The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

Bunkhouse Stampede
Live on Pay-per view
28/01/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: -
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


PRE-SHOW: Matt Tremont def. Ross Von Erich (w/Marshall Von Erich)

Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield ve general manager Ric Flair. Açılışta gecenin maçları ekranlara yansıyor. Son Elite programında dörtlü ana maç duyurulmuştu Flair tarafından. Takımlar kemerinde de şampiyon The Moneymaniacs, War Machine karşısında kemerini korumaya çalışacak. Ayrıca bir handicap bayanlar müsabakası da söz konusu

Aja Kong def. ODB & Jazz in a 2 on 1 handicap match in 5:03 - ODB ve Jazz maç başlar başlamaz güçlü Kong'a saldırıp sayı üstünlüğüyle biraz önde başlıyorlar. ODB oyunda ve biraz ataktayken Jazz sırtına vurup tag alınca ODB kızıyor epey. Jazz oyuna girer girmez Kong kendine gelip yere seriyor onu ve tuşu buluyor çok geçmeden. Kaybeden taraf arasında tartışmaya başlıyor.

Ryback ana maç hakkında konuşuyor sahne arkasında. Kimseyle bir problemi olmadığını, ancak Alberto'ya katlanamadığını söylüyor. Ayrıca onun kemere haksız bir biçimde el koyması, kaçırması ve Nick Aldis'in haksız yere gözaltına alınmasına sebep olması gibi durumlar da onu germiş. Ryback eğer maçı kazanırsa Nick Aldis gelene kadar onu koruyacağını, sonrasında gerçek şampiyona iade edeceğini söylüyor. Şaşırtıcı bir açıklama.

Alberto el Patron ve Melina arenaya geliyor limuziniyle. Çalmış olduğu NWA şampiyonluğu da yanında ve şampiyon gibi davranıyor resmen. Tabii resmi olarak şuan kemer boşta.

The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw) (w/Mister Saint Laurent) (c) def. War Machine (Hanson & Raymond Rowe) for the NWA World Tag Team titles in 8:42 - Shaw maçta terör estiriyor resmen ve oyunda olduğu süre boyunca rakiplerine zor anlar yaşatıyor. DiBiase tag aldığında ise Hanson/Rowe ikilisi atağa kalkıyor. DiBiase şortundan çıkardığı muşta ile hakeme çaktırmadan çakmak istiyor Rowe'a ancak Rowe hemen yanıt verip tag çıkartıyor Hanson'a. Shaw'da aynı anda tag alıyor ve kısa sürede üstünlüğü kapıp önce Breaking Point ardından üst iplerden Samton Bomb ile tuşu buluyor. Maçın ardından ring dışında Rowe ve DiBiase kavgası sürmekte.

Pete Dunne def. Rich Swann in a contendar match for the NWA Junior Heavyweight title in 4:20 - Maçın iki hafta sonraki Elite şovunda Barrett Brown ile karşılaşacak. Teknik açıdan iyi bir maç ortaya çıksa da Dunne sonlarda pis güreşerek maçı hileyle alıyor.

Ric Flair ringde ve NWA National şampiyonu Kahagas'a sesleniyor. Kahagas'ın şuan havalimanında olduğunu Japonya'ya gitmeye çalıştığını öğrendiğini söylüyor. Hatta bir kameraman bile takmış peşine. Bu kameramandan gelen görüntüler büyük ekrana yansıtılıyor. Kahagas check-in yaparken görünüyor havaalanında. Hiçbir şeyden haberi yok. Flair; "Daha önce de uyarmıştım ve söylemiştim, eğer Kahagas bu maça gelmek yerine Japonya'ya gitmeyi seçerse maç oraya gelecek demiştim. Bayanlar baylar, Airport maçı başlamak üzere!"

Tracy Williams def. Kahagas (c) in an airport match for the NWA National Heavyweight title in 6:17 - Birden bire Kahagas'ın arkasından Tracy Williams bir hakemle birlikte geliyor! Kahagas şok oluyor ancak hemen gardını alıyor. Yine de Tracy epey bir pataklıyor onu yerlerde. İnsanların şok bakışları arasında maç başlamış oluyor resmen. Birbirlerini sürekli duvarlara, sandalyelere falan çarptırıyor ikili insanların arasında. Sonunda ikili uçağın içine kadar geliyorlar. Hakem de oraya giriyor ancak kabin görevlileri kameramanı almıyor. Kapılar kapanıyor bir süre. İçeriden sesler gelmeye devam ediyor. Uzun bir süre sonra Tracy elinde kemerle kapıyı açıp uçaktan çıkıyor. Hakem de onun elini kaldırıyor ve Tracy yeni şampiyon! Muazzamdı.

Geçtiğimiz haftalarda yaşananları hatırlıyoruz sıradaki maçtan önce.

Alberto el Patron def. James Storm, Ryback and Enzotone in a fatal four way match for the NWA World Heavyweight title in 15:36 - Alberto şampiyonluk kemeriyle gelip şampiyon gibi davranıyor. Anonslar sırasında şampiyon olarak anons edilmeyince tartışma çıkarıyor görevlilerle. Bunun üzerine Storm sinirlenip ona çakınca maç başlamış oluyor. Son derece uzun bir maç seyrediyoruz ve izleyenler deliriyor ana maçta. Maç sürekli aksiyon dolu geçiyor. Alberto sonlarda Enzotone ring dışındayken Storm ve Ryback'ten epey dayak yiyor. Alberto "lütfen lütfen vurmayın" falan diyerek ring dışına kaçınca ringde yalnız kalan ikili Storm ve Ryback dövüşe başlıyorlar. Kemer uğruna tabi ne dostluklar bitmekte görüyoruz. Alberto kurnazca olayları takip ediyor. Storm'dan Last Call denemesi var, Ryback reverse alıp Shellshock çekiyor. Ancak daha tuşa gidemeden Alberto onu ring dışına çekip kendisi tuşa gidiyor. Böylece maçı ve resmi olarak kemeri kazanmış oluyor artık!

Bu PPV şovu 0.32 satın alım rakamı yakaladı.
Şovu arenadan 4,012 kişi takip etti.