The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
14 Mart 2018 Çarşamba

NWA Elite #11
Tapings
14/03/2018 @ Riverside Live (Riverside, CA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Bu gece iki kemer ortada olacak. Women's Title'da Aja Kong'un rakibi OBD. Ana maçta ise NWA National Heavyweight title için bir dörtlü maç var. Kahagas bilindiği üzere Japonya'da ve eğer bu maça gelmezse maç triple threat'a dönüşecekmiş Cornette'nin aldığı kararla; Kahagas vs. Tracy Williams vs. Ted DiBiase Jr vs. Samuel Shaw ana maçımız.

Non-title | Pete Dunne def. Hanson (w/Raymond Rowe) in 5:13 | Rowe ring dışında arkası dönük bir şekilde maçı izlerken seyirciler arasından gelen Samuel Shaw tarafından saldırıya uğruyor. Hanson bunu görünce ring dışına çıkıp onunla dalaşmaya başlıyor. Shaw onu bariyerlere ve ring postlarına vurduktan sonra ringe yolluyor. Dunne'de onu direkt tuş edip maçı kazanıyor.

Four Dragons Gang arkasında Japon bayrağı olan bir karargah evinde banttan bir promo kesiyor. Kahagas; "Jim Cornette, kovulmamız kimsenin işine gelmeyecek. Özellikle senin. Siz Amerikan köpekleri kendi vatanınızdan olanın çıkarları için hiçbir kuralı tanımazsınız. Ben bu şirketin şampiyonlarından biriyim. Beni öylece kovamazsın. Ayrıca onurlu bir amaca hizmet eden bu örgütün diğer elemanlarını da kovamazsın. Bunu sana ödetiriz."

Gecenin ana maçını yeniden hatırladıktan sonra reklamlara gidiyoruz. Döndüğümüzde sahne arkasında Ryback, James Storm'dan özür diliyor geçen haftaki davranışlarından ötürü. Storm özrü kabul ediyor. Ryback ondan Nick Aldis'e yardım etme konusunda destek istiyor. Storm ise "üzgünüm dostum, sana bol şans ama ben tek çalışırım, sana da bunu tavsiye ederim" deyip gidiyor.

Enzotone def. James Storm in 7:20 | Enzotone iplerden destek alıp roll-up ile tuşu buluyor ve sahne arkasına kaçıyor. Storm bu duruma çıldırıyor ve peşinden onu kovalamaya gidiyor.

NWA World Women's Title | Aja Kong (c) def. ODB via count-out in 2:53 | İkili maç başlar başlamaz ring dışında kavgaya tutuşuyorlar ve burada birbirlerini her şeye çarptırıyorlar. Kong rakibini spiker masasına Urken yapmak istiyor fakat ODB reverse alıp onu suplex ediyor! Bir süre ikili yerde yattıktan sonra önde olan taraf ODB rakibini içeri alıp direkt tuş etme peşinde. Ancak Kong onu son gücüyle ring postlara çarptırıyor ardından orada body avalanche yapıyor. Clothesline edip yere düşürdükten sonra da eline geçirdiği ring ziliyle çakıyor bir de. Sandalye ile tam vuracakken hakem arkadan gelip bunu elinden alıyor. Zaten durumu kötü olan ODB'yi bırakıyor Kong ve ringe giriyor. Count out ile maçı kazanıyor sonra.

Maçın ardından sedye ile ODB götürülürken birden bire sedyeden atlayıp ringe dönüyor ve Kong'a saldırıyor! İnanılmaz bir enerjiyle bir güzel patakladıktan sonra onu ring dışına fırlatıyor. İzleyenlerin desteği muazzam.

NWA National Heavyweight Title | Tracy Williams def. Kahagas (c), Ted DiBiase Jr and Samuel Shaw in 8:12 | Kahagas beklendiği gibi gelmiyor. Cornette bunun üzerine ringe girip rejiden bir kaç kez daha Kahagas'ın müziğini çaldırmasını istiyor. Halen gelen yok. "Görüyorsunuz, ona elimden geldiğince şans verdim, NWA şans verdi. Ama o ve dallama arkadaşları salak bir inancın peşinden giderek kendilerine yazık ettikler. Hakem, saymaya başla" diyor Cornette. Hakem sayıyor ve 10 olunca Kahagas maça gelmediği için count out oluyor. Tracy böylece takımlar şampiyonu olan ikiliyle baş başa kalmış oluyor ringde. Maç boyunca DiBiase ve Shaw ortak çalışarak Tracy'i iyice dövüyorlar. Tracy maçta yok bile. Ancak sonlarda kim tuş edecek mevzusuna geliyor olay. DiBiase hemen tuş arıyor ama Shaw sinirlenip onu çekiyor. Shaw bu kez tuş arıyor ama bu kez aynısını DiBiase yapıyor. İkili tartışmaya başlıyorlar uzun bir süre. Sonra da itişmeye başlıyorlar. DiBiase dayanamayıp çakıyor Shaw'a. O da cinnet geçirip çakıyor ve Kata Gatame bağlıyor! DiBiase pes ediyor ve elenmiş oluyor. Mister Saint Laurent sahne arkasından koşarak ringe giriyor ve ikiliyi sakinleştirmeye çalışıyor ama tartışma büyüyor iyice. Bu sırada iyice toparlanan Tracy'den Shaw'a superkick ardından powerslam geliyor. Sonra da cloverleaf bağlıyor. MSL ring dışında DiBiase'nin durumu ile ilgilenirken Tracy ringde Shaw'u pes ettiriyor ve ikinci kez NWA National şampiyonu olmuş oluyor!

Jim Cornette kapanışta ringe girip konuşuyor; "Dediğim gibi, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama verdiğim süreyi çoktan aştım. Four Dragons Gang, kovuldunuz. İyi geceler!"


Program kablo TV'de 0.48 reyting yaptı.
Şovu arenadan 508 kişi takip etti.