The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
13 Mart 2018 Salı

NWA Elite #9
LIVE!
28/02/2018 @ Radisson Hotel (Santa Maria, CA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Chi-Town Rumble'dan görüntüler izliyoruz. Ryback, 20 kişilik battle royal maçını kazanıp ana kemer için şans bulmuş, fakat Alberto direkt maç biter bitmez saldırıya geçerek rakibi karşısında ciddi şekilde üstünlük kurarak maça başlamıştı. Birazdan Ryback'in ringe geleceğini ve açıklamalarda bulunacağını öğreniyoruz. Bu gece program canlı yayınlanıyor! Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield ve Terry Funk.

Ryback ringde açıklamalarda bulunuyor. Geçen pazar kendisi için rüya gibi geçmeye başlamışken sonradan kabusa dönüşmüş. Ve bunun sebebi de Alberto el Patron'un haksız hukuksuz bir şekilde, daha soluklanmadan kendisine girişmesiymiş. Sırf bu yüzden hapisteki dostu Nick Aldis'e verdiği sözü tutamamış. General manager Ric Flair'i ringe davet edip kendisinden rövanş maçını acilen istiyor. Çünkü bunu hak ediyormuş. Her şey dostum için geyikleri falan. Ve eğer Flair gelmezse bu haksızlığa ortak olacakmış ses çıkarmadığından dolayı. Flair kısa sürede gelip kendisini suçlamaması gerektiğini, çünkü her şeyin farkında olduğunu falan söylüyor. Hemen bu gece bir rövanş maçı ayarlanacağını söylüyor! Bu gece NWA kemeri ortada!

NWA Junior Heavyweight Title | Pete Dunne def. Barrett Brown (c) in 5:10 | Dunne, pek bir varlık gösteremeyen rakibi karşısında maçı rahat kazanıyor. Böylece NWA'in satın alınmadan önceki dönemden kalan son şampiyon da kemerini kaybetmiş oluyor. (Kahagas'ın kemeri kaybedip yeniden kazanmasını saymazsak)

Alberto el Patron, Melina ve korumlarını binaya giriş yaparken görüyoruz. Alberto çok sinirli maçın ayarlanmasından ötürü.

Rich Swann (w/Catrina) def. Masahiro Chono (w/Four Dragons Gang) in 3:36 | Bir önceki maçta Junior Heavyweight kemerini kazanmış olan Dunne halen ringde. Kendisi galibiyet sevincini halen bitirememiş vaziyette. Ringden çıkmadığı için de hiçbir şeyin farkında değil. Swann ve Chono geliyorlar çoktan ringe ve halen Dunne'nin sevincini bitirmesini bekliyorlar. Dunne zafer sarhoşluğu denen şeyin tam olarak tanımıymışcasına deli gibi eğleniyor. Swann ve Chono daha fazla dayanamayıp onu ring dışına fırlatıyor. Daha sonrasında maç başlıyor. Kısa ama iyi bir maç sonunda Swann galip geliyor. Maç boyunca FDG üyeleri tarafından tahrik edilmesine karşın maçı bırakıp onlara sataşmıyor. Ancak maçtan sonra FDG üyeleri Catrina'nın kafasında çuval geçirip alıp götürüyorlar. Bunun üzerine Swann'da peşlerinden gidiyor endişeli biçimde.

Chi-Town Rumble'daki bayanlar battle royal maçını hatırlıyoruz. Finale kalan ikili Aja Kong ve ODB arasındaki nefis çekişme sonrası gülen taraf Kong olmuş, sonrasında Jazz'ı da yenerek kemeri kazanmıştı. Alberto el Patron sonrasında ekranlara geliyor. Flair'in odasında ona itirazda bulunur gibi konuşuyor. Sesleri duymuyoruz. Reklamlar.

Non-Title | Aja Kong def. Madison Eagles in 1:03 | Eagles maçın sonuna kadar dayak yiyor. Spikerler maçı anlatmıyorlar bile, geçen pazar Kong'un şampiyon oluşu hakkında konuşuyorlar. URKEN! Ve tuş.

Gelecek hafta için bir maç anons ediliyor. Rich Swann vs. Pete Dunne. Maçı teklif eden Dunne imiş. Bu geceki aşağılanmayı kaldıramamış.

Sahne arkasındayız. Takımlar şampiyonu The Moneymaniacs ve War Machine birbirlerine girmiş vaziyetteler. Öyle üstün bir taraf yok fakat kargaşa çok büyük. Arka alan personeli bu dörtlüyü ayırmak için ekstra güç kullanıyor.

NWA World Heavyweight Title | Alberto el Patron (c) vs. Ryback ended by no contest in 6:00 | Alberto her ne kadar maçın olmaması için çabalasa da maç oluyor en sonunda. Başa baş giden bir mücadele oluyor ve Ryback çok fazla hırs yapıp yer yer kemeri kazanmaya çok yaklaşıyor. Fakat James Storm en sonunda sahne arkasından gelerek maça müdahalede bulunuyor ve her iki isime de saldırıyor! Enzotone da hemen ardından geliyor ve o da Storm'a saldırıyor. Kendine gelen Alberto ve Ryback'de kavgaya tutuşunca dörtlü birbirine girmiş oluyor böylece. Hakem maçı bitiriyor çok geçmeden.

Ring halen karışıkken programın sonuna geliyoruz.


Program kablo TV'de 0.50 reyting yaptı.
Şovu arenadan 468 kişi takip etti.