The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
1 Haziran 2018 Cuma

NWA Elite #23
LIVE on VH1
01/06/2018 @ Salinas Valley Fair (King City, CA)

NWA World Heavyweight Title: Ryback
NWA World Tag Team Titles: America's Most Wanted (James Storm & Chris Harris)
NWA National Heavyweight Title: Tracy Williams
NWA World Women's: Aja Kong
NWA Junior Heavyweight Title: Pete Dunne


VH1 televizyonundan canlı yayınla herkese iyi akşamlar! "Ulan daha 2 gün önce Elite vardı?!?" şeklinde gelen soru yağmurları az sonra cevaplandırılacak! Gün içinde resmi siteden duyurulduğu üzere FRP şirketi sahip olduğu AWA isim haklarını artık NWA çatısı altında ikinci şov olarak kullanmaya karar vermişti. Elite şovu ise uzun süredir yapılan görüşmeler sonucu VH1 kanalına transfer olmuş durumda. Artık Elite cuma günleri akşam 8'de! AWA Major League şovu ise bundan sonra Frank Reed'in yeni kurduğu televizyon kanalı RBT'de çarşamba günleri akşam 11 buçukta yayınlanacak. Gelişmeler üzerine Reed, Elite'ın yeni gününde yeni kanalındaki bu ilk şovunu bir an önce canlı yayında düzenlemek istemiş.

Spikerlerimiz Mike Tenay, John Bradshaw Layfield ve Frank Reed.

Zoe Lucas def. Mercedes Martinez in 6:33 | Gecenin ilk maçında NWA Sandseed kadrolarından yetişmiş genç bir isim olan Zoe Lucas'ın debut maçına tanık oluyoruz. Maçın başlarında Mercedes laubali hareketler ve rahat tavırlarla önde gibi. Zaten spikerler arasındaki Reed de, son gelişmeler hakkında bilgiler veriyor. VH1 kanalında artık prime time zaman diliminde Elite'ın yarışacağını hatırlatıyor. "AWA alt bir brand mı olacak" sorusunu ise kesinlikle inkar ediyor. Gagne ailesinden kendisine yadigar kalmış bir mirasmış onun için. Kesinlikle Elite ile aynı görüyormuş onu. Neyse, maçın sonlarında Mercedes işi iyice abartıyor ve rakibinin seyircilerin oralara atıp tartaklamaya devam ediyor. Tam bu sırada sivil kıyafetli iki kadın Mercedes'e saldırıyor! Sonradan anlıyoruz ki bunlar Jazz ve OBD! Mercedes'i uzun bir süre dövdükten sonra ringe yolluyorlar. Bu sırada Zoe'nin durumu oldukça kötü olduğundan hakem onunla meşgul ve olanları görmüyor. Jazz/OBD ikilisi çaktırmadan Mercedes'i ringe yolluyorlar. Zoe de sürüne sürüne ringe dönüp tuşu buluyor ve debut maçında çok önemli bir ismi mağlup etmiş oluyor!

Matt Tremont def. Samuel Shaw in 8:20 | Shaw ve Tremont arasındaki sürtüşme devam ediyor bu hafta da. Tremont maçı hileyle kazanıyor. Hızlıca bir reklam arasına gidip geldikten sonra ringin yanında sanki çok önemli bir galibiyet almış gibi röportaj yapılıyor. Tremont, AWA'in gelmesinden dolayı mutlu olduğunu, daha önce de orada güreştiğini ancak ve başarılar kazandığını hatırlatıyor. "WWW olmazsa başka bir şey olur, ucunda ölüm yok ya" diyor.

Reklam arası zamanı! Capital Combat gelecek hafta, artık çok az zaman kaldı!

Sahne arkasında Rich Swann ve Catrina karşılaşıyorlar. Swann geçen hafta olanlar hakkında konuşmak istiyor. Catrina reddediyor başlarda ama sonraları yine hafif bir yakınlaşma oluyor gibi. Tam bu sırada birden bire Catrina tokadı basıyor ve orayı terk ediyor. Swann daha tokadın şokundayken bu kez Pete Dunne damlıyor oraya ve yine ikili birbirlerine giriyorlar.

The Ascension (Konnor & Viktor) def. Von Erich 3G (Marshall Von Erich & Ross Von Erich)(w/Bob Backlund) in 4:11 | Ascension ekibinin gücünü gösteren bir maç oluyor. Yine de Backlund'ın da ring dışından desteğiyle Von Erich'ler iyi dayanıyorlar. Yine de Viktor'dan Ross'a Tiger Bomb geliyor ve iş bitiyor. Backlund maçtan sonra helak oluyor üzüntüden.

Geçtiğimiz haftalarda Aldis'in geri dönüşünü ve sonrasında geçen hafta Samuel Shaw ile birlikte Ryback'in kemerini kurtarışını hatırlıyoruz. Capital Combat'a çok az bir zaman kaldı, acaba Aldis şovda bulunacak mı? Sıradaki maçta spikerler arasında bulunacakmış.

