The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
25 Nisan 2018 Çarşamba

NWA Elite #17
Tapings
25/04/2018 @ Rentall Hall (St. Amant, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Spikerlerimiz Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield. JBL iki haftadır Elite'larda yoktu, bu hafta geri dönmüş durumda. Tenay ona iki haftadır nerede olduğunu soruyor. JBL ise bir ilişkiye başladığını, bu yüzden bir süre işten uzaklaşmak için izin aldığını söylüyor. Sevdalısı da bu şirkettenmiş! Kim olduğunu açıklamıyor ama. Bu gece WrestleWar katılım maçında Samuel Shaw ve Trent Seven karşılaşacak. Ayrıca gecenin ana maçı da duyuruluyor; Alberto el Patron & Pete Dunne vs. Ryback & Rich Swann!

Açılışta artık koltuk değneklerinden kurtulmuş ve iyileşme sürecine girmiş olan Rich Swann'ı görüyoruz. Biraz yuhalama var kendisine face güreşçi olmasına rağmen. İki hafta önce Catrina'ya saldırmış, bu sebeple geçen hafta protestoya maruz kalmış ve genel menajer Jim Cornette'de WrestleWar katılım maçını iptal etmişti onun. Swann istemeye istemeye özür dileyerek başlıyor konuşmasına; "Bu durum böyle devam edemezdi. İnsanların beni yanlış tanımalarını istemem. Bir kadına vurduğum için kamuoyundan özür diliyorum. Ancak bilinmesi gereken bir şey var, beni bu duruma Pete Dunne ve yanındaki orospusu düşürdü! Bugüne kadar hiç kimseye bu kadar kin tutmamıştım, ta ki bugüne kadar. Pete, eğer delikanlıysan WrestleWar'da benimle yüzleşirsin! Aramızdaki mevzunun çözümü başka bir şekilde olmayacak! İkimizden birinin ölesiye dayak yemesi lazım." Ana maçı yeniden hatırlıyoruz.

Theo Geindore def. Ross Von Erich (w/Marshall Von Erich, Bob Backlund) in 2:11 | Geindore geçen hafta şok edici bir debut yapmıştı, Dunne'yi yenmiş ve adını WrestleWar'a yazdırmıştı daha ilk maçından. Bu geceki maç da squash maçı şeklinde geçiyor. Bu arada maç başladıktan bir süre sonra Ted DiBiase Jr ve Mister Saint Laurent sahne arkasından gelerek ring dışından maçı takip etmeye başlıyor. Ross başlarda direniyor ama Geindore çevik hareketlerle son derece üstün. Chainsaw Shot ile işi bitiriyor. DiBiase ve MSL, Geindore'a hayran kalmış durumdalar. Bu arada Bob Backlund'ı da ilk kez bir haftalık şovda görmüş olduk. Kendisi Von Erich 3G takımının menajeri olmuş vaziyette.

Sahne arkasında Lilian Garcia'nın yanında Enzotone var. Garcia çok enerjik, çok mutlu nedense. Ve ayrıca çok pozitif bir şekilde açıyor bu segmenti. Ancak Enzotone oldukça gergin ve ayı gibi bağıra bağıra konuştuğu için bu pozitif hava kayboluyor direkt. Elbette konuşmasının ana konusu James Storm. Maskeli adam mevzusunun onun pis oyunlarından biriymiş ve bunu bu gece tüm NWA evrenine ispatlayacakmış. "Yarım saat sonra ringde olacağım, erkekseniz ikiniz de gelirsiniz" diyor. Reklamlar.

WrestleWar Participation Match | Samuel Shaw def. Trent Seven in 5:30 | Shaw'u Moneymaniacs dağıldığından beri çok fazla görememiştik. Bu maçla birlikte biraz da kendisini hatırlamış oluyoruz. Seven beklenenden daha dirençli çıkıyor ancak Shaw favori olduğu maçı kazanıp WrestleWar'a adını yazdıran dördüncü kişi oluyor.

WrestleWar reklamı var. Belli olan maçlar izleyenlere aktarılıyor. NWA şampiyonluğu çerçevesinde Alberto ve Ryback karşılaşacak. Ayrıca kadınlar kemerinde Aja Kong'un rakipleri ODB ve Jazz olacak. Şuana kadar katılımcıları tamamen belli olan maçlar bunlar. Six-Man Tag Team WrestleWar maçı hakkında bilgiler veriliyor. WrestleWar'dan önceki son Elite şovunda kura çekilecek ve katılımcı olan 6 isim iki takıma ayrılıp maça çıkacaklar. Kurayı Cornette bizzat canlı yayında çekecek.

