The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
2 Mayıs 2018 Çarşamba

NWA Elite #18
Tapings
02/05/2018 @ WrestlePlex (Amarillo, TX)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Elite bu hafta Texas'ta! Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield ve memleketinde olan "NWA Hall of Famer" Terry Funk! Amarillo seyircisinden Funk için özel tezahüratlar var şovun açılışında. Funk evinde olmaktan dolayı çok onurlu ve mutlu olduğunu söylüyor. Buradaki bir kaç anısını ve baş antrenör olduğu Sandseed'deki güreşçileri anlatıyor biraz.

NWA genel menajeri Jim Cornette ringde. Geçen hafta kapanışta programın süresi yetmediğinden dolayı göremediğimiz maçı hatırlıyoruz. No contest bitmiş ve herkes birbirine vurmaya devam etmiş. Cornette bunun hem NWA'e hem de yayıncı televizyon kanalına saygısızlık olduğunu dile getiriyor. Ve bunun baş sorumluları olarak NWA şampiyonu Alberto el Patron ve Ryback'i işaret ediyor. "Geçen haftaki maçı booklarken sahne arkasındaki ekip arkadaşlarımla son derece mutluyduk, o maçın insanlara seyir zevki veren bir maç olması gerekiyordu, kaos çıkarıp ortamı germesi değil. Bu yüzden o maç bugün yeniden yapılacak! Ancak Alberto ve Ryback bulunmayacak. NWA Junior şampiyonu Pete Dunne'nin eşi Ted DiBiase Jr, Rich Swann'ın eşi de Samuel Shaw olacak." Ana maçı öğrenmiş oluyoruz böyleylikle.

Theo Geindore def. Barrett Brown in 0:40 | Geindore rakibini yalnızca 40 saniyede yenmeyi başarıyor. Brown zaten rakibinden ölesiye korktuğu için maça çıkıp çıkmamakta çok tereddütlü bir görüntü çizmekteydi. Maç sırasında DiBiase ve MSL ikilisi yine ring kenarında ve Geindore'u izleyip aralarında konuşarak sürekli övüyorlar Keanu Reeves'i över gibi. Geindore bu durumdan acayip şekilde sıkılmış olmalı ki maçtan sonra kilitleniyor onlara ve sinirli sinirli bakıyor. DiBiase ve MSL ikilisi tüyüyorlar korkup.

Artık sadece 10 gün kalmış olan WrestleWar PPV'nun reklamını izliyoruz. Bugüne kadar yapılmış olan WrestleWar katılımcılarının galibiyetleri nasıl aldıklarını hatırlıyoruz. Şuana kadar sırasıyla Matt Tremont, Ted DiBiase Jr, Theo Geindore ve Samuel Shaw katılım maçlarını kazandılar. Az sonra Tyrus ve Enzotone karşılaşacaklar ve beşinci katılımcı da belli olmuş olacak.

Uzun süredir ses soluk çıkmayan NWA takım şampiyonları War Machine'deyiz sahne arkasında. Kendileri WrestleWar için promo kesmekteler. Kemerlerini bir dörtlü takımlar maçında korumaktan dolayı korkmuyorlarmış. Bir önceki şampiyonlar Moneymaniacs'ın dağılmasına çok üzülmüşler, çünkü onları dövmek falan çok hoşlarına gidiyormuş. WrestleWar'da da, sonrasında da şampiyonluklarını kesinlikle koruyacaklarından eminler.

WrestleWar Participation Match | Enzotone (w/Curt Hawkins) def. Tyrus in 5:29 | Geçtiğimiz hafta debut yapan Hawkins bu maçta Enzotone'un ring kenarında ve bir anlamda onu korumakta James Storm ve maskeli adama karşı. Beklenen de oluyor ve maskeli adam maça karışmaya çalışıyor. Ancak Hawkins müsaade etmeyince ikili arasında kavga çıkıyor ring dışında. JawdonZo ile tuşu bulan Enzotone oluyor ve WrestleWar'a katılan beşinci kişi oluyor.

Önümüzdeki hafta Curt Hawkins'in son katılımcı maçına çıkacağı hatırlatılıyor. Rakibi ise henüz duyurulmamış. Ayrıca gelecek hafta Alberto ile Ryback arasında kontrat imzalama töreni olacakmış.

Reklam arasından sonra soyunma odasında ODB, Jazz'ın yanına gidiyor. İkilinin arası limoni biraz. ODB geçen hafta için teşekkür ediyor ona ve artık 10 günden az zaman kalmış olan WrestleWar için de şans diliyor. Jazz teşekkür ediyor, gülümsüyor falan. Tatlış anlar.

WrestleWar katılımcılarının önceden kesilmiş promolarını izliyoruz. Herkes birbirinden iddialı. Matt Tremont'ın promosu dikkat çekici. Capital Combat'a gideceğinden son derece emin. Daha sonrasında AWA günlerinden daha da altın günler yaşayacakmış bu şirkette. Son derece iyi promo kesiyor.

Samuel Shaw & Rich Swann vs. Ted DiBiase Jr. & Pete Dunne (w/Mister Saint Laurent, Catrina) ended by no contest in 9:51 | Maç sırasında NWA şampiyonu Alberto ve Ryback'de spikerler arasında. Maçın durağan anlarında ikilinin tartışması alevleniyor ve oldukça dikkat çekiyor. Bir süre sonra tamamen ortam geriliyor ve ikili yerinden kalkıp birbirlerine laf atıyorlar. Ryback gelecek haftayı, hatta WrestleWar'ı bile bekleyemeyeceğini, hemen Alberto'yu dövmek istediğini falan söyleyip ona girişiyor sonlarda. En son maç geçen hafta olduğu gibi karışıyor ve sonuçsuz bitiyor yine. Bu kez süreye sığıyor her şey.

Haftaya WrestleWar öncesi son Elite şovunda, son participation maçı kapsamında Curt Hawkins yer alacak ve Alberto-Ryback ikilisi arasında kontrat imzalama töreni olacak. Ayrıca geçen WWW şovunda debut yapan The Ascension takımını da şovda göreceğiz. VE ELBETTE WRESTLEWAR TAKIM KURALARI ÇEKİLECEK........ BB...


Program kablo TV'de 0.48 reyting yaptı.
Şovu arenadan 669 kişi takip etti.