The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #3
TV Tapings
17/01/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Nick Aldis
NWA World Tag Team Titles: The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr. & Samuel Shaw)
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


Geçen hafta olanları hatırlıyoruz. Kapanışta Alberto el Patron, NWA şampiyonluğunu çalıp kaçmıştı. Aldis'te peşine düşmüştü. İkilinin sürtüşmesi şov bittikten sonra o kadar büyümüş ki polis arenaya gelip iki ismi de tutuklamış. Alberto ve Aldis birbirlerinden şikayetçi olmuşlar falan. Hatta Aldis, Alberto'yu polislerin önünde dövmüş tahriklere dayanamayıp. Bunun üzerine de gözaltına alınmış. Dolayısıyla Aldis hapiste ve şampiyonluk kemeri de Alberto'da. Yaşananların ardından genel menajer Ric Flair son karar olarak kemeri boşa çıkarmış durumda. Bu duyuru promosunun ardından reklamlara gidiyoruz kısaca.

Döndüğümüzde Alberto el Patron, James Storm ve Enzotone sahne arkasında Flair'i darlıyorlar maç şansı için. Kargaşa hakim ortama. Herkes birbiriyle tartışıyor. Flair öncelikle geçen hafta kendisine saldıran ve kemeri çalıp giden Alberto'nun kesinlikle kemer için şans bulamayacağını söylüyor. Alberto'da kemeri iade etmeyeceğini söylüyor buna karşılık. Flair geri adım atmıyor ve soğukkanlılıkla Storm ve Enzotone arasında maç ayarlıyor bu gece için. Üstelik kazanan NWA şampiyonu olacakmış. Alberto çıldırıyor bu karar üzerine. Flair'e vuracak gibi oluyor ama kendini zor tutup hemen terk ediyor orayı.

Aja Kong def. ODB (w/Jazz) in 5:39 - Kong geçen hafta maçı basmış ve herkesi dövmüştü. Bu gece bir hesaplaşma maçı var. Womens şampiyonu Jazz'da ODB'nin köşesinde. Kong maçın geneline hakim ama ODB'de iyi dayanıyor. Yine de ezici taraf Kong çok geçmeden Urken ile tuşu buluyor. Kong'un bu gücü ve cüssesi diğer kadınlara dert olacak gibi.

War Machine (Hanson & Raymond Rowe) def. Matt Tremont & Pete Dunne in 6:03 - Rowe geçen hafta WWE'den ayrılmış ve NWA'e gelmiş. Onun debut maçı. Aynı şekilde Dunne'de gelmiş durumda. War Machine olarak tanıdığımız Hanson/Rowe ikilisini bu maçla tanıyor NWA izleyicisi de. Sıkıcı bir maç ve genelinde onlar üstün. Rowe, Dunne'yi tuş edip maçı takımına kazandırıyor.

Alberto el Patron röportaj veriyor Bobby Boil'a yaşananlar hakkında. Alberto açıkça bu gece bir maç olmayacağını ve bunu engelleyeceğini söylüyor. "Zaten şampiyonluk kemeri bende, bu maç olsa da kazanan neyi alacak?" diye soruyor. Çok mantıklı

Banttan bir video yayınlanıyor sırada. Yeni takımlar şampiyonu olan The Moneymaniacs kemerlerini yeniletmişler sonunda. Dolar logolu olmuş kemerler genel olarak ve çok gözü alan parlak bir altın kaplaması var. Psikopat Shaw kemerin bu kadar fırfırlı olmasından rahatsız ama genel olarak mutlu görünmekte ekip.

James Storm vs. Enzotone ended by no contest for the NWA World Heavyweight title match in 2:04 - Maç başlar başlamaz Alberto şampiyonluk kemeriyle ringin kenarına geliyor ve ringdeki isimleri etkiliyor zaten. Çok geçmeden ringe dalıp ikiliye ve hakeme saldırınca da maç no contest bitiyor iki dakikada. Uzun bir süre üçlü kavga ediyorlar. Alberto ve Enzotone ortak olup Storm'u dövüyorlar. Ryback imdada geliyor sahne arkasından! Storm'u kurtarıyor ve kötü adamları ringden def ediyor! Alberto bırakmıyor tabi kemerini.

Kahagas (c) def. Tracy Williams for the NWA National Heavyweight title match in 7:31 - Kahagas geçen hafta da olduğu gibi bu hafta da maç başlamadan açıkça eğer kendisini yenen olmazsa kemeri alıp Japonya'ya götüreceğini ve orada artık muhafaza edeceğini söylüyor. Ardından da "kim gelirse gelsin" diyerek mikrofonu yere atıyor. Tracy Williams çok geçmeden çağrıya yanıt veren isim oluyor ve maç başlıyor. İyi bir maç oluyor genel olarak ancak maç sırasında spikerler arasında bulunan genel menajer Flair, NWA şampiyonluğunun durumu hakkında konuşuyor. Alberto eğer kemeri derhal iade etmezse onu kovabileceğini falan bile söylüyor. Aldis'in durumu hakkında da bir değişiklik olmadığını falan söylüyor. Maçta ise Kahagas, Kyushu Cutter yaparak tuşu buluyor ve kemerini koruyor. Bakalım Kahagas kemeri alıp götürecek mi dediği gibi?


Program kablo TV'de 0.48 reyting yaptı.
Şovu arenadan 453 kişi takip etti.