The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
21 Nisan 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #5
iTV Tapings
21/04/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

Spikerlerimiz Bobby Boil ve John Bradshaw Layfield. NWA'in yeniden satın alınmasından bu yana prodüktör olan Lilian Garcia TV debut'ını yapmakta. Kendisi ring anonsörü olarak ekranlara yansıyor ve sıradaki maç için anons yapıyor, bu sırada da bolca alkış alıyor tabi.

Ryback def. Barrett Brown in 2:01 | Eski National title sahibi Barrett Brown başlarda iyi bir mücadle ortaya koyuyor. Ryback'in tüm ataklarına karşı maçın ortalarında direniyor bile. Ancak fazla dayanamayıp kaybediyor. Maçtan sonra Ryback, WrestleWar için promo kesiyor; "Bugün bu adama olanlar 20 gün sonra Alberto denen o adama da olacak. Kemeri kazanıp hapisteki dostum olan Nick Aldis için onu saklayayacağım, bu benim görevim, bunu amaç olarak edindim."

Geçen hafta Theo Geindore'un ve Viktor'un debut'ını izliyoruz;

 WrestleWar Participation Match | Open Challenge: Pete Dunne (w/Catrina) vs. ??? | Dunne, rakibi Swann'ın maça çıkamıyor oluşuyla ilgili dalga geçiyor maç öncesinde. "Önce sevdiği kişi beni sevmeye başladı, sonra onu sakatladım, şimdi de maça çıkma hakkı alındı. Gerçekten bu bok sineğinin yerinde olmak istemezdim. Neyse, işimize dönelim. Bu gece beni kim yenebilir gerçekten emin değilim. Ben öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Catrina sence kim olmalı? Yok mu? Sence de yok değil mi? Her neyse BENİ YENEBİLEN VARSA BUYURSUN GELSİN" diyor. Birden bire etraf kararıyor uzun bir süre. Elektrikli testere sesleri ve acı içinde çığlıklar duyuyoruz. Dunne ve Catrina dahil binadaki herkes ürküyor. Birden bire deri maskeli bir adam geliyor, bu kişi daha önce AWA'den de tanıdığımız THEO GEINDORE! DEBUT YAPIYOR! HAFTALARDIR ÜRKÜTÜCÜ VİDEOLARIN SAHİBİ. DUNNE ALTINA SIÇTI!! Zil çalıp maç başladığında Geindore uzunca bir süre bir şey yapmadan rakibine kitleniyor. Dunne ciddi anlamda korku ifadesini suratında veriyor. Sonrasında gardını alıp ufak bir saldırıya geçmek istese de Geindore onu lariat ile yere seriyor! Bir süre daha Geindore üstün. Dunne korkudan bir şey yapamıyor bile. Sonlarda Chainsaw Shot ile işi bitiriyor Geindore ve debut maçında WrestleWar'a katılma hakkı elde ediyor böylece! Maçın ardından Geindore'un öfkesi dinmiyor. Ringin altından elektrikli testeresini çıkarıyor ve bununla ciddi ciddi Dunne'yi doğramaya çalışıyor!! HASSKTR OHA!! DUNNE BAYGIN BİRAZ ANCAK CATRINA ONU AYILTIP KAÇIRIYOR VE DEYİM YERİNDEYSE ÖLÜMDEN KURTARIYOR!!

NWA World Tag Team Titles | War Machine (Raymond Rowe & Hanson) (c) def. Ted DiBiase Jr & Viktor (w/Mister Saint Laurent) in 6:32 | MSL maç öncesinde Viktor'u fazlasıyla ulu bir şekilde anlatıyor. Moneymaniacs'ın artık yeniden kurulacağını, Viktor'un sadece kendilerine değil NWA'e bile derman olacağını, hatta reytinglerin artacağını falan söylüyor. Sallıyor da sallıyor. Tabii gel gelelim maça durumlar öyle olmuyor. DiBiase ve Viktor hiç anlaşamıyorlar ve maç içerisinde sık sık tartışıyorlar. Bu sebeple de kaybediyorlar. Maçın sonunda tartışmalar itişmeye dönüyor.

WrestleWar promosu izliyoruz. Şova yaklaşık 20 gün kaldı. Son Elite şovunda Alberto el Patron vs. Ryback maçı belli olmuştu.

Matt Tremont def. Samuel Shaw via DQ in 6:13 | WrestleWar katılımcılarından Tremont'ın kendini göstermesi adına iyi bir fırsat. Gecenin en heyecanlı maçı oluyor. Sonlarda Ted DiBiase ve elinde sandalye ile gelen MSL maça müdahalede bulunup Shaw'a saldırmaya çalışıyorlar. Ancak Shaw onları geri püskürtüyor. Ancak yine de MSL hakeme sandalye ile çakmayı başarıyor ve yerde bırakıyor. Bu sırada kötü adamlar Shaw'u iyice dövüyorlar. Hakem kendine gelince herkesi ring dışına yolluyor. Sonra da kendisine Shaw'un saldırdığını zannedip onu diskalifiye ediyor. Shaw'dan itirazlar var. Tremont maçtan sonra sanki çok büyük bir galibiyet elde etmiş gibi çılgınlarca seviniyor.

Gelecek Elite için bir takım maçı duyuruluyor; Alberto el Patron & Pete Dunne vs. Ryback & Rich Swann.

Sıradaki Elite şovunda yapılacak olan WrestleWar katılım maçını hatırlıyoruz; Trent Seven vs. Samuel Shaw. Shaw promo kesiyor; Moneymaniacs'ın ardından yeniden doğduğunu, artık iyi adam olduğunu ve kimsenin maşası olmayacağını falan söylüyor. Bundan sonra kendi rüzgarı esecekmiş. Kendi manyak beyni neye karar verirse o olacakmış. Ayrıca kendisi olmadan Moneymaniacs'ın tekrar kurulmayacağını söylüyor. Çünkü kendisi kadar manyak birinin bu şirkette olmadığını söylüyor.

Non-title | Alberto el Patron (w/Melina) def. Tracy Williams in 4:33 | National şampiyonu Tracy'nin jobberımsı olarak göründüğü bir başka maç. Neyse. Alberto son derece üstün ve rakibini armbar ile pes ettirip kazanıyor. Maçtan sonra da Ryback'e laf atıyor. İkili yaklaşık 20 gün sonra WrestleWar'da bir tables maçında karşılaşacaklar. Alberto galibiyetten son derece emin olduğunu, Ryback'in artık Nick Aldis'in adını kullanıp ajitasyon yapmayı derhal bırakması gerektiğini söylüyor. "Ryback, eğer gerçek bir şampiyon olmak istiyorsan bu kemeri kendin için kazanmalısın, başkası için değil, bu seni köle yapar" diyor.


Şovu arenadan 536 kişi takip etti.