The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
13 Haziran 2018 Çarşamba

AWA Major League #2
TV Tapings
13/06/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

Spikerlerimiz Todd Grisham, Eric Gargiulo ve "NWA Hall of Famer" Terry Funk. Capital Combat sonrası ilk şovdayız. Enzotone ile alakalı şok bir gelişmeyle açılıyor program. Kendisinin daha evvelden bulaşmış olduğu bir tecavüz davasının olduğunu ve bunu çalıştığı tüm şirketlerden sakladığı belirtiliyor. Haberi alır almaz NWA ile ilişkisi derhal kesilmiş.

Çok büyük yuhalamalar eşliğinde NWA şampiyonu Ryback ringe geliyor. Spikerler de boo seviyesine dikkat çekiyorlar. Ryback seyircilerin susmasını beklemeden konuşmaya başlıyor; "Neden Nick'e saldırdığımı açıklamak istiyorum. Bu şampiyonluğu kazanırken siz izleyenlerin çok büyük desteğini aldım. Hatta Nick'in bile. Siz şuan beni yuhalıyorsunuz ama ben size teşekkürü borç biliyorum." Seyirciler boo'ya devam ediyorlar. Ryback sinirlerine hakim olamıyor; "EEEEEEEEEEEEEEEE YETER ULAN! Ne var biliyor musunuz? Size açıklama yapmak zorunda falan değilim. Hele Nick Aldis'e hiç değilim. Emek verip kazanmış olduğum bu kemeri korumak için bu önlemi almak zorundaydım. Nick Aldis, beni dinle, seninle ben artık en büyük düşmanlarız!"

Reklam arasının ardından Samuel Shaw'un WWW şampiyonluğu ile elde ettiği istediği kemer için şans bulma hakkını hemen şuan kullanacağını öğreniyoruz. Bu kemer National title olacakmış!

NWA National Heavyweight Championship | Samuel Shaw def. Tracy Williams (c) in 10:36 | Kural gereği Shaw istediği vakitte istediği yerde istediği zaman bu şansı kullanabileceği için Tracy maça hazırlıklısız bir biçimde çıkmakta. Hatta çok uzun bir süredir haftalık programlarda da kendisini görememekteydik. Maça bu sebeple Shaw daha üstün başlıyor. Shaw'un üstün olduğu dakikalar seyirciler "BOOOORIIIING" tezahüratında bulunuyorlar. Bu şov gerçekten seyircilerin şovu. Zaten iyi adam olmuş olan Shaw'un fazlasıyla push almasından sıkılmış vaziyetteler. Tracy ortalarda kendine gelip maça ortak oluyor. Sonlarda Matt Tremont koşarak gelip Tracy'e yardım etmek istiyor. Ancak Tracy bunu kabul etmiyor ve Shaw ile bir olup Tremont'u ring dışına postalıyorlar. Sonra iki kaldığı yerden güreşmeye devam ediyor. Shaw sonlarda rakibini pes ettirerek kemeri ele geçiriyor! Maçın ardından ikili el sıkışıp birbirlerini tebrik ediyorlar. Pek iyi bir maç değildi.

Theo Geindore vs. James Storm; bu gece! Ayrıca Ryback ve Alberto el Patron bu gece karşılaşacaklarmış ve kemer ortada olmayacakmış.

Raymond Rowe (w/Hanson) def. Trent Seven in 7:08 | Rowe ve Hanson ikilisi son haftalarda tekli takılmaya başlamış durumdalar. Bu maç da onlardan biri. Rowe yeteneklerini sergilemek istiyor ama squash maçı değil bu. Trent de elinden geleni yapıyor. Sonuç olarak başarılı bir mücadele izliyoruz. Death Rowe ile tuşu buluyor.

