The Great American Bash şovu 0.38 satın alım rakamı yakaladı. Son NWA Elite şovu kablo TV'de 3.06 reyting yaptı. Son AWA Major League şovu kablo TV'de 0.63 reyting yaptı. Yeni debut yapan isimler Ricky Morton ve Robert Gibson'ın profilleri Roster'a eklendi. Sıradaki PPV Halloween Havoc 14 Ekim'de Santa Maria, California, Radisson Hotel'de! Detaylı bilgi için üst menüye tıklayın.
10 Mart 2018 Cumartesi

NWA Elite #1
TV Tapings
03/01/2018 @ East Park Recreation Center (Houma, LA)

NWA World Heavyweight Title: Nick Aldis
NWA World Tag Team Titles: -
NWA National Heavyweight Title: Kahagas
NWA World Women's: Jazz
NWA Junior Heavyweight Title: Barrett Brown


NWA yıllar sonra televizyon şovu olarak geri dönüyor! Spikerlerimiz Mike Tenay ve John Bradshaw Layfield. Geçmişte AWA'i de satın almış, fakat Verne Gagne'ın ölümüyle birlikte şirketin kapandığını duyurmuş promoter Frank Reed ringde açılış yapıyor. O konuşurken NWA tarihinden enstantaneler izliyoruz büyük ekranda. Reed bu yılla birlikte artık NWA'in geri döndüğünü ve şirketin tüm haklarını satın aldığını söylüyor. Haksızlık olmaması için de varolan şampiyonların geçerli şampiyon olarak kalacağını duyuruyor. Bu gece NWA'in yeni güreşçilerini de tanıyacakmışız. Hemen ardından Reed bu şirketi çekip çevirecek ismi de açıklıyor. Bu isim profesyonel güreş dünyasının ve NWA'in yaşayan efsanesi Ric Flair'den başkası değil. Önümüzdeki haftayla birlikte kendisini işinin başında görecekmişiz.

Alberto el Patron (w/Melina) def. Jevis Cottonbelly (w/The Hobo) - Melina'da ring kenarında. Alberto bu squash maçıyla birlikte debut yapmış oluyor NWA'de. Maç boyunca oldukça laubali hareketler yapıyor ve baştan sona kadar üstün. Kısa süre sonra Rompe Destinos bağlıyor ve rakibini pes ettiriyor (2:34) - "Alkışı kesin" diyerek mikrofonu alıyor ve şuanki NWA şampiyonu olan Nick Aldis'e sallamaya başlıyor. Bugüne kadar WWE'de, TNA'de, ROH'de, AAA'de ve diğer tüm kıtalarda yaşadığı başarıların aynılarını burada da yaşayacakmış. "Koleksiyon yapacak kadar kemer kazandım ve NWA şampiyonluğu bu koleksiyonumun eksik bir parçası, bu parçanın önündeki tek engel de Nick Aldis denen adam. Eğer yeterince erkeksen önümüzdeki hafta burada seni bekliyor olacağım" diyor.

Reklam arasından sonra sahne arkasında Bobby Boil'in yanında Ted DiBiase Jr, Samuel Shaw ve Mister Saint Laurent var. MSL'i Reed'in daha önce satın almış olduğu AWA şirketinden de tanıyoruz. Burada da rolü değişmemiş. Yine kötü bir takımın menajeri olarak ekranlara yansıyor. Bu üçlü bir "The Moneymaniacs" adında yeni bir stable kurmuş. Bununla alakalı DiBiase promo kesiyor; "Artık babamdan bile çok param var. Benim servetim, Samuel'in deliliği ve Laurent'in muazzam lobiciliğiyle bu gece bu pis şirketin paslanmış takımlar kemerini ele geçireceğiz, ve ele geçirir geçirmez de yapacağımız ilk iş onu restore etmek olacak."

Gecenin ana maçında boştaki takımlar kemeri sahibini bulacak. The Moneymaniacs'ın yanı sıra Marshall Von Erich ve Ross Von Erich kardeşlerden  oluşan Von Erich 3D takımı ve Hanson/Trent Seven ikilisi karşı karşıya gelecek.

"Hot Sauce" Tracy Williams def. Delta - Delta tam bir high-flyer, Tracy ise son derece teknik bir isim. Tracy maçın başından sonuna kadar her fırsatta rakibine çeşitli kilitler bağlıyor. Delta ise bunlardan sıyrılıp maça bolca aksiyon katıyor. Delta sonlara doğru üst iplerden moonsault arıyor fakat Tracy hareketi lehine çevirip cloverleaf bağlıyor. Delta fazla dayanamayıp pes ediyor. (5:27)

Sıradaki maçtan evvel NWA'de debut maçına çıkacak olan James Storm ile röportaj var. Kendisi burada olmaktan mutlu olduğundan falan filan bahsediyor. Klasik şeyler. Kendisi iyi adam olarak ekranlara yansıyor. Oldukça pozitif.

Önümüzdeki hafta Ryback'in NWA'de olacağı duyuruluyor. Ayrıca Women's title için şampiyon Jazz'ın rakibi ODB olacakmış.

James Storm def. Tyrus - Tyrus biraz cüssesini kullanarak maça önde başlıyor. İplerden destek alıp rakibini boğuyor bu şekilde uzun bir süre. Hakem her kendini uyardığı zaman da özür diliyor. Tyrus'tan köşede body avalanche ardından elbow geliyor. Tuş yok. Storm iplerden dönerken tekme atarak reverse alıyor ve standing clothesline ile yere seriyor rakibini. Arka arkaya high knee'ler sonrası sharpshooter denemesi var. Hareket bağlanacak gibi oluyor fakat Tyrus iplere ulaşmayı başarıyor. Storm'dan diz darbeleri geliyor tekrar bir süre. Tyrus'tan ani bir tekme alınca suratına yerde kalıyor iki isim. Tyrus'tan tongan death grip denemesi başarısız. Storm rakibinin arkasına düşüp ani bir Last Call çakıyor ve tuşu bu şekilde buluyor. (4:04)

Sıradaki maçtan önce Von Erich 3D takımı promo kesiyor. Boştaki takımlar kemeri birazdan sahiplerini bulacak.

The Moneymaniacs (Ted DiBiase Jr & Samuel Shaw) (w/Mister Saint Laurent) def. Von Erich 3D (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) and Hanson & Trent Seven in a three-way tag team match for the NWA World Tag Team Championship - Son derece heyecanlı başlıyor maç ve Von Erich'ler ile birlikte Hanson ve Seven ikilisi bir süre ortak çalışıp kötü takımı dövüyorlar. DiBiase epey bir dayak yedikten sonra soluklanmak için ring dışına çıkıyor. Bu sırada diğer iki takım da birbirine giriyor ve maç üçlü hale geliyor sonunda. Sonlarda Shaw sonunda tag alıp diğerleri birbirini döverken Ross'a Kata Gatame bağlayarak pes ettiriyor, maç 10 dakika civarı sürdü. (9:52)

Özellikle DiBiase deli gibi seviniyor, ama bir süre sonra kemer sanki pasaklıymış gibi burnunu falan tutuyor, haftaya bakım yapacak herhalde. Bu arada önümüzdeki Elite'da NWA şampiyonu Nick Aldis'de bulunacakmış. Alberto'nun mesajına ne cevap verecek bakalım. İki güreşçi de kötü bilindiği üzere.

Program kablo TV'de 0.50 reyting yaptı.
Şovu arenadan 439 kişi takip etti.
Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.