The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
11 Nisan 2018 Çarşamba

NWA Elite #15
LIVE
11/04/2018 @ Grand Caillou Rec Center (Dulac, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: War Machine (Raymond Rowe & Hanson)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da şov canlı olarak ekranlara geliyor. Spikerler Mike Tenay ve "NWA Hall of Famer" Terry Funk. John Bradshaw Layfield özel bir işi olduğu sebebiyle şovda bulunmayacakmış. Bu gece ikinci WrestleWar katılım maçında Ryback ve Ted DiBiase karşılaşacak. Geçen hafta Matt Tremont'ın Tracy Williams'ı yenerek ilk WrestleWar katılımcısı oluşunu hatırlıyoruz.

Raymond Rowe (w/Hanson) def. Trent Seven in 5:10 | Squash match tarzına tadımlık bir maç izliyoruz. Spikerler de WrestleWar'dan bahsediyor genel olarak. Rowe/Hanson ikilisi de bu maçta gövde gösterisi yapıyorlar. 13 Mayıs'ta kemerlerini üç rakip takıma karşı koruyacaklar.

Pete Dunne, Catrina ile sahne arkasında ve geçen haftaki maç hakkında konuşuyor; "Richard'ın yerinde olmak istemezdim. Önce kadını kaçırılıyor, sonra o kadının bir şampiyon için onu terk ettiğini öğreniyor, şimdiyse kolu bacağı kırılmış durumda. Gerçekten acı verici bir durum. İyi niyetimi göstermek için bundan sonra ona artık bulaşmayacağım. Zaten bana gösterdiği saygısızlığın cezasını misliyle ödedi." Dunne ve Catrina ikilisi yiyişirken birden bire koltuk değnekleriyle ve sinirden kıpkırmızı olmuş halde Swann odaya dalıyor! İkili şoka uğruyorlar ve korkuyorlar biraz da. Swann hemen koltuk değneği ile giriyor Dunne'ye ağız burun. Sonrasında Catrina'ya dönüyor. Yalvarıyor ona çakmaması için, özür falan diliyor. AMA SWANN REİS KENDİSİNE YAPILANLARI UNUTUR MU? UNUTMUYOR! İHANETİ AFFETMİYOR VE CATRINA'YA DA ÇAKIYOR! REKLAM ARASINA GİDİYORUZ ÇÜNKÜ YİNE MEYDAN KARIŞTI.

Bu gece ana maçta James Storm ile Matt Tremont'ın karşılaşacağını öğreniyoruz.

Sahne arkasında eski Women's şampiyonu Jazz var. Geçen hafta WrestleWar için duyurulan kadınlar kemeri maçı hakkında konuşuyor. 1 seneden fazla süredir şampiyonluk yaşadığına falan değiniyor. Aja Kong'un cüssesi, fiziği falan umrunda bile değilmiş. Sonuçta o kemerle 1 seneden fazla zaman geçirdiği için gözü hiçbir şeyi görmeyecekmiş. ODB ile ilgiliyse "arkadaşlığımız bitti, o da artık herkes gibi" diyor.

WrestleWar Participation Match | Ted DiBiase Jr. (w/Mister Saint Laurent) def. Ryback in 11:49 | Mücadele başa baş gidiyor. Ortalarda Ryback üstünlüğünü oldukça hissettiriyor ancak bir şekilde hile hurda yoluna başvuran DiBiase sonlarda daha baskın. Maçın sonunda Melina geliyor nedense. İplere çıkıp Ryback'e bakıyor. Ryback ise temkinli yaklaşıyor olaya derken birden bire Melina dudaklarına yapışıyor Ryback'in! Alberto da şans eseri girişteymiş ve ringe doğru gelmekteymiş. Bunu görünce koşarak geliyor ve Ryback'e saldırıyor. Bu sırada Melina hakemle öpüşüyor ve dikkatini iyice dağıtıyor. Hatta öpüşmek ne kelime, yiyişiyor. Son derece ergen bir şov oldu şuana kadar. Alberto'dan Tree of Woe Stomp denemesi başarısız oluyor, fakat arkadan gelen DiBiase'den Dream Street geliyor, akabinde tuş. DiBiase, WrestleWar'a katılan ikinci isim. Maçtan sonra Ryback'in imdadına Samuel Shaw yetişiyor. Ryback çıldırıyor kaybettiği için.

Reklam arasından sonra korkunçlu promo serisine bir hafta aradan sonra devam ediyoruz. Metrodayız, yüzü görünmeyen abimiz bir yere oturuyor. İki yanı da boş. Neyse metro doluyor ediyor ama bu abimizin yanına kimse oturmuyor. Yüzüne bakanlar iğreniyor falan. Müzik yükseliyor ve ortalık kararıyor yine. "7" rakamını görüyoruz sadece.

Matt Tremont def. James Storm in 7:18 | Maç öncesinde ekranın sol altında Tremont'ın önceden kestiği promo yayınlanıyor. Haftalardır hakkını aradağını ve bileğinin hakkıyla da bunu kazandığını falan söylüyor. Bu sayede WrestleWar'a katılmış ve orada da terör estirecekmiş. Kendisine bu hakkı tanıdığı için Cornette'e teşekkür ediyor. Maçta ise genelde gidip gelmeli bir üstünlük söz konusu. Sonlarda Storm üstün. Superkick denemesi var fakat Tremont çekilince yanlışlıkla hakeme çakıyor, o da bayılıp kalıyor. Bu sırada Enzotone sahne arkasından koşarak geliyor! Herkes haftalar önce kendisine saldırıp sakatlayan Tremont'a saldırmasını beklerken o Storm'a saldırıyor! Sonrasında Tremont'da tuşa gidiyor. Baygın hakemin elini alıp üç kere yere vurduruyor Enzotone'da. Zil çalmıyor, Enzotone tepki gösterince görevliler çalmak zorunda kalıyorlar. Enzotone mikrofon alıp konuşuyor; "Herkes soruyor olmalı, neden o değil de James'e saldırdım? Çünkü Matt Tremont'ın 'hakkımı arıyorum' zırvalığına inanmıyorum. Onu tutan kişi James Storm! Beni dövüp sakatlaması için onu tuttuğunu biliyorum. Ama ne var biliyor musun James? Kimse benim arkamdan iş çeviremez, ben her şeyi bilirim." Tremont'da öyle olmasa bile dayak yememek için "evet evet öyle" falan diyor.  Sonra ikili Storm'u dövmeye başlıyorlar. Çok uzun süre dayak yiyor Storm. Sahne arkasından görevliler geliyor ayırmaya ancak Tremont/Enzotone ikilisi onları da dövüp def ediyor. Bir süre daha bu devam ederken birden seyircilerin arasından kara maskeli bir adam fırlıyor ringe ve Storm'u kurtarıyor! Ardından elindeki beysbol sopasıyla Enzotone'un ağzına çakıyor!!!!!! ALLLLLAHIM KAN O MAY GAT!!!!!! Yine kan görünüyor!!!!!!!! NWA BOKU YEDİ!!!!! Neyse bu kara maskeli adam Storm'u kurtarıyor ve ringdeki kötü adamları def ediyor. Storm olanları anlamıyor bile.

Kapanışta gelecek hafta için WrestleWar katılım mücadelesi açıklanıyor; Pete Dunne vs. Rich Swann! Swann normalde sakat ve maça çıkması da olanaksız. Ancak Cornette'i epey bir darlamış rövanş için, o da kabul edip maçı ayarlamak zorunda kalmış. Haftaya görüşürüz.


Program kablo TV'de 0.48 reyting yaptı.
Şovu arenadan 504 kişi takip etti.