The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
9 Nisan 2018 Pazartesi


- Son yayınlanan Elite şovunda WrestleWar maçının konsepti belli oldu.

- Matt Tremont, katılım maçını kazanarak WrestleWar'a adını yazdıran ilk isim oldu.

- NWA genel menajeri Jim Cornette, son Elite şovunda WrestleWar için Women's title'ın ortada olduğu bir üçlü maç ayarladı. Şampiyon Aja Kong, kemerini Jazz ve ODB'ye karşı korumaya çalışacak.

- Son Elite şovunda Pete Dunne ile hardcore maçına çıkan ve balkondan düşen Rich Swann bir sakatlık geçirmiş. Bir kaç hafta maçlara çıkması beklenmiyormuş. Ayrıca bu maçta istem dışı şekilde kan görünmesi yayıncı kuruluşun ceza yemesine sebep olmuş. NWA yazılı açıklama yaparak kanaldan özür dilemiş.

- Kulislerde dolaşan bilgiye göre NWA National şampiyonu Tracy Williams'a uygun feud yazılamamış olması yazar ekibin canını sıkıyormuş. Yakında kendisini bir feud'da göremeyecek olmamız da kesinmiş bu arada. Ancak WrestleWar sonrası bir şeyler olabilirmiş.

- NWA, genç yetenekleri eğittiği Sandseed kadrosuna yeni isimler kattı. Bug Summers, Attack Volkoff, Eddie Thunders, Ukina Mitani, Jerry Carter ve Karen Dexter kadroya eklendiler. Bu isimlerle birlikte Sandseed kadrosunu 15'e çıkartan şirketin önümüzdeki zamanlarda yeni isimler daha alıp bu sayıyı 20'ye çıkarması bekleniyor.

- NWA, Roster listesinde güncelleme yaptı ve tüm güreşçilerin profilleri siteye eklendi.

- Reyting sıralamasında Nisan'ın ilk haftası sonrası durum şöyle;

  1. Raw (6.96)
  2. SmackDown Live (6.95)
  3. WWE Saturday Night Main Event (5.18)
  4. AAA Sin Limite (2.68)
  5. Lucha Libre CMLL (2.63)
  6. ROH Wrestling (2.28)
  7. Impact Wrestling (1.99)
  8. AAA Tuesday (1.47)
  9. AAA Wednesday (1.17)
  10. Guerreros del Ring (0.54)
  11. NWA Elite (0.48) <-----
  12. MCW Rage TV (0.47)
  13. New Japan on AXS (0.46)