The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
28 Mart 2018 Çarşamba

NWA Elite #13
Tapings
28/03/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Alberto el Patron
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


NWA Junior Heavyweight şampiyonu Pete Dunne açılışta plansız bir şekilde ringe gelip konuşmaya başlıyor. Direkt olarak Rich Swann'ı çağırıyor. Swann çok geçmeden geliyor. Kendisi Catrina'nın halen kayıp olmasından ötürü bitap düşmüştü ve haftalık şovlarda görünmüyordu. Dunne; "tam bir ay önce bu günü hatırlıyor musun Rich? Masahiro Chono denen adamla beni California'da aşağılamıştınız. Sanki sinekmişim gibi beni umursamadınız ve ringden attınız. Ve hiç kimse benim gibi bir şampiyona bu şekilde davranamaz. Davranırsa olacak olanlar artık benim sorumluluğuma girmez. Bir bakalım, Chono artık NWA'de değil, kovuldu. Bunun sebebi ne sanıyorsun? Bay Reed beni önemsiyor. Bana yapılan bu saygısızlığı unutmadı. Şimdiyse sıra sende" diyor. Swann "sana bir sinek olduğun için öyle davrandık. Aksi bir şey olduğunu mu sanıyordun? Tıpkı şuanda yaptığın gibi bir maça daha başlamadan alakasız bir şekilde karışıp sevgi gösterilerinde bulunuyorsunş. Ve benden bunu normal karşılamamı mı bekliyorsun? Ağzının payını aldın, istersen hemen şuanda da verebilirim hiç problem değil" diyor. Dunne bunun üzerine gülümseyip ona haftalardır nerede olduğunu soruyor. "Catrina değil mi? OHHHHHHHHHHFFFFFFFFFFFFFFFFFF CATRINAAAAAAAAAA. Ne güzel kadın. Ama haftalarca aramana, Japonya'ya gitmene hiç gerek yoktu. Direkt bana gelebilirdin. Çünkü o benimle!" diyerek girişi işaret ediyor. CATRINA GELİYOR! SWANN DELİRİYOR, ÇOK MUTLU OLUYOR. Ancak Catrina somurtarak geliyor, hiç bir mutluluk belirtisi yok. Swann ona ringe girdiği gibi sarılmak istiyor. Catrina ise onu ittiriyor ve biraz konuştuktan sonra TOKADI BASIYOR! BITCH SLAP! ŞEREFSİZ CATRINA! CATRINA KÖTÜ KADIN OLDU VE ARTIK DUNNE İLE BİRLİKTE! Dunne yerde tekmeliyor Swann'ı, kemeriyle falan dövüyor. Daha sonrasında Catrina ile boolar içerisinde öpüşüyorlar ve pozlar veriyorlar! Reklamlar.

NWA World Women's Title | Jazz def. Aja Kong (c) via DQ in 5:36 | Kong başlarda üstün kilitlerle. Jazz yine de iyi dayanıp kendine gelmeyi başarıyor. Maça iyi bir şekilde hazırlanmış. Fakat sonlarda ODB maça karışıyor ve Jazz'a yardım ediyormuş gibi Kong'u dövüyor! Hakem de Jazz'ı diskalifiye ediyor. Jazz deliriyor ve ODB'ye dalıyor! Kısa süren bir catfight oluyor, sonrasında hakem araya giriyor falan. ODB bu hareketiyle belki de Jazz'ı kemerden etti.

Geçen Elite'dan görüntüler var. Matt Tremont, Enzotone'u döverek zorla kendini maça sokmuştu, ardından WWW şovunda da Hanson'ı yenişi ekranlara yansıyor. Tremont; "bunlar devam edecek, bana hak ettiğim şanslar verilene kadar ben o şansları kendim yaratacağım. Frank Reed, Jim Cornette, otorite kim olursa olsun umurumda bile değil. Tremont istediği şeyi ALIR!"

