1 şeklinde bir vaziyet var psikolojik olarak. Bu sebeple Hawkins geride başlıyor maça. Hawkins kötü adam olmasına rağmen AMW takımı daha çok heel bir takım gibi mücadele veriyor. Maç pek uzun soluklu olmayacak gibi görünüyorken The Ascension takımı Hawkins'e yardım için maçı basıyor. Hakem Hawkins'i diskalifiye ediyor. Hawkins kaybetse de Ascension'a minnettar.

Capital Combat'ta kurulmuş muzaffer kötü kadınlar çetesi Aja Kong, ODB ve Mercedes Martinez sahne arkasında sevinç içinde takılmaktalar. Kong ağırbaşlılığı elden bırakmıyor. NWA genel menajeri Jim Cornette de oraya gelip tebrikte bulunuyor ne alakaysa. Ancak bu durumu bozan Jazz oluyor. Gelip herkesle tek tek yüzleşiyor. "Şuan bu odada olan herkes bana karşı komplo kurmuş halde. Ama merak etmeyin ben tek başıma hepinizle mücadele ederim, benim arkamda kimse yok" dedikten sonra ODB'ye de güzel bir "yazıklar olsun" çekiyor. Herkes ayrıldıktan sonra tam Cornette'de gidecekken Jazz onu kolundan tutup durduruyor ve bu işe bulaştığı için onu pişman edeceğini, elinde bir video kasedi olduğundan bahsediyor. Cornette ne dediğini anlamadığını söylüyor salağa yatarak. Jazz ise odasına bir kopya yolladığını, eğer gelecek hafta kemer maçına çıkmazsa da internet alemine bu videoyu ifşa edeceğini söylüyor. Cornette buz kesmiş vaziyette kalakalıyor öyle.

Reklam arasından sonra yine olaylar olaylar... Tracy Williams sahne arkasında menfur bir saldırıya uğramış. Kimin yaptığı ilk etapta belirlenemiyor. Birazdan maça çıkacak Samuel Shaw da ringe giderken olaylara tanık oluyor ve Williams'ın durumunu kontrol ediyor. Kısa bir soruşturma sonrasında bundan Matt Tremont'un sorumlu olduğu ortaya çıkıyor.

Alberto el Patron (w/Melina) def. Samuel Shaw in 12:39 a non-title match | Gecenin en çok beğenilen maçı bu oluyor. Epey de uzun sürüyor ve seyircileri kah oturtup kah kaldırıyor. Üstünlüğün sürekli gidip geldiği maçın kazananı Alberto oluyor.

Programın kapanışında Aldis'in bulunduğu suç duyurusunun kabul edilmediğini öğreniyoruz. Ayrıca kendisi haftaya Elite'da olacakmış. Haftaya görüşmek üzere!

Program kablo TV'de 3.04 reyting yaptı.
Şovu arenadan 808 kişi takip etti.