The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

Chi-Town Rumble
Live on Pay-per view
25/02/2018 @ Radisson Hotel (Santa Maria, CA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


PRE-SHOW | Pete Dunne def. Jevis Cottonbelly in 2:11

Açılışta bu gecenin formatını hatırlıyoruz. Kadılar ve erkekler olarak iki ayrı battle royal müsabakası yapılacak. Kazananlar hemen maç biter bitmez şampiyonluk kemeri için fırsat yakalayacak. Ayrıca NWA National title için ise çiçeği burnunda şampiyon Tracy Williams, Japonya'dan arkasını getiren Kahagas'a karşı bakalım kemerini koruyabilecek mi?

Pre-Show'da yaşananlara değiniyoruz. Pete Dunne, Jevis Cottonbelly'i mağlup etmiş. Ardından Dunne, Barrett Brown'a sözlü sataşmada bulununca ikili kavga etmişler. Muhtemelen bir sonraki Elite'da karşılaşacaklar.

Four Dragons Gang (Shinjiro Otani & Kaz Hayashi) (w/Kahagas, Masahiro Chono) def. War Machine (Raymond Rowe & Hanson) in 3:32 | Maç beklenenden kısa sürüyor. War Machine takımının şansı hiç yok çünkü takımlar şampiyonu Moneymaniacs'da maç sırasında ringe gelip onların dikkatini dağılıyor, ve beklenenden kısa süren bu maçı kaybediyorlar.

10 Woman Battle Royal | Shanna vs. Aja Kong vs. ODB vs. Veda Scott vs. Kay Lee Ray vs. Melina vs. Brie Bella vs. Lolita vs. Madison Eagles vs. Catrina in 13:14 | Bir kaç yeni isim görüyoruz bu maça özel olarak. Çünkü NWA'in orjinal kadrosunda bu maçı tamamlayacak kadar kadın yok. Ama debut yapan tek isim Catrina. Kendisi Rich Swann ile birlikte ringe geliyor ve onun menajerliğini yapacak. Maçı finalde ODB'yi eleyen Aja Kong kazanıyor ve birazdan şampiyonluk maçına çıkacak.

NWA World Women's Title | Aja Kong def. Jazz (c) in 6:59 | Kong başlarda oldukça yorgun olduğundan dolayı geride başlıyor. Jazz da iri rakibine karşı var gücüyle saldırıyor. Salaklık yapıp yerde kilitler bağlıyor rakibine, Kong'da bu sayede biraz dinlenme fırsatı buluyor. URKEN! Ve tuş. Aja Kong yeni Women's şampiyonu.

NWA şampiyonu Alberto el Patron'u ısınırken görüyoruz sahne arkasında. Çok yoğun bir tempoda çalışıyor ve her zamanki laubali tavırlarından biraz uzak, ciddi durumda. Bakalım bu gece rakibi kim olacak?

NWA National Heavyweight Title | Kahagas (w/Four Dragons Gang) def. Tracy Williams (c) in 3:23 | Tracy daha ringe gelirken FDG elemanları tarafından saldırıya uğruyor. Kahagas sonrasında gelince aşırı derecede üstün başlıyor maça. Ring dışında Chono, Tracy'e Kyushu Cutter çakıyor, Kahagas'ta ringde maçı tuşu bulup yeniden kemeri ele geçiriyor. Maçın ardından Japon bayraklarıyla kutlamalar var. İzleyenler ölümüne boo'luyorlar.

Sahne arkasında Ryback'i telefonla konuşurken görüyoruz. Bir süre sonra anlıyoruz ki telefonun diğer ucundaki isim Nick Aldis. İyi dilek dilemek için telefon etmiş ona. Ryback kemeri bu gece kazanıp, dostu NWA'e dönene kadar muhafaza edeceğini söylüyor.

20 Man Battle Royal in 20:34 | İlk dakikalardan sonra uzun bir süre kaos içerisinde ring. Göz gözü görmüyor. İzleyenler de ilk dakikalarda oldukça sıkılıyorlar. Son dörde Ted DiBiase Jr, Hanson, Ryback ve Ross Von Erich kalıyor. Hanson ve Ross ortak çalışıp DiBiase'yi elemeye çalışıyor. O sırada yerde olan Ryback kendine gelip arkadan gelerek üçünü birden bir anda elemeyi başarıyor! Ryback kazanıyor!

NWA World Heavyweight Title | Alberto el Patron (c) def. Ryback in 7:55 | Alberto, battle royal biter bitmez ringe bir hakemle birlikte gelip saldırıya geçiyor. Zaten yorgun olan Ryback başlarda uzun süre dayak yiyor. Ortalarda cevap vermeye başlasa da yine de Alberto daha kondisyonlu olduğundan kemerini korumayı başarıyor.

Bu PPV şovu 0.39 satın alım rakamı yakaladı.
Şovu arenadan 4,189 kişi takip etti.