The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mayıs 2018 Perşembe


Son yayınlanan Elite şovuyla birlikte artık WrestleWar maç kartı son halini aldı. Gecenin adıyla aynı formatı taşıyan "Six-Man Tag Team WrestleWar" maçının katılımcıları belli olunca kuraların çekilmesiyle altı isim takımlara ayrıldı. Ted DiBiase Jr, Theo Geindore ve Matt Tremont bir takımken, karşılarında Enzotone, Samuel Shaw ve Curt Hawkins takım olarak yer alacak. Kazanan takımda yer alan üyelerin üçü birden sıradaki PPV olan Capital Combat şovunda ana kemer için şans bulacak. Bu sebeple bu maçın sonucu önümüzdeki günlerde olacak olan gelişmeler için büyük önem taşıyor.

Ayrıca bugün yayınlanan son Elite şovuyla birlikte daha önceden duyurulan NWA World Tag Team Titles Four Way Tag Team War maçının katılımcıları da belli oldu. James Storm ve Unknown Masked Man haftalar önce duyurulmuştu. Onların yanı sıra son şovda The Ascension ve Von Erich 3G takımları da maça eklendiler.

Haftalardır çekişme halinde bulunan NWA Junior Heavyweight şampiyonu Pete Dunne ve Rich Swann bir Falls Count Anywhere maçında kozlarını paylaşırken, öteki yandan Women's title için şampiyon Aja Kong, bir üçlü maçta kemerini eski şampiyon Jazz ve ODB'ye karşı korumaya çalışacak.

Ayrıca gecenin ana maçında NWA şampiyonluğu için Alberto el Patron ve Ryback bir tables maçında mücadele verecekler. Kazananın kim olacağı ise son derece merak konusu. İkili, geçen PPV Chi-Town Rumble'da da karşılaşmış fakat gülen taraf Alberto olmuştu.

WrestleWar '18, bu pazar saat 21:00'de, Fort Worth, Texas, New Delicias Arena'da!