The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
25 Temmuz 2018 Çarşamba

AWA Major League #8
TV Tapings
25/07/2018 @ Grand Caillou Rec Center (Dulac, LA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Samuel Shaw
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne

  • GAB sonrası ilk Major League programındayız. Spikerlerimiz Todd Grisham ve Eric Gargiulo. GAB'da olanlar hakkında uzunca bir süre sohbet ediyor bu iki isim. En büyük gelişmelerden biri Jim Cornette'in seks kasetinin ifşa edilmesi ve NWA sahibi Frank Reed'in de NWA genel menajerliği görevinden onu kovmuş olması. Yeni genel menajer kim olacak? Bunun cevabı gelecek Elite'da yanıtlanacağa benziyor. Ayrıca The Rock'n Roll Express takımının NWA'e dönüşü, Goldberg, Lita, Ric Flair ve Jim Duggan gibi isimlerin tek gecelik görünüşleri de hatırlatılıyor.
  • Pete Dunne (w/Catrina) def. Hanson (w/Raymond Rowe) | Dunne maçı kazandıktan sonra GAB'daki rakibi Colt Cabana'ya sallıyor birden bire. Kendisine o kadar güveniyormuş ki elinde olsa kemerini bile ortaya koyarmış ona karşı; ancak Junior Heavyweight kemeri için bilindiği gibi lightweight klasında olunması gerekiyor. Cabana da bu klasta değil.
  • NWA Junior Heavyweight Championship #1 Contendar Triple Threat Match | Trent Seven def. Barrett Brown, Andrew Everett | Çekişme dolu bir maç oluyor. Maç sırasında Dunne ve Catrina da spikerler arasında. Zaten bir önceki maçtan sonra gitmemişlerdi soyunma odasına. Trent Seven şok edici bir galibiyet alıp contendarlık hakkını elde ediveriyor. Dunne bile şaşırıyor duruma. Ancak kendine güveniyor gibi görünüyor. Bu arada maçın ne zaman yapılacağı belli değil.
  • Samuel Shaw, Tracy’nin halen serbest kalmadığı gerekçesiyle NWA başkanı Frank Reed ile görüşüyor telefonda. Reed ise, Cornette kovulduğu için onun zamanında alınmış bir karar olduğu için bu durumun geçerli olamayacağını belirtiyor. Kendisi için fedakarlık yapan arkadaşını düşündükçe vicdan azabı çekiyor Shaw. Bakalım neler olacak?
  • Rich Swann def. Matt Tremont (w/Sidney Bakabella) | Gecenin ana maçında Swann nefes kesen bir performans ortaya koysa da Tremont sürekli kaçak güreşerek maçı katlediyor. Bakabella da üstelik sürekli hakemi oyalıyor. Swann yine de kazanmasını biliyor.
  • Kapanışta Jazz'ın sıradaki Elite şovunda olacağı duyuruluyor. Bu arada yeni genel menajerin kim olacağıyla ilgili bir duyuru da herhalde Elite'da gelir.
Program kablo TV'de 0.69 reyting yaptı. (Reyting rekoru)
Şovu arenadan 808 kişi takip etti.