Hemen ardından bu kez takımlar şampiyonluğu çekişmesine çeviriyoruz gözlerimizi. The Moneymaniacs cephesi kendi arasında tartışmaları çoğaltmıştı. Geçen Elite programında Shaw ve DiBiase, War Machine'a kaybedilen maç sonrası tartışmışlardı. Ardından barışmışlar ve WWW şovunda da Tremont vs. Hanson maçına bulaşıp Hanson'ın kaybetmesine sebep olmuşlardı. Bu gelişmelerin ardından bu gece ana maçta takımlar kemeri ortada olacak. Bobby Boil onlarla röportaj veriyor. Genelde susukun olan ve pek konuşmayan Shaw aralarının iyi olduğunu ve bu gece her şeyin yolunda gideceğini falan söylüyor. Mister Saint Laurent sonrasında söz alıp War Machine'a verip veriştiriyor. Kendilerini beleşçi olarak tabir ediyor. "Sürekli tartışmalar sonucu galip geliyorlar, onun dışında haklarıyla kazandıkları bir maç yok. Kabul etmelisiniz ki Ted ve Sam onlardan daha iyi dövüşçüler ve bu gece kimin daha iyi olduğunu bir kez daha göreceksiniz!" Shaw halen somurtmaya devam ediyor. Ted ve MSL ise maça hazır.

Non-Title | Alberto el Patron (w/Melina) def. Tyrus in 5:10 | Spikerler arasında Ryback'te var. Geçen hafta hakkında konuşuyor. Tremont'ın maça bulaşıp hakkını aramasını falan çok takdir etmiş. Kendisini zaten beğeniyormuş ama eğer NWA şampiyonluğu yolunda karşısına çıkabilecek potansiyel bir engel olduğundan dolayı aslında onu sevmiyormuş. Alberto'nun kimi rakip gördüğü sorusunaysa "elbette beni görüyor, hatta benden korkuyor. Ona meydan okuyan hep ben oldum. O hiç bana meydan okumadı. Kemeri kaybetmekten korkuyor. Benden başka kim olabilir ki? James Storm mu? Onun işi Enzotone ile. Matt Tremont mu? O daha yeni yetme. Geriye sadece ben kalıyorum" diyerek cevap veriyor. Bu arada maçı Alberto kazandıktan sonra Ryback ile bakışıyorlar.

Gecenin ana maçını yeniden hatırlıyoruz. War Machine ile röportaj var. Oldukça enerjikler ve maça iyice hazırlanmışlar. MSL'in gerizekalı olduğundan falan bahsediyorlar. "Bileğimizin hakkıyla onun köpeklerini yendiğimiz çok maç oldu" diyor Rowe.

Korkunç promolardan bir yenisi ekranlara yansıyor. Çok karanlık, şömineli bir dağ evinde bir adamın hüngür hüngür ağladığını duyuyoruz. Sırtı dönük vaziyette ve yerde de tuhaf bir deri maske var. Ona bakıp ağlıyor gibi. MÜZİK YÜKSELİYOR YÜKSELİYOR YÜKSELİYOR....... ALTIMIZA SIÇIYORUZ........... HER KİMSEN GEL ARTIK REİS.

NWA World Tag Team Titles | War Machine (Raymond Rowe & Hanson) def. The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr & Samuel Shaw) (c) (w/Mister Saint Laurent) in 10:03 | Shaw nedense biraz huysuz. Maça Ted başlayınca bu daha da yüzüne vuruyor. Anlaşılan MSL ve Ted onunla maçtan önce hazırlanıldığı sırada kimin başlayacağı konusunda anlaşmazlığa düşmüşler. Ted başlarda oldukça üstün rakipleri karşısında, ancak iyi taraf bir süre sonra ortaklaşa çalışıp üstünlüğü kapıyor. Ted uzunca bir süre boyunca Shaw'a tag çıkaramıyor, bunun üzerine iyice ikilini arası geriliyor. Neyse Ted kendine geliyor ve rakibini iplere yolladığı sırada Shaw sırtına dokunarak tag alıyor ondan. Ted çok sinirleniyor ve ittiriyor direkt Shaw'u. İkili tartışmaya başlıyorlar ve çok büyük bir hata yaparak rakiplerine toparlanma zamanı kazandırmış oluyorlar. Hanson tag alıp hızlıca rakiplerini bertaraf ediyor ve çok geçmeden War Machine maçı kazanıp takım şampiyonları oluyor!

War Machine deli gibi seviniyor! Maçın ardından kemerlerle poz veriyorlar bolca. Ted ve MSL bir olup mağlubiyetten ötürü Shaw'u suçluyorlar. Shaw en son dayanamayıp eline geçirdiği bir sopayla ikisine de çakıp dövüyor! Sonrasında sahne arkasının yolunu tutuyor.

Gelecek hafta NWA Junior Heavyweight title maçı duyuruluyor. Şampiyon Dunne ile Rich Swann karşılaşacaklar. GÖRÜŞMEK ÜZERE BEBEKLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Program kablo TV'de 0.47 reyting yaptı.
Şovu arenadan 516 kişi takip etti.