Capital Combat'tan fotoğraflar ekranlara geliyor. Şovun tamamını satın alabilirsiniz! Ayrıca 22 Temmuz'da The Great American Bash yapılacak. Onun da reklamları dönüyor. Şovu silahlı kuvvetler de izleyeceklermiş arenadan. Bu PPV'dan sonra WWW şovunun ikinci sezonu da 28 Temmuz'da başlayacakmış.

Bobby Boil, Alberto el Patron ve Melina ikilisiyle röportaj yapıyor. Alberto, geçen pazar Aldis'e kaybedişini aklından tamamen çıkarmışa benziyor. Çünkü o konuyla ilgili sorular gelince "ne maçı?" falan gibi tepkiler veriyor. Aşırı cringe bir an. Neyse, Ryback'in kötü adam olması umurunda falan değilmiş. Onu tek ilgilendiren şey yeniden NWA şampiyonluğunu ele geçirmekmiş. Ayrıca Ryback'in çoktan beri kötü adam olduğunu bildiğini ifade ediyor. Bu söz kafaları karıştırıyor.

James Storm (w/Chris Harris, Maria Kanellis) def. Theo Geindore (w/Mister Saint Laurent, Ted DiBiase Jr) in 9:03 | Gecenin en iyi maçına tanık oluyoruz. Geindore'un belki de şirkete geldiğinden bu yana karşılaştığı en dişli rakip. Üstünlük ikili arasında gidip geliyor. Kötü adamlar ring dışından dikkat dağıtma çabasına girişseler de Harris ve Maria bunu önlüyorlar. Sonlarda Storm yerdeyken Geindore, MSL'in vermiş olduğu elektrikli testereyi ele geçirip çalıştırmaya çalışıyor. Ancak tutukluk yapıyor ve bir süre bununla ilgilenince epey vakit kaybediyor. Storm da fırsattan yararlanıp hazırlanarak rakibi arkasını dönünce Last Call'u ağzına yapıştırıyor. Sonrasında tuş.

Maçın ardından Geindore öfke nöbetleri geçiriyor ve hakeme saldırıyor. DiBiase de ona yardım etmeye başlıyor. MSL ikiliyi hakemden uzaklaştırıyor derhal ceza almasınlar diye.

Non-Title | Ryback def. Alberto el Patron (w/Melina) in 10:56 | Normalde spikerler arasına Nick Aldis de davet edilmiş ama kendisi reddetmiş bunu. Bu maç da son derece üst seviyede başlıyor. Seyircilerin tamamı Alberto'yu destekliyor resmen. Ryback'e inanılma bir nefret var. Spikerler de buna dikkat çekiyor. Gargiulo insanların ringe dalıp Ryback'i linç etmelerinden çok korktuğunu falan söylüyor. Onun şirketin yüzü olduğunu ve insanların saçma sapan duygusallıklarından dolayı onun ne kadar iyi bir güreşçi olduğunu göremediklerinden falan bahsediyor. Böylece rengini belli ediyor. Funk ise şiddetle karşı çıkmakta bu duruma. Sporcu ahlakı denen şeyin atlanmaması gerektiğini söylüyor. Kendi zamanında böyle olaylar hiç yaşanmıyormuş. Neyse maçın sonlarında Ryback, rakibinin kol kilidinden kurtulup Shell Shocked ile işi bitiriyor.

Melina maçtan sonra Alberto'nun durumunu kontrol ederken program bitiyor. Program bittikten sonra ufak bir segment daha ekranlara geliyor. Hepinizin sevgilisi Jevis Cottonbelly binanın girişine geliyor. Şov bittiği için içeri alınmıyor tabii ki. Jevis ise çat pat İngilizce'siyle "ben, maç, olması, bugün" diyor. Herhalde iptal edilmiş bir maçı varmış ama ona haber verilmemiş. Şovun bittiğini öğrenince de en güzel tepkilerden birini veriyor; "kahretmek."

Program kablo TV'de 0.50 reyting yaptı.
Şovu arenadan 888 kişi takip etti.