The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
20 Temmuz 2018 Cuma

NWA Elite #30
TV Tapings
20/07/2018 @ Old High School Gym (Sneedville, TN)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • The Great American Bash öncesi son şovdayız! Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield, "NWA Hall of Famer" Terry Funk ve Stu Bennett. Spiker masası metrobüs gibi resmen. GAB maç kartını hatırlıyoruz. Artık tüm maçlar belli olmuş vaziyette. Daha önce duyurulmayan bir maç da duyuruluyor; ODB ve Mercedes Martinez ikilisi, Madison Eagles ve Zoe Lucas ikilisine karşı bir Bra & Panties maçında karşı karşıya gelecekmiş. Ayrıca sırf Alberto el Patron da şovda bulunsun diye bir üçlü no DQ maçı ayarlanmış. Rakipleri de Colt Cabana ve Pete Dunne olacakmış.
  • NWA şampiyonu Ryback bu gece Elite'da olacakmış. Rakibi de National şampiyonu Samuel Shaw. Kemerler ortada değil tabiki.
  • Chris Harris (w/James Storm, Maria Kanellis) def. Viktor (w/Konnor) | Viktor'a aşırı öfkeli Harris geçtiğimiz haftalarda Maria’ya saldırdığı için. Bunun hırsıyla biraz aşırıya kaçıyor ataklarında. Yine de maçı hatasız kazanmayı biliyor. Galibiyetten sonra Harris, Maria’yı kucaklıyor. Ancak Maria buna anlam veremiyor ve kendisini yere indirmesini istiyor. Bunu aşırı bulmuş olmalı.
  • Samuel Shaw'u soyunma odasında görüyoruz. Tracy Williams'a ulaşmaya çalışıyor telefonla fakat ulaşamıyor. Biraz telaşlı bir vaziyette. Büyük ihtimal halen salınmamış durumda cezaevinden.
  • Fedor Drago def. Hanson (w/Raymond Rowe) | Fedor aşırı sinirli görünüyor. Maça başlamadan önce abisi Ivan Drago'yu yıllar önce yenen ROCKY'E MEYDAN OKUYOR CİDDİ CİDDİ kasjdkla. Kendisini bu pazar GAB'da bekleyeceğini falan söylüyor. Hadi oradan ya.. Neyse maçtaysa iki iri adamın biraz yavaş mücadelesini izliyoruz. Fedor, Dragonage ile kazanmayı biliyor.
  • Matt Tremont pis pis sırıtarak ringe geliyor Sidney Bakabella ile birlikte. Bakabella konuşuyor. Matt'in Major League'de Shaw'a kaybetmesinin bir anlamı yokmuş. Asıl maç pazar günü olacağı için Matt bunu kafasına takmıyormuş. Tremont sonrasında sözü alıyor. Maçı kaybettikten sonra verdiği sözü tuttuğunu ve Tracy'nin salındığını söylüyor kıkırdayarak. Bu işte bir terslik var gibi. Tremont, "bakalım hapisteyken hamlanmış mısın Tracy? Haydi gel bekliyorum" diyor. Bakabella'nın da girişimleriyle bu geceye bir maç ayarlanmış.
  • Matt Tremont (w/Sidney Bakabella) vs. Tracy Williams ended by no contest | Tremont ve Bakabella güle güle Tracy'i bekliyorlar. Elbette gelen olmuyor. Tremont "neyse itiraf edeyim, Tracy serbest kalmadı. HAHAHAHHAHA!! PRANK!!" offfffffffff Tremontlandık... Bir süre sonra Shaw koşarak ringe geliyor ve Tremont'la yumruklaşmaya başlıyorlar. Seyirciler çıldırıyor. Ancak Bakabella arkadan sopayla Shaw'a çakınca yere seriyor. Tremont da üzerinde pozlar falan veriyor.
  • Frank Reed ofisinde geçen hafta aniden maçı yeniden başlattıran ve önceden duyurulmamış kuralı koyduğundan dolayı Cornette’e hesap soruyor. NWA’in hatta FRP şirketinin böyle haksız/hukuksuz bir pozisyonda yer almalarının kendi marka değerlerini nasıl yerle bir ettiğini izah ediyor sakince. “Eğer bir daha olursa kendini kapının önünde bulursun” diyor açık açık. Cornette iki arada bir derede kalıyor.
  • Six-Man Tag Team Match | Curt Hawkins & Andrew Everett & Pete Dunne def. Colt Cabana & Rich Swann & James Storm | Ring içi kadar ring dışı da ana baba günü diyebiliriz. Catrina, Maria, Chris Harris ve ne alakaysa Bakabella da orada. Başlarda epey kargaşalı geçiyor maç ve kaotik bir atmosfer içerisine giriyoruz. Sürekli dışarıdan müdahelelerde bulunuluyor. Yine bu şekilde hakemin oyalandığı bir vakitte ring dışından Catrina, Cabana'nın yüzüne tuz serpip onu kör ediyor, Dunne de tuşu buluveriyor. Kötü taraf daha galibiyeti kutlayamadan iyi taraf hemen saldırıya geçiyor. Reklamlar.
  • Non-Title | Samuel Shaw def. Ryback | Shaw gecenin erken saatlerinde saldırıya uğradığı için kafasına buz tuta tuta geliyor. Ryback ise geçen Major League şovunun aksine son derece düşük bir performansla güreşiyor. Kondisyonu gerçekten vasat görünüyor. Üstüne bir de Nick Aldis maça karışıp Ryback'e saldırınca iyice durum kötüleşiyor onun için. GAB'da da böyle giderse kemeri kaybedebilir.
  • Jevis şovun kapanışında binadan ayrılan ODB’yi evine bırakmayı teklif ediyor. ODB onu siklemiyor, hatta görmüyor bile. Jevis çok üzgün.
Program kablo TV'de 3.06 reyting yaptı.
Şovu arenadan 616 kişi takip etti.