The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #4
TV Tapings
24/01/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: -
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Bu pazar yapılacak PPV Bunkhouse Stampede reklamları dönüyor. Belli olan maçlar var. Haftalardır terör estiren Aja Kong bir handicap maçında ODB ve Jazz'ın rakibi olacak. Ayrıca geçen hafta maçı kazanırsa National kemerini alıp Japonya'ya gideceğini söyleyen Kahagas'a rövanş maçı ayarlanmış vaziyette bu pazar. Rakibi Tracy Williams.

Hanson (w/Raymond Rowe) def. Ted DiBiase Jr. (w/Samuel Shaw, Mister Saint Laurent) via DQ in 4:55 - İki tarafın da menajerleri sürekli hakemi oyalayıp hile yapma peşindeler. Laurent sandalyeyle Hanson'a çakmak isterken yanlışlıkla hakeme çakıyor. Bir süre hakem baygın kalınca ring karışıyor ve herkes birbirine giriyor. Hakem kendine gelince ise DiBiase'yi diskalifiye ediyor. Karara çok sinirleniyor para manyağı ekip.

Gözaltındaki Nick Aldis'ten haber var. Kendisi bu ayın sonunda mahkemeye çıkacakmış. Bu sebeple bir süre şovlarda yer alamayacak.

Alberto el Patron promosu izliyoruz. NWA şampiyonluğuna çok az kaldığını söylüyor. Kemer zaten kendisinde ancak bu sefer de işi resmiyete dökme peşinde; "Kemere uzanmamı engelleyen herkes lanetlenecek, Aldis'e olduğu gibi, herkes Aldis'in öfkesinin kurbanı olduğunu söylüyor. Ama hayır, bu kemer benim kaderim olduğu için bunlar oldu, olmaya devam edecek."

Jazz & ODB def. Aja Kong & Madison Eagles in 3:35 - Madison'ın debut maçı bu. Bu sebeple Kong'a maça başlamak için çok ısrar ediyor. Kong'da darlanınca mecbur onay veriyor. Madison başlarda iyi maç çıkarsa da ODB tag alınca işler tam tersine dönüyor. Daha hiç tag veremeden Jazz'dan Jazz Stinger yiyor ve tuş oluyor! Maçtan sonra Kong aşırı sinirleniyor ve tokadı basıp gidiyor. Madison yerde baygın kalıyor. Tokat o kadar sertti ki.

Ric Flair'den duyurular var. Bu pazar yapılacak Bunkhouse Stampede şovu için The Moneymaniacs'ın kemerini War Machine takımına karşı koruyacağını söylüyor. NWA şampiyonluğunda ise bu gecenin sonunda vermiş olduğu kararı paylaşacakmış herkesle. Ayrıca Kahagas'tan da haberi yokmuş kimsenin. "Eğer pazar günü maça gelmezse maç oraya gelir" diyerek enteresan bir cümle kuruyor.

Ryback def. Samuel Shaw in 6:14 - İyi bir maç izliyoruz genel olarak. İlk maçta olduğu gibi kimse karışmasın diye ring kenarından herkes banlanmış vaziyette. Ancak yine de Raymond Rowe ve Hanson ikilisi seyircilerin arasından gelerek maça müdahalede bulunuyorlar. Shaw bu sebeple tuş olunca psikopata bağlıyor ve arena boyunca onları kovalıyor. Seyircilerin arasında koşuşturuyorlar. Sahne arkasından gelen DiBiase ve MSL zor sakinleştiriyor Shaw'u.

Gecenin sonunda Flair duyurusunu açıklıyor. Bu pazar Bunkhouse Stamped şovunda dörtlü bir maç ayarlıyor; James Storm vs. Ryback vs. Alberto el Patron vs. Enzotone. Kazanan yeni NWA şampiyonu olacak!

Program kablo TV'de 0.44 reyting yaptı.
Şovu arenadan 448 kişi takip etti.