The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
27 Temmuz 2018 Cuma

NWA Elite #31
TV Tapings
27/07/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • NWA 1 buçuk ay aradan sonra yeniden evi Houma'da! Direkt açılışta yeni NWA genel menajerinin gelecek Elite şovunda duyurulacağı açıklanıyor. Ayrıca gelecek hafta şov Houma'dan canlı yayınlanacakmış.
  • NWA başkanı Frank Reed çok çok önemli bir duyuruyu yapmak üzere ringde. GAB'da yaşanan malum olaylar ve Cornette'in kasetinin ifşa olmasıyla ilgili konuştuktan sonra Jazz'ın hakkının yendiğini düşündüğünden kadınlar kemerini doğrudan Jazz'a geçirdiğini duyuruyor! Jazz böylece üçüncü kez kadınlar şampiyonu olurken Aja Kong'un şampiyonluğu yalnızca 5 gün sürüyor. Reed bundan sonra NWA için daha farklı bir strateji güdeceğini de duyuruyor. Cornette'e emanet ettiği şirketin haksızlıklarla dolu geçirilen aylarının ardından bundan sonra daha fazla ilgilenecekmiş işlerle. Yeni genel menajer atanacağına falan bakılmasın yani.
  • The Ascension (Konnor & Viktor) def. The Von Erichs (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) (w/Cathi Von Erich) | Ascension ekibi kazandıktan sonra rakipleriyle dalga geçiyorlar. "Bu mu takımlar kemeri contendarları?" diyerek bağırıyorlar. Cathi tek başına Marshall ve Ross'u daha fazla dövmesinler diye önlerine siper olmuşken Ricky Morton ve Robert Gibson dedelerimiz imdada yetişiyorlar! Ascension bu kez onları hafife almıyor ve direniyor. Yine de Gibson ve Morton ikilisi Von Erich'lerde canlanınca el birliğiyle ringi temizliyorlar.
  • Trent Seven def. Tyrus | Junior Heavyweight title için contendar olan Seven bu maçta da iyi güreşiyor ve dikkatleri üzerine çekiyor. Bakalım Dunne ile ne zaman karşılaşacak? Halen bir bilgi yok.
  • Kemeri çalınmış olan NWA şampiyonu Ryback binada. GAB sonrası ilk kez ekranlara geliyor. Son derece telaşlı bir şekilde kemerini ve onu çalan Tremont'u arıyor. Daha doğrusu kendisiyle ilgilenecek bir yetkili bakınıyor. Ancak GM görevinde kimse olmadığından ilgilenen de yok tabii. Ryback küplere binmiş vaziyette.
  • Triple Threat Match | Aja Kong def. Mercedes Martinez, ODB | Reed, yapılan haksızlıklardan ötürü aklınca böyle bir ceza vermiş ve Kong'un kötülük ekibine bir üçlü maç yazmış. Kong zaten epey öfkeli kemeri kendisinden alındığı için. Bir de üstüne böyle bir maça çıkmak zorunda bırakılması onu çıldırtmış vaziyette. Zil çalınca kimse birbirine saldırmıyor başlarda. Aralarında konuşuyorlar. Kong bir süre sonra iki rakibine de bağırmaya başlıyor ve yenilmelerini istiyor. ODB ve Mercedes daha anlam dahi veremeden Kong onlara saldırıyor! Bir güzel dövdükten sonra da Mercedes'i şak diye tuş ediyor.
  • Spiker masasına gelen güncel bir bilgi paylaşılıyor izleyenlerle. Reed girişimleriyle Tracy'i serbest bıraktırmış. Muhtemelen Alberto'yu kontratı feshetme konusunda tehdit etmiş olmalı.
  • Non-Title | Theo Geindore def. Samuel Shaw | Gecenin nefes kesen maçlarından biri oluyor. Geindore kazanmasını biliyor. Kazandıktan sonra testeresini alıp National kemerini ortadan ikiye bölmeye yelteniyor! Görevliler sakinleştirmeye çalışıyorlar Geindore'u. O da bir anlığına duraksıyor. Gerçekten doğrayacak sanılıyor ama kendine gelen Shaw arkadan saldırarak kemerini kurtarıp kaçıyor. Geindore testereyle peşinde.
  • Gecenin ana maçı az sonra başlıyor; Nick Aldis vs. Alberto el Patron. Reed bu maçı da bilerek ayarlamış. Alberto son haftalarda kemer maçı dışında maçlara çıkmayı reddetmeye başlamıştı. Reed de bu maçı sırf kimin patron olduğunu göstermek için ayarlamış. Zira eğer maça çıkmazsa şirketten şutlanacak.
  • Alberto el Patron (w/Melina) def. Nick Aldis | Maça NWA şampiyonluğunu çalmış olan Tremont karışıyor. Belinde takılı vaziyette NWA kemeriyle ringe gelip Aldis'i Alberto ile birlikte dövüyorlar. Bir süre sonra Ryback geliyor; ancak kurtarmaya değil. Kemerini almaya geliyor. Tremont bunu anlayınca tüyüyor kemerle birlikte. Ryback de ringdeki Alberto'ya saldırıp Shell Shocked çekiyor. Aldis'i kurtardığı düşünülüyor bir süre. Ryback yerdeki Aldis'e bakıyor bir süre ancak ona da sonrasında Shell Shocked çekip gidiyor. Şov bu görüntülerle noktalanıyor.
Program kablo TV'de 3.02 reyting yaptı.
Şovu arenadan 806 kişi takip etti.
Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt