The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
12 Mayıs 2018 Cumartesi

Worldwide Web Wrestling #8
iTV Tapings
12/05/2018 @ Ridglea Theater (Fort Worth, TX)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


WrestleWar'ın bir gün öncesindeyiz. Spikerlerimiz Bobby Boil, John Bradshaw Layfield ve Lilian Garcia. JBL, Lilian'a yavşıyor genelde her hafta olduğu gibi.

Bu gece WWW şovunun sezon finali yapacağı duyuruluyor. Ve bu sezon finaliyle de yeni bir formata geçmiş program. Bundan sonra WWW programı lig usulü devam edecekmiş. Hatta bu geceden bu başlayacakmış! WWW'nun bugüne kadar yayınlanmış 7 bölümünde maçlarını kazanan isimlerin yer aldığı bir puan cetveli ekranlara yansıyor;


# Wrestler Point
1. Matt Tremont 3
2. Samuel Shaw 2
3. Ryback 2
4. War Machine 2
5. Alberto el Patron 2
6. Tyrus 1
7. Von Erich 3G 1
8. Madison Eagles 1
9. Pete Dunne 1
10. ODB 1
11. Barrett Brown 1
12. Jazz 1
13. Ted DiBiase Jr 1
14. Theo Geindore 1
15. The Ascension 1
16. Delta 1
17. Tracy Williams 1

WWW şovu bundan sonra lig usulüne dönmüş durumda. Her sezon en fazla puanı toplayan şampiyon olacak ve sezon sona erdiğinde şampiyon olan isim, istediği yerde, istediği zamanda, istediği şampiyonluk için anında maça çıkma hakkına sahip olacak. Şuan cetvelde Tremont 3 puanla birinci sırada görünmekte. Ancak bu gece çok kritik bir maç olduğu duyuruluyor; Matt Tremont vs. Samuel Shaw! Tremont eğer şampiyon olmak istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda. Bu gece nedense sadece bu maç var.

Yarın yapılacak olan WrestleWar maç kartını hatırlıyoruz. Ufak bir reklam var.

Geçen Elite'daki kontrat imzalama töreninden görüntüler var;

Kontrat İmzalama Töreni | Alberto demin de yazdığımız gibi avukat ordusuyla ringde. Ryback'de geliyor tek başına bir süre sonra. Cornette ve görevliler ringde hazır bulunmakta. Sonrasında NWA başkanı ve sahibi Frank Reed'de geliyor. Reed öncelikle NWA severlere çok teşekkür edip bu zamana kadar kendilerini ekran başında ve arenalarda yalnız bırakmadıkları için minnettar olduklarını söylüyor. Sonrasında WrestleWar'da olacak bu maç için kontratta yer alan kuralları okuyor. Tables maç olacağı önceden duyurulmuştu. Kim rakibini masanın üstünde kırarsa o şampiyon olacak. En basit tabirle durum bu. Diskalifiye yok, count out yok. Ve en önemlisi, Ryback eğer kaybederse rövanş hakkı talep edemeyecek. Ryback, Reed'in sözünü keserek araya giriyor; "Keşke maddeler arasında Nick Aldis ile ilgili bir şey de olsaydı. Ama yok ne yazık ki. Yine de insanlar içlerini rahat tutsunlar. Bu pazar şampiyon olduktan sonra hapiste haksızlığa uğramış ve halen uğramakta olan dostum Nick için bu kemeri saklayacağım ve kendisi şirkete geri döndüğünde ona kemerini iade edeceğim. Bu şampiyonluk onun hakkıdır." Alberto buna gülerek yanıt verir; "Gerçekten bu söylediklerine inanıyor musun? Kendini samimi bir dost gibi mi görüyorsun? Ben düşmanlarımı çok iyi tanırım Ryback. Ve seni de tanıyorum. Demagoji yapmayı kes ve düzgünce itiraf et. Şampiyon olmak istiyorsun, ama insanlar seni şampiyon olarak görmek istemiyor. Bunun farkında olduğun için sürekli Nick Aldis'i öne atıp kendini meşru göstermeye çalışıyorsun. Bu arenadaki insanlar aptal gibi sana inanabilir ama ben değilim!" Bu sözlerin ardından ortalık geriliyor, seyirciler de yuhalıyorlar boyna Alberto'yu. İkili arasında fiziksel kavga çıkmadan evvel araya giriyor görevliler ve kavga önleniyor böylece. Reklamlar.

