The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
30 Nisan 2018 Pazartesi

- Geçtiğimiz hafta NWA için dolu dolu geçti. Debut yapanlar kervanına daha önce WWE ve TNA'den de tanıdığımız Curt Hawkins ve Viktor'un WWE'den şirkete getirdiği arkadaşı Konnor da eklendi.

- Son WWW şovunda WrestleWar'da yapılacak dört takımlı NWA takımlar şampiyonluğu maçına James Storm ve Unknown Masked Man eklendi.

- WrestleWar maçına katılan dördüncü isim son Elite şovunda rakibini yenen Samuel Shaw oldu.

- İddialara göre Samuel Shaw ve James Storm, haftalık şovlarda çok fazla zorlandıkları için yönetimden biraz daha yumuşak olmaları konusunda ricada bulunmuşlar.

- İnternet aleminin en yüksek prestijli ansiklopedilerinden biri olan e-Wrestling Wikia'da artık NWA'in de sayfası bulunmakta. Buradan, ulaşabilirsiniz.

- Her hafta cumartesi saat 15:00'da yayınlanan Worldwide Web Wrestling'in sezon finali tarihi açıklandı. Açıklamaya göre WWW şovu bundan sonra senede 2 sezon yayınlanacak. Bu 2 sezon, uzun süre PPV olmayan araya denk getirilecek. Sıradaki sezon finali WrestleWar öncesi son program olan 12 Mayıs şovu. WWW'in ikinci sezonu ise 28 Temmuz'da başlayacak. Kulislerde konuşulanlara göre WWW'in ikinci sezondan itibaren lig usulünde devam etmesi öngörülüyor.

- NWA Sandseed kadrosuna üç yeni isim daha eklendi, Johnny O'Halloran, Silent Hugg ve Venice Daniels.

- Reyting sıralamasında Nisan'ın üçüncü haftası sonrası durum şöyle;
  1. Raw (6.95)
  2. SmackDown Live (6.93)
  3. WWE Saturday Night Main Event (5.21)
  4. Lucha Libre CMLL (2.69)
  5. AAA Sin Limite (2.60)
  6. ROH Wrestling (2.28)
  7. Impact Wrestling (1.97)
  8. AAA Tuesday (1.47)
  9. AAA Wednesday (1.17)
  10. NWA Elite (0.51) <-----
  11. Guerreros del Ring (0.51)
  12. New Japan on AXS (0.48)
  13. MCW Rage TV (0.39)