Non-Title | Ryback def. Tyrus in 7:07 | Spikerler arasında Aldis'in yanı sıra sürpriz bir şekilde Alberto da var. Reed'in de orada olmasından yararlanan iki isim arka arkaya birbirlerini ona şikayet ediyorlar. Reed bir noktada bunalıyor ve spiker masasını terk ediyor. Aldis ve Alberto ise maç boyunca atışmaya devam ediyor. Bu öylesine uzun sürüyor ki diğer spikerler maçı anlatmak için araya giremiyorlar bile. Hatta JBL zorla da olsa araya girip "beyler bi durun da maçı anlatalım" dese de Albero "bişey olmaz bişey olmaz zaten kemer ortada değil çok önemli bir maç değil" diyor. Aldis de buna cevaben "Asıl önemli maç ne olurdu biliyor musun? Beni polislere satan senin gibi bir züppeyi patakladığım bir intikam maçı. Evet aynen öyle! Yiyorsa gel Capital Combat'ta sana meydan okuyorum!" diyor. Alberto da aynı ateşlilikle ve sinirlilikle kabul ediyor teklifi! Oha maçın ortasında başka bir maç belli oldu! Aldis, Ryback'e de getiriyor sözü bu arada. Capital Combat'ta ki zorlu maçı için önce başarılar diliyor ona. Ardından ise verdiği sözleri tutmadığından yakınıyor. Bundan sonra bu tarz şeyler söyleyip insanların durumları üzerinden prim yapmaması gerektiğini söylüyor. Neyse bu arada maça da bakalım biraz. Yer yer Tyrus'ın da üstün olduğu anlara tanık oluyoruz. Ama son tahlilde Ryback maçı kazanıyor. 7 dakika civarı sürdü.

Jim Cornette'den duyuru var. Capital Combat'ta ki Dunne vs. Swann maçının özel hakemli olacağını söylüyor. Hakem maç sırasında belli olacakmış. Böyle bir kararı almasının sebebi ise artık ikili arasındaki anlaşmazlıklardan doğan müsabakalardan kendisi dahil herkesin sıkılmasıymış. Bu şekilde bir heyecan getirmeyi hedefliyormuş. Reklamlar!

Sahne arkasında taze kurulmuş takım The Moneypsychos var. Genelde Capital Combat hakkında promo kesmekteler. DiBiase bilindiği gibi şampiyonluk kemerine oynayacak o gece. Bu gece ana maç için de AMW takımına sallıyorlar. DiBiase şampiyonluğu aldıktan sonra takım kemerlerine oynayacak ve onları da saf dışı bırakacaklarmış. MSL sözü alıp DiBiase'yi övmeye başlıyor. O kadar fazla övüyor ki seyircilerden çok Geindore sıkılıyor ve çekip gidiyor.

Raymond Rowe (w/Hanson) def. Enzotone (w/Curt Hawkins) via DQ in 5:39 | Geçen hafta War Machine takımı aşka gelip contendarlık haklarını ortaya koymuşlar ve tam da Enzotone & Hawkins ikilisinin tuzağına düşmüşlerdi. Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi hile kovalıyor Enzotone. Ring dışından Hawkins'in de yer yer müdahaleleri olsa da bu haftaki hakemin gözü son derece açık. Tüm hile girişimlerini tespit edip müdahalede bulunuyor. Sonlarda Enzotone, Hawkins'den aldığı bir avuç tuzu rakibinin gözüne üfürüyor çaktırmadan. Sonrasında hemen tuşa gidip maçı kazanıyor! Hakem ilk başta durumu fark etmiyor. Hanson ve Rowe durumu izah edince, Rowe'un gözlerindeki kırmızılaşmayı da görünce kararını değiştirip Enzotone'u diskalifiye ediyor! War Machine çok seviniyor. Ancak Enzotone pek oralı değil. Zaten geçen hafta asıl istediklerini almışlardı.

Ted DiBiase Jr. (w/Theo Geindore, Mister Saint Laurent) vs. James Storm (w/Chris Harris, Maria Kanellis) in 11:24 | Geldik gecenin en çok beklenen maçına. Ring dışı çokça kalabalık vaziyette ve yer yer gerilmelere sahne oluyor müsabaka. Ortalara kadar sıkıcı geçiyor iki isim de taktiksel güreşip birbirlerini kilit altına aldıklarından dolayı. MSL, sürekli Geindore'u ringe salıp Storm'a saldırtmaya uğraşıyor. Ancak kompleksli bir psikopat olan Geindore oralı değil ve köpek gibi kendini kullandırtmıyor. Sadece ellerini göğüsünde bağlayıp maçı seyrediyor. 6. ve 7. dakikalarda DiBiase üstünlüğü alıyor gibi. Her hareketten sonra ring kenarındaki Harris'e laf atıyor. Harris en son tahriklere dayanamayıp iplere çıkıyor. Bunu gören Geindore ise oraya hareket edip Harris'i arkadan çekip indiriyor ve ikili birbirlerine giriyorlar! Spiker masası, yetkililer falan derken herkes bu curcunanın ortasında kalıyor. MSL arkadan bastonuyla gelip Harris'in kafasına çakıyor ama bir şey olmuyor! Arkasını dönüp üzerine yürürken Geindore arkadan saldırıp alt ediyor onu. Hakem ring dışındaki bu kavgaya müdahalede bulunuyor sıkça, ama nafile. Geindore hızını alamayıp ringe giriyor ve Storm'a saldırmak istiyor. Ancak seyirciden desteği arkasına almış olan Storm, kendine geliyor ve ringdeki tüm rakiplerine üstünlük kuruyor! Last Call denemesi var, ancak DiBiase çekilince tam hakemin ağzına yapışıyor tekme! Hakem yerlerde! Harris de kendine gelince ring iyice karışıyor. Yeni bir hakem gelip maçı bitirene kadar kavga devam ediyor.

Şovun sonuna geldik. Gelecek hafta Elite'da; Nick Aldis vs. Matt Tremont! Ayrıca bu çarşamba günü AWA Major League şovu debut yapıyor! İyi akşamlar.

Program kablo TV'de 3.03 reyting yaptı.
Şovu arenadan 679 kişi takip etti.