Samuel Shaw def. Matt Tremont in 10:12 | Maç öncesinde Tremont ufak bir konuşma yapmak istediğini söylüyor; "Bu yeni formatı ben de herkes gibi az önce soyunma odasında öğrendim. Kendimi puan cetvelinin en tepesinde görmek şaşırtmadı, ama fazlasıyla gururlandırdı. AWA günlerimden bu yana her zaman hak ettiğimi aldım. Burada kısa bir dönem haksızlığa uğradığım oldu evet, ama ister kaba kuvvet deyin, ister başka bir şey, hakkımı daha sonra kendi ellerimle aldım. İşte bugünlere kadar geldim. Hem WrestleWar'da yer alıyorum, hem de şampiyon olmak üzereyim." Shaw araya girerek; "Matt, ne var biliyor musun? Artık siktiğimin AWA dönemlerinden bahsetmenden bıktım! Burası NWA! O zamanlar çok geride kaldı. Bay Reed ile ister çocukluk arkadaşı ol, umrumda bile değil. Beni görmezden gelmen cinnet geçirmeme sebep oluyor, işte yalnızca umrumda olan bu. Daha maç başlamadı bile. Nasıl kendini şampiyon ilan edersin? Ted ve onun yancısı MSL sülüğünden kurtulduktan sonra artık daha özgür ve daha başarılıyım. Bunu şimdi kanıtlayacağım!" Maç bu iddialarla başladıktan sonra son derece sert ve başa baş geçiyor. İki taraf da bu 10 dakikalık mücadelede zaman zaman üstünlüğü alıyor. Sonlarda Tremont rakibine powerbomb uygulamak istiyor, ancak Shaw hareketi o pozisyondan reverse alıp Kata Gatame bağlıyor! Tremont ciddi bir süre dayanıyor pes etmemek için. Hatta iplere bile yürüyor, neredeyse dokunacakken Shaw bir hamleyle yere deviriyor rakibini ve hareketi o şekilde devam ettiriyor. Tremont daha fazla dayanamıyor ve pes ediyor! Shaw kazandı!

Shaw'un kazanmasıyla puan cetvelinde iki lider olmuş oluyor. Nedense bir karışıklık var ring dışında. Tremont'da bu sırada kendine geliyor ve hakeme itirazlarda bulunuyor. Sahne arkasından bir kaç hakem daha geliyor ve mini bir hakem heyeti oluşuyor. Şimdi ne olacak? WWW şovunun bu sezon ki şampiyonu kim olacak? Reklamlar.

WrestleWar hakkında geniş bir promo izliyoruz. Tüm maçların perde arkalarını hatırlıyoruz. Ardından geçen Elite şovundan genel menajer Jim Cornette'in çektiği kurayı hatırlıyoruz;

Kapanışta genel menajer Jim Cornette ringde ve kura çekmek için alet edevatlar da yanında. Bugüne kadar WrestleWar katılım maçlarını kazanmış isimler de girişe sıralanmışlar yan yana vaziyette. Cornette olacakları ve kuralları anlatarak kısaca üzerinden geçiyor. Sonrasında kuralar çekiliyor ve çıkan sonuca göre; Enzotone & Samuel Shaw & Curt Hawkins bir takıma, Matt Tremont & DiBiase & Hawkins bir takıma düşüyor. Kuradan memnun oluyor kötü isimler. Tek iyi isim olan Shaw'un ne bok yiyeceği ise merak konusu açıkçası. Pazar günü görüşmek üzere!

Yeniden ring kenarına dönüyoruz. Tremont hakemlerin tümüne itiraz ediyor. Zannedersem 3 puanı önce o topladığı için şampiyon ilan edilmesi gerektiğini falan söylüyor. Shaw ise ringin öteki köşesinde olacakları bekliyor. Seyircilerden kendisine destek var. "ŞAMPİYON SHAW" chant'leri atıldıkça Tremont daha da delleniyor. Sonunda bir anons geliyor; "Az önceki maçın sonucuyla birlikte şuan aynı puanlara sahip iki adet şampiyon adayımız var.... Bu eşitliği bozmak için.... İkili bir Tie Break maçına çıkacak... ŞİMDİ..."

WWW Leadership Tie Break Match | Samuel Shaw def. Matt Tremont in 0:09 | Tremont itirazlarını sürdürürken zil çalıyor, Shaw'da çok atik bir şekilde roll-up ile tuşa gidiyor, hemen diplerindeki dört hakemden biri de tuşu veriyor! SAMUEL SHAW ŞAMPİYON! İLK SEZONUN ŞAMPİYONU SHAW OLDU! OLEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYY OLEY İYİLİK KAZANDI KÖTÜLÜK KAYBETTİ!! PUAN CETVELİ EKRANA GELİYOR!

#WrestlerPoint
1.Samuel Shaw4
2.Matt Tremont3
3.Ryback2
4.War Machine2
5.Alberto el Patron2
6.Tyrus1
7.Von Erich 3G1
8.Madison Eagles1
9.Pete Dunne1
10.ODB1
11.Barrett Brown1
12.Jazz1
13.Ted DiBiase Jr1
14.Theo Geindore1
15.The Ascension1
16.Delta1
17.Tracy Williams1

FAKAT O DA NE?!?! Shaw daha adam gibi galibiyetini yaşayamamışken Tremont eline geçirdiği demir sopayla onu pataklamaya başlıyor! Sonrasında hakemlere de saldırıyor! KAFAYI YEDİ! CİNNET GEÇİRİYOR! HERKESE SALDIRIYOR!! Lilian Garcia'ya da saldırmak istiyor fakat JBL onu koruyor. JBL'DE ZOPA YİYOR AMA!! WWW ŞOVUNUN İLK SEZONU BU GÖRÜNTÜLERLE SONA ERİYOR!! WRESTLEWAR BU PAZAR SAAT 21:00'DE!! GERİLDİM.


Şovu arenadan 639 kişi takip etti.