The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
11 Haziran 2018 Pazartesi


- Capital Combat sonrasında Ryback ve ODB'nin heel olması izleyenlerde şok etkisi yarattı. Ryback'in uzun süredir heel olması spekülasyonları duyulmaktaydı ve bu şov sonrasında da söylentilerin aslında ne kadar ciddi olduğu belli olmuş oldu.

- Capital Combat, 0.41 satın alım rakamı yakalayarak bir önceki PPV olan WrestleWar '18 programının 0.01 puan altında kaldı. Yine de yönetim bunu bir başarı olarak görmüş.

- Sandseed kadrolarından yükselen yeni genç isim Zoe Lucas'ın profili Roster listesine eklendi.

- Kulislerden gelen haberlere göre Frank Reed, kadınlar divisyonunu geliştirmek amacıyla önümüzdeki aylarda yeni isimleri kadroya katmayı planlamaktaymış.

- Enzotone'un geçmiş yıllarda karıştığı bir taciz skandalını çalıştığı şirketlere haber vermediği bu sabah bomba gibi gündeme düştü. NWA, haberleri tetkik eder etmez Enzotone ile derhal yollarını ayırmak istemiş. Ancak daha henüz yenilenmiş 1 yıllık kontratı olan Enzotone bu teklifi kabul etmeyip kontratını karşılıklı fesih etmemiş. Şirket ise tek taraflı feshin finansal açıdan zararlar doğurabileceği neticesini de düşünerek kontratının geri kalan zamanlarında bu ismin ekranlardan uzak kalmasına karar vermiş. Dolayısıyla hikayede bu ismin şirketten ayrıldığı duyurulacakmış.

- Dün yapılan Capital Combat şovu sonrasında aylardır sürmekte olan Dunne vs. Swann çekişmesi noktalanmış oldu.

- Ted DiBiase Jr ve Samuel Shaw'un haftalık programlarda over-push alması izleyenler tarafından artık sıkıcı hale gelmiş durumdaymış. Yazar ekibi bu sebeple artık bu isimleri daha geri planda tutabilirmiş.

- Elite programı, yeni kanalına geçmesiyle birlikte reyting rekorları kırmaya devam ediyor. VH1 kanalındaki ilk program 3.03, geçen haftaki ise 3.07 reyting alarak program tarihindeki en yüksek rekoru kırmış oldu.

- Senenin en büyük etkinliği olarak kabul gören Starrcade PPV'nun telif hakları anlaşmazlığından dolayı isminin değişmesi gündeme gelmiş son yönetim toplantısında. Bilindiği gibi WWE de bu sene bu isme sahip bir program sunmayı düşünüyormuş. Bu sebeple NWA yeni bir isimle Kasım ayını dolduracakmış. Gelecek haftalarda duyuruyu Reed bizzat kendisi yapacakmış. Ayrıca yeni konacak isimle beraber ufak bir format değişikliği de eklenebilirmiş.

- Haziran ayının kalan haftalık şovlarının nerelerde yapılacağı duyurulmuş. Üst menüde yer alan TV ibaresine tıklayarak görebilirsiniz.

- NWA, Andrew Everett ve Gilbert isimleriyle anlaştı. İç transferde de Bob Backlund ve Trent Seven ile kontratlar yenilendi.

- NWA, road agent ekibine efsanevi isimlerden Michael Hayes ismini kattı.