Enzotone & Curt Hawkins def. James Storm & Unknown Masked Man in 8:04 | Enzotone yarım saat önce söylediği gibi ringde ve Storm ile maskeli adamı bekliyor. Gelen yok bir süre. Enzotone şaşırmadığını, başından beri bir avuç korkakla uğraşmaktan artık sıkıldığını falan söylüyor. Sözü biter bitmez Storm ve maskeli adam geliyorlar. Anlaşılan o ki artık birlikte takılıyorlar. "Bana başından beri takık olan sendin, her şey senin yüzünden başladı. Şimdi nasıl olur da beni bu adamın sana saldırmasından dolayı sorumlu tutarsın? Lanet bir pislik olduğundan dolayı her hafta televizyon başında seni izleyip çıldıran herhangi bir izleyiciden biri o. Benim entrikadan anlamadığımı, işimi yumruklarla çözdüğümü en iyi senin bilmen gerekir" diyor Storm. Enzotone "anlıyorum, itiraf etmek bu kadar zor senin için. Korktuğunu itiraf etmek herkes için zordur James. Seni çok iyi anlıyorum. Ama senin de beni anlamanı istiyorum. Ben tahmin ettiğin kadar yalnız bir kurt değilim. Tanıdığım insanlar var, arkadaşlarım var. Hatta biliyor musun, onlardan biri bu gece burada. Evet, doğru duydun. Plan yapmayı bilen tek sen değilsin. İşte o kişi" diyerek girişi işaret ediyor Enzotone. CURT HAWKINS GELİYOR!!!!!!!!!! DEBUT YAPAN BİR İSİM DAHAAAAAAA!!! NWA BÜYÜYENZİİİİ. Heel şekilde debut yapmasına karşın izleyenden destek alıyor Hawkins. Maç başlıyor sonrasında iki takım arasında. Enzotone ve Hawkins gayet uyumlu çalışıyorlar. Ne zaman rakipleri öne geçse bir kural dışı hareketle durumu lehlerine çevirmeyi başarıyorlar. Hawkins, maskeli adamı iplerden destek alarak tuş edip maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra sandalye, sopa vb. itemlerle rakiplerini dövmeye çalışsalar da iyi taraf kendine gelip onları ringden temizliyor. Yine de Enzotone ve Hawkins ikilisinin yüzü gülmekte kazandıklarından dolayı.

Bobby Boil sahne arkasında Alberto el Patron, Melina, Pete Dunne ve Catrina ile birlikte. Bu gece takım olacaklar. Alberto, Ryback gibi bir hayvanın bile bazen işinin zor olabileceğini söylüyor. O da bu geceymiş. Çünkü rakibi olacak bu iki insan da bir kemer sahibiymiş. Dunne'de bunu onaylıyor. "Ryback ve Swann'ın, özellikle Rich Swann'ın ne gibi bir başarısı var ki? Dayak yemek ve kendini sakatlamak dışında pek bir şey göremedim ben. (birden bire gülme krizine girerek) Bir de üstüne üstlük bugün bana meydan okudu. İnanabiliyor musunuz? Cevap bile vermeyeceğim, ona cevabı bu gece tekme tokat vereceğim" diyor.

Reklamlardan sonra Lilian Garcia'nın yanında bu kez Ryback ve Swann var. Ryback edilen lafları bu gece yedireceklerini, çok az vakit kaldığını falan söylüyor. Alberto ile mevzusunu WrestleWar'da zaten çözeceğini, bu gece insanlara güzel bir trailer izletmek istediğini söylüyor. Swann ise Dunne'nin kendisini çok fazla hafife aldığını, ona hiç beklemediği anda büyük bir darbe vuracağını söylüyor. "Sürekli şampiyonluğu ile övünüyor, gelip bana karşı koyamayacak kadar korkak oysa ki. Benden her şeyi çaldın, sakatlanmama sebep olup belki de az daha kariyerimi bitirmeme sebep olacaktın. Sıra bende, tüm bunları sana WrestleWar'da ödetmem için karşıma çık!" diyor Swann beyciğim.

Mercedes Martinez def. ODB in 4:04 | Maçtan önce ODB, artık dayanamadığını söylüyor. Bir konuda içi içini yiyormuş. Kendisine atılan iftiralar onu iyi bir dosta mal olmuş. Bu kişi Jazz bildiğiniz gibi. Onu ringe davet ediyor özür dilemek için. Ancak gelen giden yok. Jazz'ı beklerken Mercedes geliyor. Kırmızı haplamaya başlıyor birden ODB'yi. "Senin için gerçek dostluk çıkar ilişkisi falan galiba, insanları kullanıp çöpe atmak. Hadi itiraf et, Jazz'ı kullandın çünkü sen Aja Kong'un hizmetçisisin, söyle hadi!" falan diyor. ODB çok sinirleniyor ve saldırıya geçiyor direkt, maç da böyle başlamış oluyor. Çok geçmeden Women's şampiyonu Kong maça karışıp ODB'nin kaybetmesine sebep oluyor. Maçtan sonra Mercedes ile birlikte ODB'yi dövmeye başlıyorlar, JAZZ İMDADA GELİYOR!!! HERKESİ TEMİZLİYOR RİNGDEN!! ODB ile el sıkışıyorlar. Ama Jazz yine de çok yakın değil.

Alberto el Patron & Pete Dunne (w/Catrina, Melina) vs. Ryback & Rich Swann ended by no contest in 7:51 | İlk 5 dakika falan kimse hakemi iplemiyor ve kural dışı bir şekilde birbirine çakıyor. Canı isteyen ona buna vuruyor falan. Hatta Catrina tag'de bekleyen Swann ile uğraşıyor. Hakem herkesi uyarıyor ama bir türlü diskalifiye falan vermiyor. Neyse sonlara doğru artık ortalık iyice karışıyor ve kurala uyan kalmıyor hiç. İyi adamlar dayak yemeye başlayınca Storm ve maskeli adam girişte belirip imdada gelmek istiyorlar. Ancak daha yarı yolda arkadan gelen Hawkins ve Enzotone'un saldırısına uğruyorlar. Bir de orada kavga patlıyor. Bu sırada programın süresi bittiğinden dolayı şov bitiyor. Sonucu göremiyoruz ama muhtemelen no contest bitti.


Program kablo TV'de 0.51 reyting yaptı.
Şovu arenadan 672 kişi takip etti.