The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
18 Temmuz 2018 Çarşamba

AWA Major League #7
TV Tapings
18/07/2018 @ Old High School Gym (Sneedville, TN)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • GAB öncesi son Major League'deyiz! Açılışta ringde dev bir pasta var. Von Erich’ler Bob Backlund’ın emekliliğini kutluyorlar ringde. Kendisi son kez şirkette görünüyor bu gece. Birçok eski NWA/AWA güreşçisi de bu günde Backlund’ın yanında olmak üzere ringdeler. Ancak bu kutlama The Ascension’ın bölmesiyle tatsız bir hale dönüşüyor. Konnor ve Viktor, GAB için promo keserek kendilerinin şirketin geleceği olduklarını, Storm ve Harris gibilerinse artık şuan bu ringdeki moruklar gibi emekli olmaları gerektiğini söylüyorlar. AMW çok geçmeden sahne arkasından gelip saldırıya geçiyor. Diğer güreşçilerin de yardımıyla Ascension'ı def ediyorlar ve kutlama devam ediyor.
  • Daha evvelden Elite için duyurulan Shaw vs. Tremont maçı bugüne alınmış. Eğer Shaw kazanırsa Tracy serbest kalacak.
  • Non-Title | Ryback def. Hanson (w/Raymond Rowe) | Ryback'in kendini gösterdiği bir maç. GAB öncesi son derece formda görünüyor. Maçı kazanarak da mesaj göndermiş oluyor Aldis'e.
  • Jevis Cottonbelly ringde promo kesiyor. Fakat ne konuda promo kestiği meçhul, kazandığı bir maç bile yok. Birden bire NWA Hall of famer’ı RIC FLAIR GELİYOR VE SÖZÜNÜ KESİYOR! Flair, emekliliğin tadını çıkardığını ve NWA’in kat ettiği yoldan falan bahsettikten sonra artık haftalık şovlarda sürekli Jevis’i görmekten sıkıldığını, kendisinin apaçık güreşemediğini söylüyor. Jevis de yine bozuk ingilizcesiyle güreşip güreşemediğini gösterebileceğini söyleyerek Flair’e meydan okuyor! Flair buna gülerek karışılık veriyor, GAB’da kendisini bekleyeceğini falan söylüyor ve gidiyor. Oha Jevis vs. Flair maçı olacak!
  • Non-Title | Colt Cabana def. Pete Dunne (w/Catrina) | İkili çok teknik olduklarından muhteşem bir müsabaka ortaya koyuyorlar. Dunne, şortuna sakladığı iple hakeme çaktırmadan defalarca rakibini boğmasına rağmen Cabana kendine gelip maçı kazanmayı biliyor.
  • Sıradaki maçtan önce Shaw konuşuyor: bu gece kazanıp Tracy'nin serbest kalmasını sağlayacağından son derece emin. Sabahlara kadar çalışmış salonda bu maç için. Tracy artık şirketteki en iyi arkadaşı muhtemelen.
  • NWA National Heavyweight Championship | Samuel Shaw (c) def. Matt Tremont (w/Sidney Bakabella) | Bakabella maç boyunca aprona çıkıp hakemi oyalarken Tremont da bol bol kural ihlalleri yaparak rakibini dövmekte. En sonunda yine aynısını yaparken Tremont, eline geçirdiği bir bastonla rakibine çakmak isterken turnbuckle'a çakıp kendi suratına isabet ettiriyor bastonu. Üstüne üstlük oyalandığını anlayan hakem de durumu ayıkınca Bakabella'yı banlıyor ring kenarından. Böylece yalnız kalan Tremont karşısında Shaw üstünlüğü kuruyor ve Kata Gatame ile pes ettirerek maçı kazanıyor. Shaw epey mutlu arkadaşı çıktığı için.
  • Kapanışta GAB maç kartını yeniden anımsıyoruz. Etkinlik bu pazar!
Program kablo TV'de 0.63 reyting yaptı.
Şovu arenadan 618 kişi takip etti.