The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
19 Nisan 2018 Perşembe


Geride bıraktığımız Elite şovunda iki yeni isim aynı gece debut yaptı. Geçtiğimiz aylarda WWE'den ayrılan, Konnor ile birlikte bir kez NXT takımlar şampiyonluğu yaşamış olan Viktor şirketteki ilk maçına çıktı. Diğer bir debut yapan isim ise, Frank Reed'in daha önceki canlandırma projesi olan American Wrestling Association (AWA)'den tanıdığımız ürkütücü karakter Theo Geindore oldu.

Ayrıca yeni isimlerin yanı sıra staff ekibinden haftalık şovlarda gördüğümüz Frank Reed, Mike Tenay, John Bradshaw Layfield, Bobby Boil ve Lilian Garcia'nın profilleri roster listesine eklendi. Liste şuan 36'ya ulaşmış durumda.

Bu isimlerden şuana kadar haftalık şovlarda göremediğimiz tek kişi olan Lilian Garcia, şirketin kuruluşundan beri prodüksiyon ekibinde yer almaktaymış ve bundan sonra haftalık şovlarda kendisini backstage announcer olarak izleyecekmişiz.

İlerleyen zamanlarda NWA'de debut'ların artması bekleniyor.