The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
1 Haziran 2018 Cuma



NWA yönetimi, düşen izleyici sayısı ve artmayan televizyon reytingleri sonucu şok edici bir karara vardı. Frank Reed Promotions önderliğinde daha önce de hayata geçirilmiş olan ve şuan isim haklarına sahip olduğu American Wrestling Association, NWA bünyesi altında, AWA Major League adıyla geri dönüyor! AWA Major League şovu, her çarşamba günü saat 23:30'da, FRP şirketinin yeni televizyon kanalı RBT (Reed Broadcasting Television) kanalından ekranlara gelecek!

Bu arada NWA Elite şovunun da günü değişti! VH1 kanalıyla prime time zaman diliminde anlaşma sağlayan şirket, bundan sonra her cuma saat 20:00'de programı yayınlayacak! İlk bölüm bugün yayınlanacak!

Elite şovunun spikerleri değişmezken, yeni şov AWA Major League'de ise Todd Grisham, Eric Gargiulo ve "NWA Hall of Famer" Terry Funk spiker koltuğunda olacak!

Bu arada profesyonel güreş dünyasının emektar hakemlerinden olan, ve kariyerinin son dönemlerinde NWA'de de çalışan Earl Hebner, emekli oldu. Hebner'in ayrılmasından sonra bir başka tecrübeli hakem Mike Chioda, NWA'e katıldı.